Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@sissi79 píše:![]()
s krizkem po funusu
![]()
![]()
Ale zas je klid na docitani
No dovol, chceš říci, že bych tu nudila? ![]()
Mne utkvela diskuze o vstricnych maminkach, kde jsme sabotovaly MK
Dal jsem se pobavila u diskuze, jak se tam hadali ti dva chytrolini z tech Kraliku. A nakonec ta, kde zakladatelka spala s manzelem sve sestry a otehotnela s nim a nakonec se to i provalilo, ta byla hodne vyzivna ![]()
Holky, furt tady píšešte o mišáčkovi… já sem tu nováček, žádnou sem nečetla, ale docela bych se mrkla at se taky teda pobavím
nějaký odkaz? ![]()
@Bersaba tak ja jsem hodne emotivni clovek a ano u smichu obcas primo rvu a na slzy potrebuji hooodne kapesniku. Manzel kdyz me vidi a slysi jak se u emimina zacnu pochechtavat a postupne to nabira grady tak mi podava krabici s kapesniky
Ale neprskam na monitor
![]()
@sissi79 píše:![]()
![]()
budeš mít zákaz?
![]()
Ale kdeze, manzel se taky rad pobavi
Jen nekdy musi, jako vcera, pockat par minut nez se uklidnim, abych mu to mohla precist. A behem toho cekani neustale opakuje „tak ty mas dneska zase dost“ ![]()
@beruska9 píše:
Z aktualnich treba ta o plastovych oknech, to me dostaloJinak dost jich tady uz padlo - civava, prezuvky, otehotneni bez sexu apod
Tam jsem jen nahledla, docitat diskuzi, kde se nekdo divi, ze jsou plastova okna prosklena bylo i na me moc
![]()
@Haku píše:
Tam jsem jen nahledla, docitat diskuzi, kde se nekdo divi, ze jsou plastova okna prosklena bylo i na me moc![]()
Tady na EM se nedivím už ničemu ![]()
@Burj Chalifa píše:
Tady na EM se nedivím už ničemu
Covece, me ti vzdycky dostanou.Ja s divim snad porad
![]()
@Burj Chalifa : ja si kolikrat myslela, ze uz jsem cetla tu nejvetsi blbost, co muze byt, a pak to vzdy nekdo trumfnul ![]()
@Haku píše:
Covece, me ti vzdycky dostanou.Ja s divim snad porad![]()
Asi to tu více přitahuje jednodušší jedince. Zajímavé je, že na Rodině, která je podobně zaměřená, se takové perly a jejich perlorodky nějak nevyskytují. Asi lepší oddíl, no ![]()
@Burj Chalifa píše:Asi to tu více přitahuje jednodušší jedince. Zajímavé je, že na Rodině, která je podobně zaměřená, se takové perly a jejich perlorodky nějak nevyskytují. Asi lepší oddíl, no
To neznam ![]()
A nedelaji na uzivatele vyberove rizeni ![]()
@Haku píše:
To neznam
A nedelaji na uzivatele vyberove rizeni
www.rodina.cz
slabší kusy se tam moc nechytají, ty jdou rovnou sem ![]()
Asi jo ![]()
Jeste jsem si vzpomela na jednu, ktera nebyla extra vtipna apod, ale prinutila me premyslet o vecech, ktere me nikdy predtim nenapadly - resilo se, ze manzel ma velkou spotrebu sprchacu atd…vzdy se mi to vybavi, kdyz v koupelne koukam na svuj sprchac ![]()
@lulinaaa píše:
Týýýýýýý bláááážonemáš odkaz??? To bych si ráda přečetla.
Ne e, uz je davno smazana. Jestli jsem to pochopila spravne, tak uzivatelka s ditetem se to nikdy nedozvedela a nyni uz maji deti dve. Druha, ktera se s nim o dite pokousela nekolik let, byla po nekolika potratech s nim vztah ukoncila.