Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, chtěla bych se zeptat, máte nějakou diskuzi, která vám tak utkvěla v paměti, že na ni jen tak nezapomenete?? Jestliže takovou znáte, tak dejte vědět a podělte se o informace, neb dneska mě to tu příjde trošku mrtvé, na to že je sobota večer
![]()
@snee První co mě napadlo, po přečtení dotazu jsem denně omýlané a pořád nově zakládané diskuse na téma: „Jsem těhotná?“, „Může to být těhotenství“,… a milion tomu podobných.
@blecha72 píše:
Mišáčkovy diskuze nikdy nezklamou
Asi tak. A nejlepší je, když jednou za několik měsíců založí další diskusi, kde se diví, že jí ten její de.il furt lže a jestli mu má věřit. ![]()
Jinak byla dobrá taky diskuse o „Prsíčkové metodě“, tam jsem se fakt nasmála.
![]()
Taky mě to tu přijde mrtvé. Dívala jsem se i na diskuze od včerejška a nic moc vzrůšo dneska… ![]()
Jedou tady byla diskuze jestli když bude dlouho kojit jestli se jí mlíko může vrazit do mozku
![]()
@PetraJ píše:
Asi tak. A nejlepší je, když jednou za několik měsíců založí další diskusi, kde se diví, že jí ten její de.il furt lže a jestli mu má věřit.
Občas si myslím, že jde o placeného agitátora, který se objeví vždy, když emm skomírá ![]()
@Petule030 @snee tak aspoň uděláme něco užitečného
Kolikrát mi emm zabránilo v žehlení ![]()
@blecha72 píše:
Mišáčkovy diskuze nikdy nezklamou
Mě utkvěla v paměti ta diskuze jak se nějaká slečna ptala jestli když o ní chlapy řekli že je její provoz moc drahý tak tím mysleli že je hezká
nebo jestli nevíme co by to mohlo znamenat ![]()
Holky a nenapadlo vás někdy, že téma z kterého si děláte srandu může být ve skutečnosti pro někoho závažné? A tím že se mu smějete mu vlastně ublížíte? Proč si myslíte že jde někdo na e - mimino a chce si popovídat o něčem co je pro něho třeba hodně těžké?
@Petule030 píše:![]()
![]()
Teď nevím, jestli je to ta samá uživatelka, ale jedna přecitlivělá mamina se ptala např., jestli si miminko nemůže přihodit otřes mozku, když se houpe na houpacím koni, jestli si dítě něco nepřivodí, když nožičkama kope do vaničky, jestli trička z Kiku obsahují ftaláty,…
Jenže nevím, kdo to zakládal. Dají se najít diskuze i po uživatelích?
jiná ![]()
@blecha72 píše:
Mišáčkovy diskuze7 nikdy nezklamou
Ta je nezapomenutelná
![]()