Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@JayLee píše:
si ho taky belil jo?Jsi ho videla?
Psali to?
![]()
![]()
Nikoli.Ale on chtel byti take stale belejsi a belejsi ![]()
@JayLee píše:
tak jako tady je spousta otázek ale nemá nam kdo odpovědět![]()
![]()
@terinka4444 píše:
Ježiš, já ti odpovím, co tě zajímá?
@terinka4444 píše:
Mam otazkuA jak je to naopak, kdyz jeden chce, aby neco zbeleneho natrvalo zase ztmavlo?
Jako treba sedive vlasy
@Haku píše:@terinka4444 píše:
Mam otazkuA jak je to naopak, kdyz jeden chce, aby neco zbeleneho natrvalo zase ztmavlo?
Jako treba sedive vlasy
@JayLee píše:
no pokud bys mela na mysli kaďák, tak si staci tyden neutirat pr*el a mas ho tmavej hnedka
Ale to uz je pak na nejakej vyssi levej tohle![]()
Vlasy
Sedive vlasy ![]()
@terinka4444 píše:
To nevím, vlasy barvím, a furt to lez dolů a objevují se šediny
No prave
![]()
@JayLee píše:
@terinka4444 a ty ho mas taky vybelenej nebo jak teda?![]()
ja ted nevim kam s tebou zda jsi psala, ze mas ty hemoroidy nebo vybelenej kaďák
se v tom ztracim
![]()
![]()
![]()
Příspěvek upraven 08.10.14 v 22:43
@JayLee píše:
to je spravny dotaz tohle![]()
a co pripadna reklamace?
Tak vis jak
…si tu proceduru necham provest a analniho alpinistu potkam cca po roce…
Tak hele děvčata
Anal bleaching - samotný nesmyslný nápad pochází od hollywoodských celebrit - herců, tanečníků nebo modelek, všech těch, kteří podlehli depilační módě a v salónech s hrůzou zjistili, že jejich anální otvory a vagíny jsou oproti ostatnímu tělu velmi tmavé. Tmavnutí intimních partií je způsobeno stárnutím pokožky, pigmentovými skvrnami a je naprosto přirozené.
Salony na jejich trápení brzy našly odpověď a jejich “problematická” místa začaly bělit pomocí zesvětlujících krémů. Popularita fenoménu zvaného tělo bez chloupku rostla a do depilačních salónů začaly docházet i domácí hospodyňky. Tak se tato nová zkrášlovací metoda dostala i mezi prostý lid. A spolu s ní se rozšířilo i šílenství po vybělování choulostivých míst. Dlužno dodat, že nejde jen o ženský rozmar. Mnoho mužů zvláště ve Spojených státech se může pochlubit konečníkem barvy dětské prdelky.
@JayLee píše:
takze mas kaďák plne okvitej klubu
![]()
![]()
@terinka4444 píše:
Ježiš marjá, vy jste fakt neuspokojitelný
prostě dvě řitě, jedna černá stará, druhá vybělená staromladá.
![]()
@terinka4444 píše:
Jo, černej jak horníkasi teda, já si tam nevidím
a nemůžu vybalit na manžela, jakou mám barvu řiti, myslel by si, že mi definitivně hráblo