Nevolonost, těhotná nejsem

1769
20.5.12 18:49

nevolonost, těhotná nejsem

ahoj :) holky uz skoro tyden mi je pekne zle od zaludku, vzdy to treba na hodku prejde ale pak znova a znova, je mi uplne na zvraceni, pri pomysleni na jidlo se mi chce zvracet, vlastne se mi chce zvracet ikdyz na nej nemyslim, zaludek mam uplne jak na vode, stav bych prirovnala k opici po naky parbe, ale ja uz pekne dlouho nikde nebyla. tehotna nejsem, to vim jiste. nemam prujem, teplotu nic, jsem uplne v pohode az na tu nevolnost. nekolikrat za den se mi udela tak zle ze jen sedim a nejsem schopna vstat. premyslim ze bych zasla k dotorce ale ta mi zase napise jen naky leky na sklidneni zaludku bez nakyho vysetreni a to se mi nechce. nevite co by to mohlo být nebo neco poradit jak se toho zbavit??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
31594
20.5.12 19:02

Pokud jsi si opravdu absolutně jistá, že těhotná nejsi (jde to i přes prášky, přes kondom, zkrátka dokud neabstinuješ, ta možnost tu je), tak nemáš nějaký stres, mohla by to být žaludeční neuroza.
Případně co tlak, nedělá se ti černo před očima, neběhají ti mžitky, nešumí ti v uších atd? Začíná být pomaličku zase teplo, nezanedbáváš pitný režim?
V jaké fázy cyklu jsi? Mě se dělalo fakt celkem šoufl od žaludku už týden před ovulací, měla jsem ji tehdy kolem 30DC, takže jsem si jen mohla střihnout, zda ovuluju, jsem v tom či je to nějaká vylepšená PMS :zed:
Pokud by to do týdne nepřešlo, tak bych šla k dr, zaprvý s tím člověk moc nemůže asi běžně fungovat, zadruhý to fakt může být něco vážnějšího, abys nezanedbala třeba nějaký vřed :nevim: Když pak praskne, tak už je pozdě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1769
20.5.12 19:10

@Gladys je to 6dní co mi skončila MS, jinak mi nic neni, zadny mzitky, motanice, proste jen ta nevolnost :,( mozna jediny co stim pitím je, že mam porad zizen, ale napiju se a je to jak kdyz jsem se ani nenapila, nebo jak to popsat, takze pitny rezim taky nezanedbavam, to ja piju normalne hodne. jinak zadnej stres taky nemam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ave
837
20.5.12 19:17

Tak přesně tohle jsem měla tento týden od neděle do čtvrtka. Ale naprosto přesně. Popsala bych to úplně stejně.
Tak jak mi bylo z ničeho nic blbě, tak od pátku je mi zas dobře. Čím to bylo nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
20.5.12 20:16

já teda navrhuju žlučník. ten mi způsobuje to, co popisuješ a vlastně i v těhotenství mi způsoboval tyhle problémy. taky jsem hnala pro test, ale je to rozhozený žlučník :roll: jo a reaguju i na změny počasí- tlak, když přijde fronta atd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
20.5.12 20:17

jo te%d jsem přečetla to s tou žízní, tak to bude skutečně žaludek, máš chuť na studené? na led?. mazej k doktorce!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
21.5.12 07:56

@market.s.87 já bych počkala, poud teda nebereš HA, tak do předpokládané ovulace, já to tak neměla vždycky, jen někdy a fakt mi ovu způsobovala hodně rozmanitou paletu obtíží, které po ní zázračně zmizeli.
Pokud bereš HA, zvažovala bych vysazení, mě přestala HA sedět po 3,5letech braní a půl roku mi trvalo, než jsem při šla na to, že obtíže mám kvůli ní, jak na gyndě tak s neuroložkou jsme se tenkrát shodli, že HA to být přeci nemůže, když ji beru dlouho :roll:
S velkou žízní mě napadá ještě cukrovka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1769
21.5.12 08:35

@Gladys cukrovka? to bych i hubla ne :)) HA beru, beru ji uz od 16, ted mi je 25 a mam porad tu stejnou a krom pauzi v tehu jsem ji brala porad a vzdy bez problemu :think: no uvidim, jeste pockam jestli se to nezklidni a kdyztak bych ke konci tydne skocila k doktorce, jetse sem i vcera udelal opar :zed: je to cca muj 5opar za zivot tak nevim jestli to muze byt ktomu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1769
21.5.12 08:37

@Saroya na studene chut nemam, jen ma proste zizen, ale dekuji za tip, aspon vim kdyz pujdu k doktorce co ji mam rict na co chci vysetrit, mam takovou starou blaznivku ktera na vse cpe prasky aniz by te vysetrila :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
21.5.12 10:53
@market.s.87 píše:
@Saroya na studene chut nemam, jen ma proste zizen, ale dekuji za tip, aspon vim kdyz pujdu k doktorce co ji mam rict na co chci vysetrit, mam takovou starou blaznivku ktera na vse cpe prasky aniz by te vysetrila :zed:

tak přeju hodně zdaru a hlavně, ať jsi brzo fit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
411
29.12.15 22:51

Jak to tenkrát dopadlo? Mně už je šoufl něco přes týden. Těhotná 100% nejsem. Nic kromě pocitu na zvracení (hlavně po jídlech) mi není. Chuť k jídlu i mám, ale jak se najím, tak bych to mohla jít za chvíli vyklopit do wc. Zatím jsem se teda nepozvracela, ale daleko k tomu nemám. Ch jo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí