Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj te jdu si k vám pro radu…6 den jsem bez menstruace obvykle to mám po 32 dnech ale teď mám spozdeni 6 dnů a níc dnes sem jen spinila slabí hnědý výtok a pak trošku krve už sem si oddychla že sem to dostala ale vůbec nemám mojí menstruaci obvykle krvácím strašně hodně a teď strašně slabounké vůbec to netrce nic jen pár kapek na vložce a nebo strašně malinko když se utru a žádné bolesti nemám což ne neobvikle u mě..nevíte co by to mohlo být děkuji za radu všem…lucia
Ahoj holky, chci se vás optat třeba má některá z vás zkušenost. Menstruace mi přišla na den přesně ale trvala jen cca 1,5 dne pak bylo jen slabe špinění. Nějaká s tímto zkušenost? Děkuji za odpovědi ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj holky, chci se vás optat třeba má některá z vás zkušenost. Menstruace mi přišla na den přesně ale trvala jen cca 1,5 dne pak bylo jen slabe špinění. Nějaká s tímto zkušenost? Děkuji za odpovědi
U mě to bylo těhotenství.
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat. Je mi 13 let a menstruaci mám po čtvrté. Poprvé a napodruhé menstruace trvala 7 dni a byla velmi silná. Potřetí a počtvrté(teď) mám menstruaci opravdu hodně slabou, stačí mi jen dvě vložky na den. Na internetu jsem našla že by byla v tomto případě vhodná návštěva gynekologie, tam já ale nechci. Co si o to myslíte?