Nevoní mi prádlo

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
270
6.5.13 13:43

Nevoní mi prádlo

Dobry den, chtela jsem se zeptat na nejaky rady, tipy na to jak to udelat aby mi pradlo vonelo.. Vycistila jsem nadobky i filtr, prolilal octem, savem, vyvarila pracku se savem a stale nic :((

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1165
6.5.13 13:45

Jakou používáš aviváž a kde prádlo sušíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1358
6.5.13 13:46

ME nevodi prádlo když toho do pračky dam moc, četla jsem ze se má dávat jen po vrchní okraj…zkus dat Mene prádla… :think:
A prádlo susim doma, venku jakoby se vůně ztrati :think:

Příspěvek upraven 06.05.13 v 13:49

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
6.5.13 13:46

Jestli sušíš venku, může být přesušené… ale pak otázka, jaký používáš prášek, aviváž a pod…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
270
6.5.13 13:51

Pouzivam lenor spring, praci prasek, pradla davam tak akorat :(( a susim pradlo venku :( ale uz proste ani nevoni kdyz ho vyndam z pracky.. Nez jsem to vsechno procistila tak doslova smrdelo, ted uz nesmrdi ale ani nevoni :((

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4486
6.5.13 13:52
@iliska87 píše:
ME nevodi prádlo když toho do pračky dam moc, četla jsem ze se má dávat jen po vrchní okraj…zkus dat Mene prádla… :think:
A prádlo susim doma, venku jakoby se vůně ztrati :think:Příspěvek upraven 06.05.13 v 13:49

Jak to myslíš po vrchní okraj? Víc se tam snad nevejde?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1358
6.5.13 13:54

Napsala jsem to spatne :oops: po vrchní okraj otvoru…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cher
6.5.13 14:00

Mně když nevonělo prádlo, tak jsem byla těhotná. Měla jsem pocit, že mi prádlo smrdí a z modrého Lenoru jsem chodila zvracet :lol:

• Citovat
  • Upravit
270
6.5.13 14:02

@sieta.m tehotna sice jsem, ale rozdil mezi vuni a nevuni poznam:( takze delam v necem chybu nebo pracka v necem dela chybu :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
6.5.13 14:02

Me naopak pradlo voni kdyz se susi na slunicku venku. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
270
6.5.13 14:03

@suik to me taky vonivalo vic nez doma, ale nejak uz nic :((

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4486
6.5.13 14:07
@iliska87 píše:
Napsala jsem to spatne :oops: po vrchní okraj otvoru…

U předního plnění jako? Já mám horní plnění, tak víc jak po vrchní okraj fakt nejde. :-) Ale mám kamošku, která to do té pračky rve na sílu, prádlo zmáčkne a vecpe další. :roll: Já dávám tak 1 dlaň od vrchu, ale nevím, jestli je to správně…

@Ronaldova Ještě jsem četla, že je potřeba prát aspoň jednou týdně na 60 nebo 90. Vysadila bych aviváž a hlavně prací gely, ale píšeš, že používáš prášek. Zkus dát pár kapek levandulového oleje.

Pračku vyvařuji octem. Nastavím na 90 a nejvyšší otáčky, pustím a pračka začne nejdřív odčerpávat. Jakmile se spustí voda, vypnu, doliju ocet (tak litr) a pustím celý program. Když dám ocet na začátku, tak se mi odčerpá.

Nejlíp se mi pračka vyčistila jednou nějakým práškem od Amway (je to tak 5 let) - před prvním použitím toho prášku do prádla se s ním vyvařila celá pračka naprázdno a to byla fakt síla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4200
6.5.13 14:09

Já změnila aviváž a dle rad dávám prádlo tak, aby byla v bubnu mezera od horního okraje tak na ruku a fakt to funguje a prádlo voní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
6.5.13 14:21
@Ronaldova píše:
@suik to me taky vonivalo vic nez doma, ale nejak uz nic :((

Změň aviváž - na tuhle už sis asi zvykla :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1716
6.5.13 14:25

Na kolik peres? Zkusila bych prat na vic stupnu. Jinak jsi uz podle me zkusila vse.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný