Nezvykle slabá menstruace

Anonymní
13.6.15 10:34

Nezvykle slabá menstruace

Ahoj vsem,
napisu to tak, jak to je, aby to bylo co nejvice objektivni.
Antikoncepci neberu. A pritelem mame sex vetsinou s kondomem, ale obcas se povede i bez, nicmene do me se neudelal. Menstruaci mam pravidelnou a dlouhou, nekdy az 10 dni. A ted k veci: dostala jsem menses v utery, o tri dny drive, coz neni zvykem. Navic je velmi velmi slaba. Nepotrebuji ani vlozku, staci intimka a to na cely den jedna. TT jsem si zatim nedelala, udelam v prubehu dneska nebo zitrka. Chci se jen zeptat, jestli se to nekomu taky nestalo a jake bylo rozuzleni. Diky moc.

Vase anonymka Laura

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2707
13.6.15 11:30

Mně se to stalo. Dostala jsem to ale dva dny jen špinění taky jen na intimku a po dvou dnech nic. Udělal jsem si test a byl tam duch. Nikdy jsem nějaký duchy neřešila a myslela jsem, že prostě když není jasná čárka tak je chybnej. Nebyl :) bez testu ti vážně nikdo odpověď neřekne. Nachlazení, změna počasí a nebo čekáš miminko. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
951
13.6.15 12:00

U mně to bylo vždy těhotenství. Pokud jsi ale velmi mladá - plácnu do 18, 20 let; může to být i drobná hormonální nerovnováha. Ten test si ale udělej, ať víš, na čem jsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3030
13.6.15 12:10

Není jednoduší udělat si ten test, než se tady dohadovat, co by to mohlo být.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13794
13.6.15 12:33

Ja to takhle měla a test vyšel pozitivní :D. Asi bude nejjednodušší udělat test a kdyby byl negativní, tak se poradit s lékařem :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
13.6.15 14:13

U mě stejně silná, ale kratší menstruace měla rozuzlení. Je jí tři a půl :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.6.15 17:57

zakladatelka

Dik moc. No je mi 26, takze uplne mlada nejsem. Rano si udelam ten TT, tak jsem zvedava. Ale zacalo me bolet bricho trochu, tak to uz vubec nechapu.

• Citovat
  • Upravit
13794
13.6.15 19:30

Dej vědět by mě zajímalo jestli se to potvrdí i u Tebe :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.6.15 20:36

zakladatelka

Jojo dam. Ja zatim teda nevim, jestli by to byla dobra nebo spatna zprava. Nejak jsme to zatim neplanovali… :-)

• Citovat
  • Upravit
13794
13.6.15 21:02

Aháá… Noo ale zase je Ti 26, jestli máte s přítelem pěkný vztah, bydlení, práci, tak proč ne :pankac: Takže Ti vlastně přeji aby to dopadlo tak, jak ty bys sama nejvíc chtěla :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.6.15 21:35

zakladatelka

Jojo jsme spolu 7 let, praci mame, bydleni taky. Jen jemu je taky 26, a proto jsme dite jeste neplanovali. Citi se mlady. Ale kdyz jsem mu rekla, ze jsem mozna v tom, tak byl nezvykle klidny a rekl, ze bude rad za jakykoliv vysledek. Ale nevim, cekam na prvni ranni moc, aby byl ten vysledek co nejpresnejsi. Jsem nervozni… Uf :-) sama nevim, co chci. Deti miluju ale jsem na to uz pripravena? Potrebovala bych vic rad ze zkusenosti se slabou menstruaci :-D

• Citovat
  • Upravit
13794
13.6.15 22:13

Téda, tak to jste spolu pěkně dlouho už :pankac: :srdce:. Já měla syna ve 20ti letech :mrgreen:, takže mě něco povídej o mládí :mrgreen:. Každopádně byl chtěný a přišla jsem si opravdu připravená… Malému otci bylo tenkrát 28.let a též si připadal strašně mladý :pankac:.
No jsem víc napnutá jak ty :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.6.15 22:28

zakladatelka

Taaaaak asi plany poplach. TT je negativni a menstruace prisla. Ale stejne nechapu, co to spineni pred tim melo znamenat :-

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.6.15 14:55

Pomocte mi prosim mám pocit že sem tehotna sem velmi unavena boli mne hlava mam menstruace moc slabi spineni z krvem velmi malo už treti den nigdi take menstruace nemnela pretim brsa mne boli brucho..hlava semi točí. poradí bich ktela dakujem iveta

• Citovat
  • Upravit
3
15.6.15 15:00

Gereg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat