Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Mně se to stalo. Dostala jsem to ale dva dny jen špinění taky jen na intimku a po dvou dnech nic. Udělal jsem si test a byl tam duch. Nikdy jsem nějaký duchy neřešila a myslela jsem, že prostě když není jasná čárka tak je chybnej. Nebyl
bez testu ti vážně nikdo odpověď neřekne. Nachlazení, změna počasí a nebo čekáš miminko. ![]()
U mně to bylo vždy těhotenství. Pokud jsi ale velmi mladá - plácnu do 18, 20 let; může to být i drobná hormonální nerovnováha. Ten test si ale udělej, ať víš, na čem jsi.
Není jednoduší udělat si ten test, než se tady dohadovat, co by to mohlo být.
Ja to takhle měla a test vyšel pozitivní
. Asi bude nejjednodušší udělat test a kdyby byl negativní, tak se poradit s lékařem ![]()
U mě stejně silná, ale kratší menstruace měla rozuzlení. Je jí tři a půl ![]()
Dik moc. No je mi 26, takze uplne mlada nejsem. Rano si udelam ten TT, tak jsem zvedava. Ale zacalo me bolet bricho trochu, tak to uz vubec nechapu.
Jojo dam. Ja zatim teda nevim, jestli by to byla dobra nebo spatna zprava. Nejak jsme to zatim neplanovali… ![]()
Aháá… Noo ale zase je Ti 26, jestli máte s přítelem pěkný vztah, bydlení, práci, tak proč ne
Takže Ti vlastně přeji aby to dopadlo tak, jak ty bys sama nejvíc chtěla ![]()
Jojo jsme spolu 7 let, praci mame, bydleni taky. Jen jemu je taky 26, a proto jsme dite jeste neplanovali. Citi se mlady. Ale kdyz jsem mu rekla, ze jsem mozna v tom, tak byl nezvykle klidny a rekl, ze bude rad za jakykoliv vysledek. Ale nevim, cekam na prvni ranni moc, aby byl ten vysledek co nejpresnejsi. Jsem nervozni… Uf
sama nevim, co chci. Deti miluju ale jsem na to uz pripravena? Potrebovala bych vic rad ze zkusenosti se slabou menstruaci ![]()
Téda, tak to jste spolu pěkně dlouho už
. Já měla syna ve 20ti letech
, takže mě něco povídej o mládí
. Každopádně byl chtěný a přišla jsem si opravdu připravená… Malému otci bylo tenkrát 28.let a též si připadal strašně mladý
.
No jsem víc napnutá jak ty ![]()
Taaaaak asi plany poplach. TT je negativni a menstruace prisla. Ale stejne nechapu, co to spineni pred tim melo znamenat :-
Pomocte mi prosim mám pocit že sem tehotna sem velmi unavena boli mne hlava mam menstruace moc slabi spineni z krvem velmi malo už treti den nigdi take menstruace nemnela pretim brsa mne boli brucho..hlava semi točí. poradí bich ktela dakujem iveta
Ahoj vsem,
napisu to tak, jak to je, aby to bylo co nejvice objektivni.
Antikoncepci neberu. A pritelem mame sex vetsinou s kondomem, ale obcas se povede i bez, nicmene do me se neudelal. Menstruaci mam pravidelnou a dlouhou, nekdy az 10 dni. A ted k veci: dostala jsem menses v utery, o tri dny drive, coz neni zvykem. Navic je velmi velmi slaba. Nepotrebuji ani vlozku, staci intimka a to na cely den jedna. TT jsem si zatim nedelala, udelam v prubehu dneska nebo zitrka. Chci se jen zeptat, jestli se to nekomu taky nestalo a jake bylo rozuzleni. Diky moc.
Vase anonymka Laura