Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Já byla taky v tomhle týdnu u doktora a byla tam tečka, teď mě sestra objednala na 4+5 podle mých výpočtů a to teda nevím, ale prý to musí zkontrolovat, jestli je to na správným místě.
Flíček na utz, možná embryo, ale srdeční akce nejspíš ještě nebude. Jestli už si objednaná, tak ti aspoň potvrdí, že je těhotenství na správném místě.
@Pipet píše:
Nejspíš nic. Je moc brzo.
Tak nějak. Pokud budeš mít štěstí, dr. hodně dobrý UTZ a zkušenosti a stáří těhotenství odpovídá přesně dle MS, tak možná šedý flek v děloze.
Bude tam takova miniaturni černa tečka-vacek
myslim, ze jsem byla na první kontrole tehu taky takhle brzy ![]()
U mě teda nic videt neslo, jen mě poslal na krev, abych věděla 100% co a jak ![]()
Já byla v 5+6 a byl gestační a žloutkový váček a doktorka ještě nabrala krev jestli to odpovídá tt a hcg bylo skoro 8000
. Za týden ko a tam už blikalo
![]()
Byla jsem 5+0 a byla už srdeční akce
Pokud nebude, určitě uvidí aspoň zda je plod v děloze
S prvním synem jsem byla 5+3 a uz bylo i srdíčko. Ted jsem byla 4+4 a byl žloutkový vacek. Drzim palce!
Já byla v 5+1 a byl tam flíček a v něm základy budoucího miminka, zatím bez srdeční akce.
S oběma dětma jsem byla na UZ ve 12 tt. a viděla jsem co…? Mimino
Dřív bych nešla, co bych tam dělala? ![]()
Ja byla 5+4 a dr rychle prejel utz a prohlasil, ze je brzy a poslal me na krev a za dva dny znovu krev. Podle toho usoudil, ze je vse ok a pozval me az za 14 dnu na utz. Tam uz bylo videt srdicko. Takhle brzy je to pak zbytecne o stresu, pokud tam neni jeste nic videt.
Ahoj holky..pristi ctvrtek jdu k dr..a budu 5+5 tt..co mohu ocekavat..uvidim neco na utz? Jsem tak nedockava..