Nezdařená sebevražda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24706
16.3.22 22:04
@Makca87 píše:
Ne.

Tak potom nechápu váš první příspěvek ze strany 1.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Makca87
16.3.22 22:07
@lucad77 píše:
Tak potom nechápu váš první příspěvek ze strany 1.

Odpovídala jsem konkrétně na vlak.

• Citovat
  • Upravit
24706
16.3.22 22:15
@Makca87 píše:
Odpovídala jsem konkrétně na vlak.

Ale u toho vlaku by ta odpovědnost toho člověka byla stejná a nějaké sankce by mu hrozily taky. Poškození by po něm klidně mohli vymáhat odškodné a policie by ho s velkou pravděpodobností obvinila z obecného ohrožení. Prostě není pravda, že by se mu určitě nestalo nic, že by ho jen poslali na pár hodin/dní na psychiatrii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Makca87
16.3.22 22:20
@lucad77 píše:
Ale u toho vlaku by ta odpovědnost toho člověka byla stejná a nějaké sankce by mu hrozily taky. Poškození by po něm klidně mohli vymáhat odškodné a policie by ho s velkou pravděpodobností obvinila z obecného ohrožení. Prostě není pravda, že by se mu určitě nestalo nic, že by ho jen poslali na pár hodin/dní na psychiatrii.

Najdi si výklad obecného ohrožení..

• Citovat
  • Upravit
24706
16.3.22 22:22
@Makca87 píše:
Najdi si výklad obecného ohrožení..

Chcete tvrdit, že způsobení nehody vlaku nespadá pod obecné ohrožení?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3682
16.3.22 22:37

Já jsem jednou slyšela, že kluk skočil pod vlak, zemřel a musela být zajištěna náhradní autobusová doprava a vše dali uhradit rodičům.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24706
16.3.22 22:43
@Nell2 píše:
Já jsem jednou slyšela, že kluk skočil pod vlak, zemřel a musela být zajištěna náhradní autobusová doprava a vše dali uhradit rodičům.

Tak to nevím, to mi přijde morálně dost na hraně.  :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Makca87
16.3.22 22:50
@Nell2 píše:
:P.
  • Citovat
  • Upravit
Makca87
16.3.22 22:52
@lucad77 píše:
Chcete tvrdit, že způsobení nehody vlaku nespadá pod obecné ohrožení?

Když si to sebevrah na poslední chvíli rozmyslí a uskočí, není to dopravní nehoda.

• Citovat
  • Upravit
24706
16.3.22 23:01
@Makca87 píše:
Když si to sebevrah na poslední chvíli rozmyslí a uskočí, není to dopravní nehoda.

Když kvůli němu vlak musí začít prudce brzdit a lidi se v něm pomlátí a věci se rozbijí, tak to dopravní nehoda je. Strojvůdce nemůže tušit, že si to ten člověk v poslední chvíli rozmyslí. Víte, jak dlouhou má takový vlak brzdnou dráhu? To fakt není jako to zapíchnout na kole. Vy jste prostě napsala ve svém prvním komentáři ničím nepodloženou domněnku a místo, abyste to čestně uznala, tak se teď pitváte v nesmyslech. Na to už fakt nemám náladu, myslete si, co chcete, já jdu spát. Dobrou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Makca87
16.3.22 23:20
@lucad77 píše:
Když kvůli němu vlak musí začít prudce brzdit a lidi se v něm pomlátí a věci se rozbijí, tak to dopravní nehoda je. Strojvůdce nemůže tušit, že si to ten člověk v poslední chvíli rozmyslí. Víte, jak dlouhou má takový vlak brzdnou dráhu? To fakt není jako to zapíchnout na kole. Vy jste prostě napsala ve svém prvním komentáři ničím nepodloženou domněnku a místo, abyste to čestně uznala, tak se teď pitváte v nesmyslech. Na to už fakt nemám náladu, myslete si, co chcete, já jdu spát. Dobrou.

Je to Mimořádná událost (dle Zákona č. 266/1994 Sb.- Zákon o dráhách)

• Citovat
  • Upravit
13197
16.3.22 23:33
@Makca87 píše:
Takže když se pokusíš spáchat sebevraždu, kde nejsi pro nikoho nijak nebezpečná, jsi za to automaticky trestně stíhána? :think:

ale ty jsi reagovala uplne na neco jineho, precti si po sobe ten prispevek… dokazes to? ntb. i ostatni uzivatelky ti na tvuj prispevek reaguji, ze se mylis a to dost… ano, pokud si nekde v lese hodis lano a ono nevydrzi, tam postih nehrozi, ale pokud pokuzijes plynovou troubu a bouchne cely bytovy dum a ty prezijes, pak ano, pak ti postih hrozi… chapes ten rozdil?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
16.3.22 23:39

@Makca87 ty „pravnicko“, kdyz teda reagujes jen na situaci s vlakem… ja teda pouzivam mozek, a kdyz si nejsem jista, a chci si overit, zda mi tu nekdo, jako ty, nemasiruje bludy, pouziji pana Gooogla a opet si pomyslim dalsi „husi.cka“, co ma potrebu rozdavat moudra, aniz by o dane problematice vedela kulove :

https://chrudimsky.denik.cz/…26-68ai.html

porad si stojis za svoji hlouposti?

@lucad77 s tim, ze je to na hrane, to mam stejny nazor, ale fakt se to deje, viz. muj odkaz na clanek

Příspěvek upraven 16.03.22 v 23:44

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Makca87
16.3.22 23:43
@markytka3 píše:
@Makca87 ty „pravnicko“, kdyz teda reagujes jen na situaci s vlakem… ja teda pouzivam mozek, a kdyz si nejsem jista, a chci si overit, zda mi tu nekdo, jako ty, nemasiruje bludy, pouziji pana Gooogla a opet si pomyslim dalsi „husi.cka“, co ma potrebu rozdavat moudra, aniz by o dane problematice vedela kulove :

https://chrudimsky.denik.cz/…26-68ai.html

porad si stojis za svoji hlouposti?
Článek z roku 2012 8).
  • Citovat
  • Upravit
Makca87
16.3.22 23:44
@markytka3 píše:
ale ty jsi reagovala uplne na neco jineho, precti si po sobe ten prispevek… dokazes to? ntb. i ostatni uzivatelky ti na tvuj prispevek reaguji, ze se mylis a to dost… ano, pokud si nekde v lese hodis lano a ono nevydrzi, tam postih nehrozi, ale pokud pokuzijes plynovou troubu a bouchne cely bytovy dum a ty prezijes, pak ano, pak ti postih hrozi… chapes ten rozdil?

Já to chápu ;) :lol:.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová