Nezapomenutelná diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
36504
5.10.14 01:01
@sissi79 píše: :mrgreen: :mrgreen: s krizkem po funusu :P :P :mrgreen:
Ale zas je klid na docitani :mrgreen:

No dovol, chceš říci, že bych tu nudila? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
5.10.14 06:12

Mne utkvela diskuze o vstricnych maminkach, kde jsme sabotovaly MK :lol: Dal jsem se pobavila u diskuze, jak se tam hadali ti dva chytrolini z tech Kraliku. A nakonec ta, kde zakladatelka spala s manzelem sve sestry a otehotnela s nim a nakonec se to i provalilo, ta byla hodne vyzivna :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Iny
5.10.14 08:04

Holky, furt tady píšešte o mišáčkovi… já sem tu nováček, žádnou sem nečetla, ale docela bych se mrkla at se taky teda pobavím :-D nějaký odkaz? :-D

• Citovat
  • Upravit
21911
5.10.14 08:35

@Bersaba tak ja jsem hodne emotivni clovek a ano u smichu obcas primo rvu a na slzy potrebuji hooodne kapesniku. Manzel kdyz me vidi a slysi jak se u emimina zacnu pochechtavat a postupne to nabira grady tak mi podava krabici s kapesniky :nevim: Ale neprskam na monitor :palec: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21911
5.10.14 08:37
@sissi79 píše: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: budeš mít zákaz? :mrgreen: :mrgreen:

Ale kdeze, manzel se taky rad pobavi :mrgreen: Jen nekdy musi, jako vcera, pockat par minut nez se uklidnim, abych mu to mohla precist. A behem toho cekani neustale opakuje „tak ty mas dneska zase dost“ :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21911
5.10.14 08:38
@beruska9 píše:
Z aktualnich treba ta o plastovych oknech, to me dostalo :mrgreen: Jinak dost jich tady uz padlo - civava, prezuvky, otehotneni bez sexu apod ;)

Tam jsem jen nahledla, docitat diskuzi, kde se nekdo divi, ze jsou plastova okna prosklena bylo i na me moc :nevim: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
5.10.14 08:40
@Haku píše:
Tam jsem jen nahledla, docitat diskuzi, kde se nekdo divi, ze jsou plastova okna prosklena bylo i na me moc :nevim: :mrgreen:

Tady na EM se nedivím už ničemu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21911
5.10.14 08:45
@Burj Chalifa píše:
Tady na EM se nedivím už ničemu :lol:

Covece, me ti vzdycky dostanou.Ja s divim snad porad :nevim: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
5.10.14 08:45

@Burj Chalifa : ja si kolikrat myslela, ze uz jsem cetla tu nejvetsi blbost, co muze byt, a pak to vzdy nekdo trumfnul :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
5.10.14 08:49
@Haku píše:
Covece, me ti vzdycky dostanou.Ja s divim snad porad :nevim: :mrgreen:

Asi to tu více přitahuje jednodušší jedince. Zajímavé je, že na Rodině, která je podobně zaměřená, se takové perly a jejich perlorodky nějak nevyskytují. Asi lepší oddíl, no :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21911
5.10.14 08:51
@Burj Chalifa píše:Asi to tu více přitahuje jednodušší jedince. Zajímavé je, že na Rodině, která je podobně zaměřená, se takové perly a jejich perlorodky nějak nevyskytují. Asi lepší oddíl, no :(

To neznam :nevim:
A nedelaji na uzivatele vyberove rizeni :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
5.10.14 08:57
@Haku píše:
To neznam :nevim:
A nedelaji na uzivatele vyberove rizeni :mrgreen:

www.rodina.cz
slabší kusy se tam moc nechytají, ty jdou rovnou sem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13331
5.10.14 09:58

Je neděle, i doktorky potřebují volno:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
5.10.14 10:00

Asi jo :D

Jeste jsem si vzpomela na jednu, ktera nebyla extra vtipna apod, ale prinutila me premyslet o vecech, ktere me nikdy predtim nenapadly - resilo se, ze manzel ma velkou spotrebu sprchacu atd…vzdy se mi to vybavi, kdyz v koupelne koukam na svuj sprchac :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4009
5.10.14 10:08
@lulinaaa píše:
Týýýýýýý bláááážo 8o nemáš odkaz??? To bych si ráda přečetla.

Ne e, uz je davno smazana. Jestli jsem to pochopila spravne, tak uzivatelka s ditetem se to nikdy nedozvedela a nyni uz maji deti dve. Druha, ktera se s nim o dite pokousela nekolik let, byla po nekolika potratech s nim vztah ukoncila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová