Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Bekyn píše:
No oni to až takový labužníci nebudou. Můj bejvalej o tom kdysi taky mluvil, možná mi tenkrát chtěl naznačit, že by to snad nebylo od věci si to čokowoko nechat rozsvítita žádnej labužník to teda nebyl
![]()
Nevím proč, ale od jisté doby povyskočím, když zaslechnu reklamu: Bělit nestačí, oslňujte ![]()
@JayLee Ještě pořád nevíme, jestli to tady vůbec někdo dělá v ČR a cena by mě taky zajímala
Raději dodám, že je to jen z čiré zvědavosti - nikdy jsem nad tím nepřemýšlela ![]()
@veveruschka píše:
@JayLee Ještě pořád nevíme, jestli to tady vůbec někdo dělá v ČR a cena by mě taky zajímalaRaději dodám, že je to jen z čiré zvědavosti - nikdy jsem nad tím nepřemýšlela
Tak zkus zajít někde do kosmeťáku a zeptat se: Prosím vás, bělíte u vás kakáčky?? http://www.gify.nou.cz/…ory/z244.gif
@babulka01 Zas tak zvědavá, abych ho zvedla z pohovky, nejsem ![]()
@JayLee No, jako zajímalo by mě, kolik lidi jsou ochotní za to dát peněz
Takže holky, kolik byste daly? ![]()
@JayLee píše:
No me zaujala asi nejvic ta, jak se zakladatelka dotazovala, jak vybelit svůj anál![]()
![]()
Tak ta mi taky utkvěla v paměti ![]()
Diskuze jsou tu duplicitní, mnoho fakt výživné.
Ještě k tomu nějaké samozvaná guru oné diskuze a je vymalováno. Ječí jak pominutá, když se nesouhlasí s jejím ujetým názorem.
Fakt díky za bělení análu. Jdu teď na velkou operaci a téměř každou noc se mi o tom zdá. Teď se mi ale zdálo, že místo operace stačilo bělení análu
Sen byl dost detailní a prý jsem se ze spánku strašně řechtala ![]()