Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky, ženy, maminky…rozešly jste se s přítelem nebo řešíte rozvod…zůstaly jste samy s malým dítětem…cítíte se samy a máte chuť si povídat s někým, kdo je na tom podobně? Chcete se třeba jenom svěřit, vypovídat nebo získat novou zkušenost od někoho, kdo už je třeba o krok dál…pak se přidejte, třeba to tu bude fajn ![]()
Ahoj, já jsem zůstala sama ted v 35tt, je to těžký.
Anonym L.
Ahoj holky..také jsem zůstala sama, jsem ve 27 týdnu a taková diskuze je fajn..teda aspoň na ten pokec.. ale co, snad to nějak zvládnem.. ![]()
@Berbl píše:
Ahoj holky..také jsem zůstala sama, jsem ve 27 týdnu a taková diskuze je fajn..teda aspoň na ten pokec.. ale co, snad to nějak zvládnem..
Ahoj, já se stím pořád nemůžu srovnat, si říkám, že se probudím a bude to všechno dobrý, ale to už se nestane.
Anonym L.
Já nevím, já si snad už ani nic neříkám.. jen mě trápí jak to bude dál..človek se ma radovat, ale kdyz premysli nad timhle..tak je to pak tezky..
@Berbl Já si zas říkám, že se to po porodu, třeba zlepší až bude malá, že se o ni budu starat a na to špatný nemyslet.
@scentini píše:
@Berbl Já si zas říkám, že se to po porodu, třeba zlepší až bude malá, že se o ni budu starat a na to špatný nemyslet.
každá to přeci nějak zmáknem, nebo spíš budem muset..i bez chlapa. ted jsem teda optimista, ale ono to zas na každou padne..
Holky, založila jsem soukromou skupinu, aby se nikdo nebál napsat to, co opravdu chce:-) Takže se přidejte:-)
www.emimino.cz/…-zla-182238/