Klub osamělých žen

143
25.2.14 14:17

Klub osamělých žen

Holky, ženy, maminky…rozešly jste se s přítelem nebo řešíte rozvod…zůstaly jste samy s malým dítětem…cítíte se samy a máte chuť si povídat s někým, kdo je na tom podobně? Chcete se třeba jenom svěřit, vypovídat nebo získat novou zkušenost od někoho, kdo už je třeba o krok dál…pak se přidejte, třeba to tu bude fajn ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
25.2.14 14:44

Ahoj, já jsem zůstala sama ted v 35tt, je to těžký.
Anonym L.

• Citovat
  • Upravit
26
25.2.14 18:20

Sama...

Ahoj holky..také jsem zůstala sama, jsem ve 27 týdnu a taková diskuze je fajn..teda aspoň na ten pokec.. ale co, snad to nějak zvládnem.. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.2.14 18:28
@Berbl píše:
Ahoj holky..také jsem zůstala sama, jsem ve 27 týdnu a taková diskuze je fajn..teda aspoň na ten pokec.. ale co, snad to nějak zvládnem.. :mavam:

Ahoj, já se stím pořád nemůžu srovnat, si říkám, že se probudím a bude to všechno dobrý, ale to už se nestane.
Anonym L.

• Citovat
  • Upravit
26
25.2.14 18:31

Já nevím, já si snad už ani nic neříkám.. jen mě trápí jak to bude dál..človek se ma radovat, ale kdyz premysli nad timhle..tak je to pak tezky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4622
25.2.14 18:49

@Berbl Já si zas říkám, že se to po porodu, třeba zlepší až bude malá, že se o ni budu starat a na to špatný nemyslet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
25.2.14 20:23
@scentini píše:
@Berbl Já si zas říkám, že se to po porodu, třeba zlepší až bude malá, že se o ni budu starat a na to špatný nemyslet.

každá to přeci nějak zmáknem, nebo spíš budem muset..i bez chlapa. ted jsem teda optimista, ale ono to zas na každou padne..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
26.2.14 12:59

Holky, založila jsem soukromou skupinu, aby se nikdo nebál napsat to, co opravdu chce:-) Takže se přidejte:-)
 www.emimino.cz/…-zla-182238/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová