Neznámé číslo - znáte?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
101611
26.2.14 15:06
@lujziana píše:
@martina.se jj, hledam v nastavení tel… ;)

A jinak to tam bere nějaká holka, ale jméno jsem ji nerozumněla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1143
26.2.14 15:06

@smurfka aha ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1143
26.2.14 15:07

@j.a.n.i1 fakt jo,?!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101611
26.2.14 15:11

@lujziana Jo, mi to nedalo a zavolala tam, vypadalo to jak nějaký firma, podle toho, jak se hlásila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1143
26.2.14 15:16

@j.a.n.i1 zjistila jsem ze je to pevná :mrgreen: (pha a okoli) komentáře k číslu= nikdo se neozýva, při volání zpět - zveda slečna ktere nejde rozumět

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101611
26.2.14 15:21

@lujziana Takže stejné zjištění jako já…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5455
26.2.14 15:31

Když někdo otravuje opakovaně, tak to zvednu, řeknu „moment“, položím na stůl a jdu si po své práci na zahradu, do jiné místnosti apod. Ať si huláká na stole „haló, haló, kde jste…?“. Vždy, když to udělám mi už dotyčné číslo nikdy nevolalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15088
26.2.14 15:50

@Apaji Hm,to bych nedělala, tchýně zvedla mobil a stálo jí to stovku. Některá podezřelá čísla sežerou peníze tobě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5455
26.2.14 15:53

@boball
Jo, ale ony snad začínají 9, ne? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15088
26.2.14 15:55

@Apaji To už si bohužel nepamatuji :think: Nicméně, čert tomu věř :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5455
26.2.14 16:01

@boball
No, mi už dlouho nikdo nevolal, protože, já si je teď vychutnávám. Jsou rádi, když se mnou ukončí hovor a zachovají si duševní zdraví: „Joooo, Eurofondy? Cooo? Víte, všechno, co má v názvu Eu, tomu s manželem nevěříme. Podívejte se jak je zmršená D47 a dělala to Eurovia - zase Eu. Nebo Euro - nikdo ho nechce. EU už má taky většina lidí dost. Cooo? Důchod? Aha, ale my penězům nevěříme, jsou to jen papírky a čísla v počítačích pár kmánů…stejně to krachne a budem si měnit slepice za boty. Aha, schůzka, abyste nám vysvětlila, že se mýlíme. No jo, ale to Eu v názvu vaší firmy je pro nás nepřekonatelný problém, ale snad, kdybyste se přejmenovali…“. A ještě mluvím jako Holzmann. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15088
26.2.14 16:07

@Apaji Ted to opravdu trochu polevilo, minulý rok, otravoval pořád někdo a hlavně ty čísla kde se neozval nikdo. Já vždy říkám pouze nemám zájem, ale můj švagr je něco podobného jako ty, náramně si spolu prý vždy pokecají :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová