Nezapomenutelná diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
sissi79
16.10.14 13:45
@JayLee píše: :think: :think: mi posli zivotopis at mam kontaktni udaje a i s fotkou at teda manzel ze te bere hnedka nebo ze prjdes na vyberko :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: no ale životopis pouze do rukou manžela viď :P :P :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
4984
4.12.14 18:33
@JayLee píše:
A bělíme holky ne? :P :mrgreen: :mrgreen:

Uz zase? Kde? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vykladzkaret
4.12.14 20:12
@lulinaaa píše:
@Eemii byla jsem jen na jedné aplikaci :D :D je to tak 5 let zpátky… Dělá se to takovým krémem, docela to štípalo :lol: podle chlapa mám ale prrdel furt stejnou, že by prý nějak svítila, tak to ne :D :D :D chodí se na víc aplikací, asi záleží, jaký máš odstín :lol:

tento prispevek me uzemnil… nemam s touto procedurou zkusenosti, nicmene pokud by vedla ke sviceni danych oblasti, silne by konkurovala Cimrmanovym zubnim protezam z hliniku a alpaky.

• Citovat
  • Upravit
4984
4.12.14 20:40
@vykladzkaret píše:
tento prispevek me uzemnil… nemam s touto procedurou zkusenosti, nicmene pokud by vedla ke sviceni danych oblasti, silne by konkurovala Cimrmanovym zubnim protezam z hliniku a alpaky.

pokud se nemylimtak nesmelimluvit ne? takto by se pak nedalo prdet? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
572
4.12.14 20:46
@Kofolová píše:
pokud se nemylimtak nesmelimluvit ne? takto by se pak nedalo prdet? :nevim:

au :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vykladzkaret
5.12.14 00:40

@Kofolová spis by to mohlo pomoci pri nocni ceste na zachod, netreba rozsvecet…

• Citovat
  • Upravit
4984
5.12.14 01:01
@vykladzkaret píše:
@Kofolová spis by to mohlo pomoci pri nocni ceste na zachod, netreba rozsvecet…

Taky dobry :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Thesis
3.7.15 22:36
@JayLee píše:
diskuzze objevena a oprasena :dance: :dance: nasla se diky @Thesis co my s eji nahledaly :lol: :lol: :lol:

Co mě tu zmiňuješ :cert: Si tu budou myslet, že taky bělim 8o :lol:

• Citovat
  • Upravit
Thesis
3.7.15 22:37
@JayLee píše: :think: :think: a ne snad? :lol: :mrgreen:

Už to víc nejde, bych tam měla díru vyžranou :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Thesis
3.7.15 22:45
@JayLee píše: :lol: :lol: kráter bys mela :lol: :lol: nebo rozkopnutej meloun :lol:

Teď čtu : Dalším způsobem, jak zabránit vzniku análních skvrn, je pomocí vlhkého stírání po každé stolici. Tím bude zajištěno, že plocha zůstane čistá a skvrna zmizí. Používání vlhčených ubrousků je zvláště důležité. Pozor: Dětské ubrousky nesplachujte do záchodu, protože by mohlo dojít k jeho ucpání, což není zrovna ideální :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
16548
3.7.15 22:50
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Thesis
3.7.15 22:55
@JayLee píše:
joo tak to muzu potvrdit protože uz nez jsem mela kdy dite, tak jsem používala pampers ubrousky nosim je kabelce porad na utirani frndy a kaďáku :pankac: a naucil me to jeden znamej co s nama chodi na pivo je mu teda 55 :lol: ale mel hemorodidy takze je na prel zvlast hlaklivej a taky je nosi v tom jeho kufru dodnes :mrgreen: a vschni se nam tekrat smaly ze se tim utirame joo ale pak je frnda a kadak pekne cistej a vonavej kor tedka v tech parakach a není pruser když na wc nekde dojde papir :palec: ale do zachodu je teda hazu s tim se neeru :lol: takze verim, ze to ma blahodarne ucinky pro anál jako takovy :pankac:

Já jako fakt nevim, ale mě ty vlhčený ubrousky nedělají dobře :lol: Mám pak takovej divnej pocit, že jsem tam mokrá :lol: :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
Thesis
3.7.15 22:58
@JayLee píše:
no když jsou s aloe vera tak i mastí takze se ti pulky v tom vedu nedřou o sebe :pankac: :lol: to ja oceňuju :P

To mě pose* :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Thesis
3.7.15 23:03
@JayLee píše:
no co no :P zvyknes si na ne raz dva :palec: a pak uz nechces jinak :lol:

To nevím, čéče :think:

• Citovat
  • Upravit
16548
3.7.15 23:04