Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ať tě doprovodí chlap k doktorovi. Sanitka je pro akuty, tu jste měli volat, když jsi sebou prásknula.
@7.straka píše:
Ať tě doprovodí chlap k doktorovi. Sanitka je pro akuty, tu jste měli volat, když jsi sebou prásknula.
To on by rád ale nemá možnost je v práci a vrací se až v 20:00 a koho jiného nemam. Jsme čersvě v novém městě
K dr si vem někoho jako doprovod nebo si zavolej taxi, sanitka je pro akutní případy. Já tyhle stavy měla celé těhotenství, žádný tlak, bála sem se vyjít sama ven, když mě nemohl přítel odvézt na kontrolu autem tak přijela aspoň ségra a doprovodila mě k dr, kdyby se mi udělalo zle aspoň by nějak zareagovala. Nechtěla sem se spoléhat, že mě někdo zachrání, kdybych sebou někde sekla ![]()
@Kriss Tina píše:
K dr si vem někoho jako doprovod nebo si zavolej taxi, sanitka je pro akutní případy. Já tyhle stavy měla celé těhotenství, žádný tlak, bála sem se vyjít sama ven, když mě nemohl přítel odvézt na kontrolu autem tak přijela aspoň ségra a doprovodila mě k dr, kdyby se mi udělalo zle aspoň by nějak zareagovala. Nechtěla sem se spoléhat, že mě někdo zachrání, kdybych sebou někde sekla
Počkám do večera na manžela a pak tam zajedeme ![]()
@Leonessi akorát počítej že tam nebudou moc nadšení, když tam přijedeš večer na pohotovost, když je ti špatně už 2 dny…
Ja nevidim duvod jet do nemocnice
lez, pij hodne vody, nohy i vleze dat vyse… v nemocnici s tebou delat nic nebudou
tohle diteti neublizi
@Leonessi Pravděpodobně tlak. S tím bohužel nikdo nic neudělá - pít hodně vody a dlouhé procházky.
Taky si myslím, že je to tlakem, blíží se bouřky, hapruje ti tlak. Odpočívej, hodně pij, ale v nemocnici s tebou stejně nic neudělají. A záchranku fakt nevolej, těhotenství k tomu důvod není.
@Leonessi Taky jsem uz omdlela v krame mezi lidmi
Ber všude s sebou piti a vyhýbej se dlouhemu stani. Jinak když cítíš, ze je ti na omdleni rychle si sedni a napij se.
Co se týče pití piju co mužu cca 4L vody mam i chlazenou colu… tak snad se mi udělá líp..s gynekoložkou jsem domluvena že když cokoliv mam jet na pohotovost at mi rozředí krev a pohlidají tlak
Na nemocnici to opravdu není. Je to normální. Doktor mi i vysvětloval čím to v těhotenství je, ale už si to nepamatuji.
Já byla k ničemu až do pátého měsíce. Omdlevani, motani hlavy, černo před očima, taky byla vedra. Ještě jsem pořád spinila, od 13 týdne jsem byla na neschopence kvůli krvácení a bylo mi tak zle, že jsem měla problém dojít z ložnice do kuchyně.
Udělej si 2 kafé denně.. máš motání hlavy z tlaku…
proč nemocnice? já zvracela od 7-14tt.. pokud udržíš aspobn vodu není důvod. jes ovoce a zeleninu aspon.. já byla několik týdnů skoro jen na mandarinkách a zvracela jsme ve dne v noci
Jinak sanitku určitě ne to je pro akutní stavy.. vem si taxik nebo at te podepře.. a to si nemůže vzít propustku na půl dne?
@Kajka9 praveze v sobě urdzim jen vodu nebo bonbon… A v práci to ma tezke právě že to nejde spíš vůbec pokud nemá nahradu… A o jedno mimi už jsme přišli a jsem historická možná zbytečně ale někoho kdo by mi pomohl je 300km daleko takže proto ty dotazy
@Leonessi ono je to dost normální zvracet.. ale taky pořád zkoušej.. dej si ovoce a uvidíš ne ale že se přecpeš třeba 2× si kousni do banánu za 20 minut zas…hysterie ti fakt nepomůže.. mrzí mě to že jste o jedno přišli..ale musíš být v klidu… lehni si dej si nohy na horu fakt zkus ovoce..jahody, mandarinky, banán, pomeranč…piškoty