Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, chci se zeptat, jestli mate nekdo zkusenost se svedenim tela. Svedi me strasne dolni cast nohou a uz to zacina i jinde, je to strasne intenzivni, takze se nedokazu nedrbat
ale kosmetiku jsem nemenila, ani jsem nic zvlastniho nejedla, takze alergie by to byt nemela.
tak já někde četla, že je to typický příznak těhotenských obtíží. Většinou se neléčí, pouze když se dotyčná velmi mnoho škrábe
Tak tento problém mě pěkně trápí , dokonce jsem jeden čas měla úplně vusušený místa na těle , ale mě docela pomáhá tělové mléko od Garnier na velmi citlivou pokožku , je v takové bílé plastové lahvi.Jeden čas na něj běžela i reklama v televizi.A taky je dobrý nepoužívat moc parfemovaná mýdla a sprcháče.Tak to zkus.
Jinak mě Dr.řekla že to je v těhu naprosto normální. ![]()
Ahoj, já tedy tohle neměla, ale dr. se mě ptala, jestli mě nesvědí kůže, a když jsem se ptala, tak by to mohly být zvýšené jaterní testy, močovina v krvi, určitě bych to dr. řekla.
Tak ať to nic není!
Diky moc za postrehy! Jdu 5. ledna do poradny, tak to pripadne reknu gynekologovi. Je to strasne otravny ![]()
Já jsem tohle zažila u prvního těhotenství nějak až ke konci. Myslela jsem že se z toho scvoknu. Doktor by o tom měl vědět, jde totiž o to, že ti nestíhají játra a jsou na to léky. Nevím muž jejich název, byla jsem těhotná pře 10 lety ![]()
Ahoj já se taky můžu udrbat teda né celý den, ale spíš večer když malej usne a člověk má na sebe čas to i malá víc kope-prostě na sebe nemám čas se pozorovat. Snad ti něco poradí lékař- já to moc neřeším.