Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Eemii píše:
@JayLee milacku udelej mi to zezadu a rozsvit, vis, ze ji mam ted bilou![]()
Ještě 2 deci a poptám se na barvu toho svého ![]()
Za mě byla nejlepší diskuze o análním šperku. Za chvilku asi 20 stran a jedna větší perla než druhá. Opravdu mi tekly slzy smíchu. Bohužel hned to smazali ![]()
@Anonymní píše:
Mám kamarádku, která tady řešila ztrátu dítěte. Ale zatímco pro ni to byla těžká bolest, ostatní se jí smáli a pustili se do ní opravdu hnusným způsobem. A ona z toho byla tak na prášky, že musela vyhledat psychologa. Chtěla si jen popovídat ve své osamělosti a vůbec nečekala takovou smrst chtivých bab, co se jí smály protože se nudili. Pro ni to fakt bylo![]()
![]()
No tak tomu se mi nějak nechce věřit…
nenašla by jsi to?
@JayLee To aby tě lépe viděl
jak naváděcí světla na přistávacích plochách ![]()
To je jako když se ženská v létě hodně opalí ale pod plavkama zůstane bílá, taky se přítel vždy tlemí že to je fajn že hned ví ![]()
@lulinaaa píše:
@Eemii byla jsem jen na jedné aplikaci![]()
je to tak 5 let zpátky… Dělá se to takovým krémem, docela to štípalo
podle chlapa mám ale prrdel furt stejnou, že by prý nějak svítila, tak to ne
![]()
![]()
chodí se na víc aplikací, asi záleží, jaký máš odstín
Se nedivim tomu stipani.Kdyz chces vybelit třeba vanu nebo wc, nalijes tam peknej utrejch. Tohle, hadam, bude obdobny ![]()
Muzu vedet, o co jsi se vsadila?? ![]()
@JayLee píše:
taky se zeptam toho myho jak na tom jsem![]()
![]()
Zcela s vaznou tvari bych se zeptala na odstin a ze co si mysli o tom, ze by sis nechala vybelit rit ![]()
@JayLee píše:
no počkej takze jako je to teda jen pro tvůj dobrej pocit jakoze ho mas vybelenej jo?to muze chlap ocenit jedine při kakahrátkách ne?
![]()
a to dela nejaka klinika nebo jakej Dr?
![]()
hele ja pochopim, ze si ten anal někdo holí pac ho ma chlupatej a asi když na tyhle věci někdo je, tak jako je to prekazka ale beleni je pro me fakt novinka
![]()
![]()
@lulinaaa píše:
No tak tomu se mi nějak nechce věřit…nenašla by jsi to?
Ona už sem nechodí a už nikdy e-mimino nezapla. Jen říkám jaký může mít na někoho citivějšího dopad to, když se baby večer nudí a začnou se do někoho navážet a vůbec netuší co tím mohou způsobit.
Aha, koukám, že nejzáživnější diskuze jsou o análu ![]()
Za mě taky Misacek ![]()
…třeba by na dovolené stačilo si zadek namazat citronem a roztáhnout
bělení zdarma s vitaminem C
@Anonymní píše:
Ona už sem nechodí a už nikdy e-mimino nezapla. Jen říkám jaký může mít na někoho citivějšího dopad to, když se baby večer nudí a začnou se do někoho navážet a vůbec netuší co tím mohou způsobit.
No tak zakládám diskuze takovým stylem, aby bylo jasné, že to není sranda, ne.
@Anonymní píše:
Tak to se jí vůbec nedivím, chuďato ![]()
@lulinaaa píše: …třeba by na dovolené stačilo si zadek namazat citronem a roztáhnoutbělení zdarma s vitaminem C
Nebo ocet, to je jistejsi ![]()
@lulinaaa píše:
Tak to se jí vůbec nedivím, chuďato
Naštěstí se našli i hodné maminy, které se jí snažily podpořit v soukromých zprávách. Ale už to nebylo nic platné. Veřejně svůj názor nenapsali, protože se báli, že se smrst zlých babizen sveze i po nich. Ale fakt to byl hnůj. Kamarádka se z toho psychicky složila.