Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@JayLee píše:
no jen aby jsme se nedivily - ono kolikrat smradlava ponožka nebo smrduta noha manžela dokaze udelat doma vetsi zlo nez vybelená pr*el
To mohu potvrdit. Chlapům voní to co nám smrdí. Takže když si lehne do postele, tak ho často musím vyhnat, aby si vyměnil ponožky:) A pohrozit, že z toho smradu leknu a kdo potom bude vařit?
To by jste ale nevěřili co takové smradlavé čapy dokážou udělat v trolejbuse, když jsou tam jenom chlapi
Když je léto, oni rádi chodí v sandálech bez fusaklí. A taková čapa dvanáctka s několika centimetrovými nehty je fakt nechutná
@chipsa píše:
To by jste ale nevěřili co takové smradlavé čapy dokážou udělat v trolejbuse, když jsou tam jenom chlapiKdyž je léto, oni rádi chodí v sandálech bez fusaklí. A taková čapa dvanáctka s několika centimetrovými nehty je fakt nechutná
@chipsa píše:
To by jste ale nevěřili co takové smradlavé čapy dokážou udělat v trolejbuse, když jsou tam jenom chlapiKdyž je léto, oni rádi chodí v sandálech bez fusaklí. A taková čapa dvanáctka s několika centimetrovými nehty je fakt nechutná
blé
kde jezdí takovej trolejbus?
![]()
@JayLee píše:
jak citlive? Proste je pak treba si jen priznat ze mas doma prasr co si neumi utrit poradne ani kadakbud je lempl bo kupujes nejlevnejsi toaletak kde mu projizdi papur mezi prstama a pulkama
@JayLee píše:
Co to je čapa?bota bo ponozka?
u nas se tomu rika herakletky nebo čífáry
Čapa to je obecně chlapská noha. Botám říkám klapzuby.
No jo, přítel má čapu 12. U nás je zvykem že rozkopne ty svoje klapzuby přes celou předsín, já o to zakopnu a hodím držku. V pondělí jsem zrovna držela v ruce plato vajíček
Ne a ne pochopit že máme botník!
@chipsa @JayLee tak vám se to zatím drží kolem botníku. Já jsem zrovna včera před odchodem hledala svou botu. Prostě nebyla
pak mě napadlo, se zeptat prcka. Zuzanko, kde má máma boty? No a hele, dítě otevřelo šuplík v lince, kde máme hrnce. No a v jednom z nich, byla přikrytá poklicí moje bota
![]()
@Bekyn píše:
@chipsa @JayLee tak vám se to zatím drží kolem botníku. Já jsem zrovna včera před odchodem hledala svou botu. Prostě nebylapak mě napadlo, se zeptat prcka. Zuzanko, kde má máma boty? No a hele, dítě otevřelo šuplík v lince, kde máme hrnce. No a v jednom z nich, byla přikrytá poklicí moje bota
![]()
@JayLee píše:
no jen aby![]()
by to pak bylo na jasnou anonymni diskuzi s nazvem zustala jsem sama
![]()
![]()
@Haku píše:
A nezapomen to upresnit - Zustala jsem sama kvuli sissi79,protoze si na chvili pujcila meho manzela, kteremu nikudy netahne.![]()
@JayLee píše:
hele dneska mame vyberove rizeni na nove zamestnance takze tedka sekretářka je mimo hru ma moc práce
Ale uz dlouho u ni nebyl nic opravovat![]()
ale ma vse v cajku no
![]()
@JayLee píše:
no ne jako to je dobry pro me pac nebudu muset otravovat sousedka az mi nepujde routerale prijede mi primo nas zamestnanec
![]()
takze sobecky budu na koni ja tedka
neboj tobe nejaku praci vymyslime az v pristim kole![]()