Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@snee píše:
Ahoj, chtěla bych se zeptat, máte nějakou diskuzi, která vám tak utkvěla v paměti, že na ni jen tak nezapomenete?? Jestliže takovou znáte, tak dejte vědět a podělte se o informace, neb dneska mě to tu příjde trošku mrtvé, na to že je sobota večer![]()
![]()
![]()
mně utkvěly v paměti diskuze od Mixerka…zda může Petrušce a Mirabelce mixovat papání, když se bojí mixérku
![]()
@januschka píše:
mně utkvěly v paměti diskuze od Mixerka…zda může Petrušce a Mirabelce mixovat papání, když se bojí mixérku![]()
![]()
A já pořád říkám, ať mi nic nemixuje ![]()
@JayLee píše:
no když jsou s aloe vera tak i mastí takze se ti pulky v tom vedu nedřou o sebe![]()
to ja oceňuju
Dá se to použít i na stehna, když mají ženský sukni
Namažeš a jedeš. Vůbec nedrhneš…
@JayLee píše:
ty jo stehna mi nikdy nehdrhly jen pulky když jsem byla mařena spařená![]()
![]()
ale minulej tejden v Rakousku na odpocivadlech me dostala jedna Nemka postarsi pani s panem, ty vyzeli z auta a zacaly se téma uboruskama všude utirat
nevim zda nemeli klima nebo co to mělo za efekt ale bylo fajn je pozorovat
Já mám taky auto bez klima a jsem úplně hotová, když jedu někam dál. Pak se taky utírám, jak o život.
Ale snažím se to dělat, když mě nikdo nevidí. Jo a stehna se mi třou, Mám krapet kejtičky, víš.
![]()
Jo a můj bývalý šéf je používal na nohy. Strašně mu smrděly, tak si je utíral snad každou hodinu. Posílal si mě pro ubrousky do Tety. Použil ubrousky, nastříkal deodorantem na nohy a vzal si nové ponožky. Byla to dost síla…
@JayLee píše:
matroš by byl i čim bělit@krasavica nabídla své ty velké šneky co doma pěstuje, tak na prubnutí výbělu
ale nějak nejsou dobrovolnící co by to prubli a pak se s náma podělili o výsledek
![]()
![]()
@JayLee píše:
![]()
to by šlo
az budu mít šneka, tak napísu a muzem jit na věc
@JayLee píše:![]()
jsou prej pohodáři jen trachen slintaj a nchavaj za sebou čáru ale ji sepiové kosti takze dostatek mineralu v sobe mají takze na beleni si myslim, ze idealka
![]()
prolezou tam a zpet 2× a je vybeleno