Nezapomenutelná diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
sissi79
12.10.14 23:08
@JayLee píše:
se to muze nekdy hodit vid? :mrgreen:
:oops: :oops: :mrgreen: :andel: :andel: :andel:
  • Citovat
  • Upravit
sissi79
13.10.14 08:28
@JayLee píše:
no clovek nikdy nevi :P ja si tam radsi nic z toho davat nebudu pac mam serverovej pc takze mi sem leze i manzel nekdy a kdyby to videl ty vado to by bylo otázek proc to tam mam :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: bo nektery veci se blbe vysvetlujou :P :P :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
sissi79
13.10.14 19:34
@JayLee píše:
no prave a jak mao staci a dojde k „omylu“ :mrgreen: aby me pak nekoupil nejaky specialni vanocni darky s tim, ze me chtěl překvapit když na to něco jsem :mrgreen: a vlastne ja nejsem :cert:
:mrgreen: :mrgreen: no prave :P :P :mrgreen: dej mi jeho email, se s nim domluvim ze to teda muze poslat me aby to neprislo vnivec :mrgreen: :mrgreen: :andel:
  • Citovat
  • Upravit
sissi79
13.10.14 20:20
@JayLee píše:
fajn - posilame vse kurýrem Geis takze dneska posle a zítra mas :lol: i s kurýrem do bytu toho mas jako bonus k tomu vsemu :pankac: :lol:

Jeee vy jste hodni :jazyk: :jazyk: :mrgreen: a kuryr at stoji za hrich :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
sissi79
13.10.14 20:37
@JayLee píše:
no nevim jakyho mate vy ale nas je peknej :pankac: sice není nejmladsi ale pekne voni a ma krasny zuby :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: jé není nad voňavýho chlapa s krásným úsměvem :jazyk: :jazyk: :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
28272
13.10.14 20:56
@sissi79 píše:
Jeee vy jste hodni :jazyk: :jazyk: :mrgreen: a kuryr at stoji za hrich :mrgreen: :mrgreen:

Náš je sice mladej zajda, ale smrdí potem a cigaretami :poblion: takže za hřích by stál… :pocitac: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28272
13.10.14 20:57
@sissi79 píše: :mrgreen: :mrgreen: jé není nad voňavýho chlapa s krásným úsměvem :jazyk: :jazyk: :mrgreen:
:jazyk: :jazyk: :jazyk: :jazyk: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79
13.10.14 21:00
@Kočislava píše:
Náš je sice mladej zajda, ale smrdí potem a cigaretami :poblion: takže za hřích by stál… :pocitac: :pocitac:

no já budu muset teda pozjišťovat co jezdí k nám a budem si navzájem posílat balíčky :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
28272
13.10.14 21:11
@sissi79 píše:
no já budu muset teda pozjišťovat co jezdí k nám a budem si navzájem posílat balíčky :mrgreen: :mrgreen:
:lol: :lol: já beru toho, co vozí občas od našich obchodních zástupců zásilky k nám do práce :mrgreen: Domů nevím, to mi asi z této zásilkové služby nic nepřišlo :think: :think:
Kluk fajn, úsměv pohoda… ale asi se nadře (jak říkávala moje bývalá kolegyně a já umírala smíchy) hnedle pádem z rána :mrgreen: a pak teda holt smrdí :? :nevim: :nevim: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3993
13.10.14 21:32
@Kočislava píše:
Náš je sice mladej zajda, ale smrdí potem a cigaretami :poblion: takže za hřích by stál… :pocitac: :pocitac:

Tak to má asi na trase i nás :roll: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28272
13.10.14 21:35
@Bekyn píše:
Tak to má asi na trase i nás :roll: :think:
:hug: :hug: :poblion: :poblion:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28272
13.10.14 21:36

Ale zase se usmívá a když mu popřeji hezký den, tak ho pak asi fakt má :mrgreen: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79
13.10.14 21:41

:mrgreen: :mrgreen: na me se usmival furt jeden ridic busu :mrgreen: a pak si neuvedomil ze mu trhali oredni zuby :lol: :lol: no a meli by si je belit ze :mrgreen: :mrgreen: at se nevzdalime od tematu :P :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
3993
13.10.14 22:25
@JayLee píše:
Holky a co tohle? :think: https://www.emimino.cz/…omaha-64039/je to beleni? :nevim:

Tak asi záleží, na kterou část těla si to necháš aplikovat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79
14.10.14 12:17
@JayLee píše:
jo co mu nemá smrduté pérko a netáhnou mu nohy a z pusy :poblion: :mrgreen:
:think: existuje takovy? :mrgreen: :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek