Nevoní mi prádlo

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3905
9.5.13 21:14

Nechavas tu pracku otevřenou, kdyz neperes? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
270
9.5.13 21:17

@joanee ja joo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3905
9.5.13 21:23

Tak to potom nevim, mi jednou holky zavrely pracku a to byl potom puch :roll:, ještě me napadla jedla soda (kyprici prasek do peciva) neutralizuje pachy..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
270
9.5.13 21:31

@joanee zkusim, dekuju :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1372
10.5.13 09:21

Ano, taky nechávám otevřeno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
10.5.13 09:40

A zkoušeli jste oddělat tu odtokovou hadici, jak tu někdo radil a vyčistit tu a prošťouchnout odpad ve zdi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2457
10.5.13 10:51
@Amys píše:
A zkoušeli jste oddělat tu odtokovou hadici, jak tu někdo radil a vyčistit tu a prošťouchnout odpad ve zdi?

Opravdu to zkuste. Dneska jsem zapomnela vyprane pradlo pres noc v pracce a kdyz jsem ho rano vyndala tak voni. A to jsem ho tam driv nemohla nechat ani hodinu, aniz by nesmrdelo zatuchlinou. U mne vycisteni gumy a sifonu pomohlo 100%.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
270
10.5.13 10:52

@isand zvladnu to sama nebo na to potrebuju chlapa?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
10.5.13 10:54

@Ronaldova Stačí ti šroubovák. Předpokládám, že máte hadici přitaženou takovým tím kroužkem, aby nevypadla. Jinak je jen nasunutá. Ten druhý konec nejspíš sundat napůjde, je v pračce napevno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
270
10.5.13 10:59

@Amys a jak to mam teda vycistit?? Nejaky navod pro tezky antitalenty??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
10.5.13 11:01

@Ronaldova Máš v koupelně funkční odtokový kanálek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
10.5.13 11:10

Jestli ne, tak taky nevadí. Prostě odendáš hadici (koukneš za pračku a kdyžtak jí kus odsuneš, aby ses tam pohodlně dostala). Pak se připrav na to, že je lepší mít škopík nebo tak něco, aby ti do toho dovytekla voda. Pak taky záleží na tom, jak vypadá ta koncovka na odpad. Máte ji zvlášť nebo to je napojený na sifon od umyvadla? pokud ji máte zvlášť, tak může být zahlá nebo rovná a tak. My máme třeba zahlou, takže pak je lepší ten zahlý konec otočit nahoru (normálně je dolů) a nějak prošťouchnout, nějak si pomoct třeba zahlým drátkem nebo tak. Zase bych pod to dla gbelíček, abych neměla vodu všude :) Pokud bych to měla blízko vany, tak bych asi odšroubovala sprchu a normálně to prostříkla hadicí, ale mě tam nedosáhne. Nicméně mělo by stačit prostě něco vzít a prolejt (co třeba Pet flašku s takovým tím pítkem a nebo třeba flašku od jaru a prostříknout to tím?). Pak bych třeba zkusila nasypat trošku sody a zalít trochou octa (pozor bude to pěnit!), tím by se to taky mohlo uvolnit. A prostě bych zkusila kde co. Pak bych nějak propláchla i tu hadici - nalila do ní vodu a položila a nechala to vytéct. Ale tam pak taky záleží, jak je upevněná. Aby pak fungovala, jak má (to je aby udržela vodu v pračce), musí být v určité výšce, ale dnešní pračky už s tím počítají a je to tak rovnou od výrobce, dřív se musela v určité poloze zafixovat, ale zase když ji člověk odepnul, tak to hezky vyteklo hned všechno. Pak bych ji napojila. Nechala napustit vodu do pračky a zase vypustit. Případně tam můžeš alít vodu šuplíkem, to je taky možnost. A viděla by jsi :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný