Nevolnost

3828
3.1.09 18:25

Nevolnost

Ahojky,
chci se jen zeptat, může být těhotné ženě zle i když je těhotná jen 14 dní??Netýká se to mě ale kamarádky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1102
3.1.09 19:28

Já bych řekla že ne, zdá se mi to dost brzy na těhu nevolnost. To se ani neukáže na UZ. Mě bylo zle až okolo 2měsíce. cca 8tt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
3.1.09 19:33

No taky se mi to zdá brzy. Jelikož mi bylo zle taky cca kolem 8 týdne. No a dneska mi psala že se cítí být těhotná bo jí je zle a na mimču pracují asi tři týdny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2069
3.1.09 21:57

ahojky
u prvniho mimi jsem to takhle brzo nevedela, ale u druhyho jsem 16ty den od poceti mela divno v brise a dalsi den uz mi to bylo podezrele, udelala si test a byl pozitivni…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
3.1.09 22:37

Mně teda zle nebylo vůbec, ale taky se mi to zdá brzy… On si člověk při tom snažení i ledasjaké příznaky vsugeruje - jistě nejen moje zkušenost :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
4.1.09 12:44

Tak to mě teda zle bylo hned.Od 3 tt jsem byla už kvuli nevolnostem doma, pracovala jsem na 3 směny a to se fakt nedalo. :wink: Ale každý to má jinak.Takže to může být těhotenstvim ale taky nemusí. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7870
4.1.09 20:01

u každého je to trochu jiné, mě bylo celou dobu dobře, až slabé nevolnosti začaly ve 2.měsíci. Ale jak říkám, každý to má jinak 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
4.1.09 20:59

Ahoj.
Tak nevím ve kterém týdnu jsem byla já (po druhé),ale......MS jsem měla pravidelnou co 28 dní,// jsem našla týden před očekávanou MS.A test jsem si dělala,protože jsem se vzbudila a bylo mi nějak divně od žaludku.Né vyloženě špatně,ale tak divně.A byl pozitivní.MS před tím byla normální,takže to nemohlo být starší těhu.I podle UTZ to sedělo. Takže pokud je ovulace někdy v půlce mezi cykly,tak jsem byla hodně málo těhotná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
4.1.09 21:30

Bylo to tu 2× :roll: ,tak se omlouvám a mažu. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
6.1.09 22:54

Nevím, jestli může být vyloženě zle, ale já jsem už někdy v době vynechání MS (v prvním těhotenství) kolem poledne cítila takové „šoufl“ od žaludku. Byli jsme na dovolené a přikládala jsem to tomu, že bych si měla dát k obědu nějaký chleba s hnusnou paštikou :lol: .
Vyloženě zle mi tedy nebylo ani později, jenom jsem měla žaludek o něco víc na vodě, než zezačátku, právě kolem té doby oběda (tak od půl 11 do 3). Takže už to nějaká ranní nevolnost musela být i na té dovolené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
7.1.09 16:49

těhotenství

Ahojky maminy, s manželem se pokoušíme o mimi, první pokus nevyšel ale teď je mi už 5 dne tak nějak nevolno, né přímo na zvracení,ale divně. Taky mě už pěkně dlohou pobolívají prsa a teď i břicho. Mám to za 5 dní dostat, ale nikdy jsem ničím takovým netrpěla před Ms. Jo a už dva dny mám takový bílý výtok. Test si nechci dělat abych nebyla moc zklamaná, prostě chci počkat na MS. Ale nedá mi to a chtěla bych slyšet na to váš názor. Moc díky a papa a hezký večer Jana

• Citovat
  • Upravit
1280
7.1.09 18:13

Ahoj Jani , dle mého názoru bys teoreticky měla být těhotná , ale ruku do ohně za to nedám, jen soudím podle svých příznaku těhotenství. :D A ten test si ani nedelej , jelikoz pokud jeste nemas termin menstruace, tak by ti mohl ukázat i blbě , tak jako mě a pak sem se za 3 dny , když menstruace nedorazila nestačila divit. :D :D :D Přeji ti , aby ti to vyšlo a miminko už bylo na cestě. :D :D :D A mimochodem dej pak vedet jak jsi dopadla :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
8.1.09 11:47

Ja jsem tehotna poprve a zatim je to desaty tyden a spatne mi je tak nejak porad. Nemuzu moc pit, mam porad hrozne kyselo v puse a samozrejme kazde rano zvracim, i kdyz nemam co… :lol: Pevne verim, ze na konci tretiho mesice to prejde.. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
8.1.09 12:51

tak to já zatím nevím jestli jsem těhotná,nějak se po tom nechci pídit, abch nebyla pak zklamaná:-((. Ale už nějaký ten den mám takový bělavý výtok, a bývá mi odpoledně pěkně špatně. A už mě okolo týdne pobolívají prsa, tak nevím nevím, taklhe mi ale MS nikdy nezačínala. Tak snad se to už povedlo, mám to dostat v sobotu tak uvidíme. Papa

• Citovat
  • Upravit
5
8.1.09 19:28

Tak to bych rekla, ye je to nadejne… :D Mne to probihalo podobne(vytok byl pouze velmi silna ovulace) a pak najednou vysel test pozitivne. Moc drzim palecky… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí