Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@lulinaaa píše:
@Eemii byla jsem jen na jedné aplikaci![]()
je to tak 5 let zpátky… Dělá se to takovým krémem, docela to štípalo
podle chlapa mám ale prrdel furt stejnou, že by prý nějak svítila, tak to ne
![]()
![]()
chodí se na víc aplikací, asi záleží, jaký máš odstín
tento prispevek me uzemnil… nemam s touto procedurou zkusenosti, nicmene pokud by vedla ke sviceni danych oblasti, silne by konkurovala Cimrmanovym zubnim protezam z hliniku a alpaky.
@vykladzkaret píše:
tento prispevek me uzemnil… nemam s touto procedurou zkusenosti, nicmene pokud by vedla ke sviceni danych oblasti, silne by konkurovala Cimrmanovym zubnim protezam z hliniku a alpaky.
pokud se nemylimtak nesmelimluvit ne? takto by se pak nedalo prdet? ![]()
@Kofolová píše:
pokud se nemylimtak nesmelimluvit ne? takto by se pak nedalo prdet?
au ![]()
@Kofolová spis by to mohlo pomoci pri nocni ceste na zachod, netreba rozsvecet…
@vykladzkaret píše:
@Kofolová spis by to mohlo pomoci pri nocni ceste na zachod, netreba rozsvecet…
Taky dobry ![]()
@JayLee píše:![]()
kráter bys mela
![]()
nebo rozkopnutej meloun
Teď čtu : Dalším způsobem, jak zabránit vzniku análních skvrn, je pomocí vlhkého stírání po každé stolici. Tím bude zajištěno, že plocha zůstane čistá a skvrna zmizí. Používání vlhčených ubrousků je zvláště důležité. Pozor: Dětské ubrousky nesplachujte do záchodu, protože by mohlo dojít k jeho ucpání, což není zrovna ideální
![]()
@JayLee píše:
joo tak to muzu potvrdit protože uz nez jsem mela kdy dite, tak jsem používala pampers ubrousky nosim je kabelce porad na utirani frndy a kaďákua naucil me to jeden znamej co s nama chodi na pivo je mu teda 55
ale mel hemorodidy takze je na prel zvlast hlaklivej a taky je nosi v tom jeho kufru dodnes
a vschni se nam tekrat smaly ze se tim utirame joo ale pak je frnda a kadak pekne cistej a vonavej kor tedka v tech parakach a není pruser když na wc nekde dojde papir
ale do zachodu je teda hazu s tim se neeru
takze verim, ze to ma blahodarne ucinky pro anál jako takovy
Já jako fakt nevim, ale mě ty vlhčený ubrousky nedělají dobře
Mám pak takovej divnej pocit, že jsem tam mokrá
![]()
@JayLee píše:
no když jsou s aloe vera tak i mastí takze se ti pulky v tom vedu nedřou o sebe![]()
to ja oceňuju
To mě pose*
![]()
@JayLee píše:
no co nozvyknes si na ne raz dva
a pak uz nechces jinak
To nevím, čéče ![]()