Nezapomenutelná diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13331
15.10.14 19:40
@JayLee píše:
no jen aby jsme se nedivily - ono kolikrat smradlava ponožka nebo smrduta noha manžela dokaze udelat doma vetsi zlo nez vybelená pr*el :roll:

To mohu potvrdit. Chlapům voní to co nám smrdí. Takže když si lehne do postele, tak ho často musím vyhnat, aby si vyměnil ponožky:) A pohrozit, že z toho smradu leknu a kdo potom bude vařit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13331
15.10.14 19:54

To by jste ale nevěřili co takové smradlavé čapy dokážou udělat v trolejbuse, když jsou tam jenom chlapi :D Když je léto, oni rádi chodí v sandálech bez fusaklí. A taková čapa dvanáctka s několika centimetrovými nehty je fakt nechutná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28272
15.10.14 20:14
@chipsa píše:
To by jste ale nevěřili co takové smradlavé čapy dokážou udělat v trolejbuse, když jsou tam jenom chlapi :D Když je léto, oni rádi chodí v sandálech bez fusaklí. A taková čapa dvanáctka s několika centimetrovými nehty je fakt nechutná
8o
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3993
15.10.14 21:02
@chipsa píše:

blé :poblion: kde jezdí takovej trolejbus? 8o :poblion: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3993
15.10.14 21:16
@JayLee píše:
jak citlive? Proste je pak treba si jen priznat ze mas doma prasr co si neumi utrit poradne ani kadak :D bud je lempl bo kupujes nejlevnejsi toaletak kde mu projizdi papur mezi prstama a pulkama :D
:mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13331
16.10.14 07:32
@JayLee píše:
Co to je čapa? 8o bota bo ponozka? :think: u nas se tomu rika herakletky nebo čífáry :mrgreen:

Čapa to je obecně chlapská noha. Botám říkám klapzuby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13331
16.10.14 08:48

No jo, přítel má čapu 12. U nás je zvykem že rozkopne ty svoje klapzuby přes celou předsín, já o to zakopnu a hodím držku. V pondělí jsem zrovna držela v ruce plato vajíček :cert: Ne a ne pochopit že máme botník!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3993
16.10.14 09:45

@chipsa @JayLee tak vám se to zatím drží kolem botníku. Já jsem zrovna včera před odchodem hledala svou botu. Prostě nebyla :mrgreen: pak mě napadlo, se zeptat prcka. Zuzanko, kde má máma boty? No a hele, dítě otevřelo šuplík v lince, kde máme hrnce. No a v jednom z nich, byla přikrytá poklicí moje bota :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28272
16.10.14 12:54
@Bekyn píše:
@chipsa @JayLee tak vám se to zatím drží kolem botníku. Já jsem zrovna včera před odchodem hledala svou botu. Prostě nebyla :mrgreen: pak mě napadlo, se zeptat prcka. Zuzanko, kde má máma boty? No a hele, dítě otevřelo šuplík v lince, kde máme hrnce. No a v jednom z nich, byla přikrytá poklicí moje bota :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: to mi připomnělo Hurvínka. Taťuldo, kde máme nůž? V uhláku, jako vždycky :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79
16.10.14 13:12
@JayLee píše:
no jen aby :think: :think: by to pak bylo na jasnou anonymni diskuzi s nazvem zustala jsem sama :think: :think: :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: hele a co ta vaša sekretářka :think: :think: :mrgreen: abych neměla dámskou návštěvu, bojím se jím otvírat :P :P :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
sissi79
16.10.14 13:12
@Haku píše:
A nezapomen to upresnit - Zustala jsem sama kvuli sissi79,protoze si na chvili pujcila meho manzela, kteremu nikudy netahne. :lol: :lol:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: jasně, ještě že jsem jí nedala tu adresu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
sissi79
16.10.14 13:31
@JayLee píše:
hele dneska mame vyberove rizeni na nove zamestnance takze tedka sekretářka je mimo hru ma moc práce :lol:
Ale uz dlouho u ni nebyl nic opravovat :think: :nevim: ale ma vse v cajku no :nevim: :mrgreen:
:think: :think: divné :think: :think: :nevim: :mrgreen: a tos nemohla říct dřív, bych šla na výběrové řízení :jazyk: :jazyk: :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
sissi79
16.10.14 13:31
@JayLee píše: :think: :think: :think:
:P :P :P :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
sissi79
16.10.14 13:40
@JayLee píše:
ty jses moc daleko :nevim: a my chceme chlapa :pankac: :mrgreen:
:,( :,( :,( :,( :,( zlomilas mi :srdce: :,( :,( :P :mrgreen: :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
sissi79
16.10.14 13:42
@JayLee píše:
no ne jako to je dobry pro me pac nebudu muset otravovat sousedka az mi nepujde router :mrgreen: ale prijede mi primo nas zamestnanec :P :P
takze sobecky budu na koni ja tedka :P
neboj tobe nejaku praci vymyslime az v pristim kole :pankac: :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: dobře, ale né že na mě zapomeneš :cert: :cert: :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová