Nezapomenutelná diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3311
4.7.15 09:18
@snee píše:
Ahoj, chtěla bych se zeptat, máte nějakou diskuzi, která vám tak utkvěla v paměti, že na ni jen tak nezapomenete?? Jestliže takovou znáte, tak dejte vědět a podělte se o informace, neb dneska mě to tu příjde trošku mrtvé, na to že je sobota večer :mrgreen: :mrgreen: :pankac: :pankac:

mně utkvěly v paměti diskuze od Mixerka…zda může Petrušce a Mirabelce mixovat papání, když se bojí mixérku :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
848
4.7.15 09:48
@januschka píše:
mně utkvěly v paměti diskuze od Mixerka…zda může Petrušce a Mirabelce mixovat papání, když se bojí mixérku :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

A já pořád říkám, ať mi nic nemixuje :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rokris
4.7.15 11:55
@Thesis píše:
Co mě tu zmiňuješ :cert: Si tu budou myslet, že taky bělim 8o :lol:
:lol: :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
4984
4.7.15 13:19
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16548
4.7.15 14:23
@JayLee píše:
jses muj clovek :pankac: :lol: je třeba dopravat frnde a kaďáku taky blaho :P
:pankac: :pankac: :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16548
4.7.15 14:25
@JayLee píše:
no když jsou s aloe vera tak i mastí takze se ti pulky v tom vedu nedřou o sebe :pankac: :lol: to ja oceňuju :P

Dá se to použít i na stehna, když mají ženský sukni :mrgreen: Namažeš a jedeš. Vůbec nedrhneš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16775
4.7.15 20:54

:roll: furt belite :P :mrgreen: a co toaletak na cesty 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16548
4.7.15 21:23
@JayLee píše:
ty jo stehna mi nikdy nehdrhly jen pulky když jsem byla mařena spařená :nevim: :think: :mrgreen: ale minulej tejden v Rakousku na odpocivadlech me dostala jedna Nemka postarsi pani s panem, ty vyzeli z auta a zacaly se téma uboruskama všude utirat :lol: nevim zda nemeli klima nebo co to mělo za efekt ale bylo fajn je pozorovat :lol:

Já mám taky auto bez klima a jsem úplně hotová, když jedu někam dál. Pak se taky utírám, jak o život. :mrgreen: Ale snažím se to dělat, když mě nikdo nevidí. Jo a stehna se mi třou, Mám krapet kejtičky, víš. :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16548
4.7.15 21:25

Jo a můj bývalý šéf je používal na nohy. Strašně mu smrděly, tak si je utíral snad každou hodinu. Posílal si mě pro ubrousky do Tety. Použil ubrousky, nastříkal deodorantem na nohy a vzal si nové ponožky. Byla to dost síla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16775
18.7.15 15:00
@JayLee píše:
uz jsme dobelily :D

8o chybi material? :,( :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16775
18.7.15 15:34
@JayLee píše:
matroš by byl i čim bělit :lol: @krasavica nabídla své ty velké šneky co doma pěstuje, tak na prubnutí výbělu :lol: ale nějak nejsou dobrovolnící co by to prubli a pak se s náma podělili o výsledek :nevim: :think: :D
:think: :think: dohodim Ti jeden extra kousek :roll: ale musime pockat az usne :evil: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16775
18.7.15 15:50
@JayLee píše:
8o :think: to by šlo :pankac: az budu mít šneka, tak napísu a muzem jit na věc :lol:
:mrgreen: :mrgreen: vem tech sneku radsi vic 8) :mrgreen: kdyby se hejbal a sneky trefilo hruzou :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16775
18.7.15 16:35
@JayLee píše: :lol: :lol: jsou prej pohodáři jen trachen slintaj a nchavaj za sebou čáru ale ji sepiové kosti takze dostatek mineralu v sobe mají takze na beleni si myslim, ze idealka :think: :lol: prolezou tam a zpet 2× a je vybeleno :lol:
:mrgreen: :mrgreen: nj, ale vis jak, mysli na jejich psychickou pohodu kdyz uvidi do ceho jdou 8o :mrgreen: pulka zdechne zdesenim, druha pulka spacha sebevrazdu :evil: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16548
18.7.15 21:00
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie