Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, jsem ve 14.tt a cca 3 týdny je mi tak nějak jak na houpačce. Většinou přes víkend dobře a od pondělí zvracím vše…dva tři dny..pak se dávám dokupy, přes víkend zase dobrý a pak znovu. Zažíváte někdo něco podobného?
od začátku těhotenství jsem zhubla cca 5-6 kilo( podle toho, jestli zrovna zvracím nebo ne…jen jednou se mi podařilo nabrat zpátky 3 kila, ale během dne a půl zvracení jsem šla opět o 3 kila dolů…nemám žádné břicho a i když třeba 3 dny jím (než začně zase zvracení) tak je to max kilo nahoře.
Dnes je pondělí a zase jsem začaa zvracet…víkend byl suprový… ![]()
@Veronikaaa.L ve 14tt nemusíš mít přece břicho
hlavně není ani z čeho ho mít
a jo, zažívala jsem to podobně, takové nárazové nevolnosto
@Veronikaaa.L ve 14tt nemusíš mít přece břicho
hlavně není ani z čeho ho mít
a jo, zažívala jsem to podobně, takové nárazové nevolnosto
Mela jsem to stejny ten 4 mesic mi bylo snad nejhur a skoro do 6 mesice jsem jenom hubla takze bricho zacinalo bejt videt az tak v 7 ![]()
Vím, že nemusím mít žádný břicho, ale trochu přibrat bych mohla..jsem jak anorektička
Jsem taky na neschopence a nevím, zda ji ukončit nebo ne, protože když začnu zvracet, tak nejsem schopná nic :/ ![]()
@Veronikaaa.L Ahoj,ja jsme dnes 13+3tt a spatne je mi kazdy den, porad cekam kdy to prejde.Taky jsem zhubla pac jsem jen na rohlikach a piskotech. Brisko zatim taky nemam tak treba zachvilku vykoukne
Mě zvracení přešlo po ukončeném šestém MĚSÍCI
bricho bude, neboj, ted ani neni co by ho nafukovalo ![]()
No uplne se mi vybavilo moje tehotenstvi, ja se problila az do konce 7mesice. Nepomahalo absolutne nic, maso v puse bylo zarukou uprku na wc, a co dodnes nechapu je, ze i tak jsem pribirala. A to jsem mela strach cokoliv snist, po vsem me palila zaha, bylo zle a nejdyl do půl hodky savle. Co mi trochu ulevilo byla studena kola a nakonec ranisan. Pak to bylo supeeer;)
@JanduleD holky vy strasite
ja si furt rikam zitra bude lip a ono prd. doufam, ale, ze brzy bude ![]()