Svědění

70
1.1.09 17:21

Svědění

Ahoj holky, chci se zeptat, jestli mate nekdo zkusenost se svedenim tela. Svedi me strasne dolni cast nohou a uz to zacina i jinde, je to strasne intenzivni, takze se nedokazu nedrbat :-( ale kosmetiku jsem nemenila, ani jsem nic zvlastniho nejedla, takze alergie by to byt nemela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
18651
1.1.09 19:04

tak já někde četla, že je to typický příznak těhotenských obtíží. Většinou se neléčí, pouze když se dotyčná velmi mnoho škrábe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
1.1.09 19:08

Tak tento problém mě pěkně trápí , dokonce jsem jeden čas měla úplně vusušený místa na těle , ale mě docela pomáhá tělové mléko od Garnier na velmi citlivou pokožku , je v takové bílé plastové lahvi.Jeden čas na něj běžela i reklama v televizi.A taky je dobrý nepoužívat moc parfemovaná mýdla a sprcháče.Tak to zkus. :wink: Jinak mě Dr.řekla že to je v těhu naprosto normální. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7572
1.1.09 19:53

Ahoj, já tedy tohle neměla, ale dr. se mě ptala, jestli mě nesvědí kůže, a když jsem se ptala, tak by to mohly být zvýšené jaterní testy, močovina v krvi, určitě bych to dr. řekla.
Tak ať to nic není!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
1.1.09 19:57

Diky moc za postrehy! Jdu 5. ledna do poradny, tak to pripadne reknu gynekologovi. Je to strasne otravny :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
2.1.09 10:40

Já jsem tohle zažila u prvního těhotenství nějak až ke konci. Myslela jsem že se z toho scvoknu. Doktor by o tom měl vědět, jde totiž o to, že ti nestíhají játra a jsou na to léky. Nevím muž jejich název, byla jsem těhotná pře 10 lety :D

• Citovat
  • Upravit
1102
2.1.09 13:35

Ahoj já se taky můžu udrbat teda né celý den, ale spíš večer když malej usne a člověk má na sebe čas to i malá víc kope-prostě na sebe nemám čas se pozorovat. Snad ti něco poradí lékař- já to moc neřeším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí