Nezvedá hlavičku

195
1.12.21 19:39

Nezvedá hlavičku

Ahoj holky prosím o radu. Malému jsou 2 měsíce a jeden týden. A bojujeme že zvedání hlavičky na bříšku. Poprvé mi ji zvedl v 7 týdnech, do pár dnů zvedal nádherně, dokonce doktorka řekla, že ji zvedá jak tří měsíční. Po týdnu jsme šli opět na kontrolu už den předtím ji malej doma nezvedal u MUDr to sami, strašila nás Vojtovo metodou. Ovšem jak jsme přišli domu opět začal krásně zvedat, až do včerejška a teď zase už 2 dny neuvedl ani trošku jen leží strká nožičky pod sebe, nervuje se, cuca pesticku a podobně. Prosím jaké máte zkušenosti vy s mě zvedáním hlavičky? Je normální že pár dní zvedá, pak zase ne nebo Vám zvedali miminka od ty doby co se to naučili pořád?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1735
1.12.21 19:58

Já mám dvojčata a toto mi dělali oba… Prostě když neměli svůj den nebo náladu, tak se ani nehnuli… U doktorky do pátého měsíce ani nic ne ukázali.. A na bříšku ani být nechtěli, koně pasli tak, že se vzteká li a otočili se zpět na záda. Změnilo se to až se začali sami že zad točit na břicho.. A teď v osmi měsících mi oba stojí u nábytku. :D
Jinka jsme nic necvičili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2653
1.12.21 20:00

Tak dite neni cvicena opice proste. Je to pro nej barocna aktivita. Je naopak velmi obvykle, ze doma jsou deti sikovne a u doktora se tvari jak „knedle“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6180
1.12.21 21:23

Jojo, starší dcera mi nějaké polohování na bříško a pasení koníků ignorovala, začalo ji to bavit až když se uměla otočit sama. V deseti měsících běhala, fyzický vývoj zcela v pořádku. Mladší tři měsíce a většinou ryje nosem v podložce, pokud nezahlídne něco echt zajímavýho :mrgreen: Já byla prej stejná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.12.21 12:23

Mám taky 9ti týdenní miminko a úplně to samé, od narození krásně zvedal hlavičku a teď.. Je línej a nic. Včera jsme byli u MUDr, měl mít první očkování a kvůli tomu, že nezveda hlavičku, očkování se odložilo.. Tak teď musím čekat, kdy malý zvedne hlavičku.. Natočit nebo udělat foto a můžu zavolat MUDr, aby se mohlo očkovat.. Tak snad to bude taky dobrý, a nepozene nas někam..

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure