Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojte tehulky! Chcela som poprosiť o Vaše rady a skúsenosti ohľadom tehu nevolnosti, resp. v ktorom týzdni začínajú
) Je to asi individálne, ale aj tak. U lekara som bola na odber krvi, takze to potvrdené mám. Prvá prehliadka bude až 21.9. Prsia sú velmi citlivé. Teraz som podla mojich výpočtov 6tt+5 a zatial nevolnost žiadna. Mozno by som mala byt vďačná, že rána mám zatial v pohode, ale chcela som sa len s vami poradit, či je to ok. Myslite, ze ano?Díky moc.
Ja sice uz nevolnosti mam, ale s prvnim mimi prisly az v 8tt a o to dyl mi vydrzely. Ty stastnejsi z nas je nazaziji vubec… Moje sestrenice je mela u vsech tri dcer celych devet mesicu…
Terik
Gigi - mě začalo mít nedobře asi tak od 6tt+0 ale nezvracím, jen se mi houpe žaludek a když sním něco co se mimískovi nelíbí tak to citím celý den zpátky
Spíš mě trápí že jsem pořád nedospalá ![]()
Diky za Vaše skusenosti, aspon nieco, lebo som z toho trosku prekvapena, ze zatial nic… Nie ze by som po tom stave nejak tuzila, ale myslela som si, že či to nanaznačuje niečo nespráve..proste obava, ci bude vsetko ok, díky moc a nech sa Vám darí a je vsetko v poriadku
)