Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Moje mamka normalne pres HA otehotnela a mame z toho ted 11ti letou sestru
ono kdyz zapomenes vzit pilulku tak se ma chranit i jinak ![]()
No jestli jsi zapomněla dvě pilule z prvního plata, tak ta ochrana před početím nebyla zrovna nějak velká.
Test už ti ukáže výsledek.
Prave v pribalovem letaku bylo napsano ze mam brat dalsi plato a ze se chranit jinak nemusim volala jsem i mudr.
![]()
Jo to ja vim kvuli tomu jsem volala mudr. ptz jsme jeli na dovcu a ona rikala ze v pohode ze mam zacit brat jen dalsi plato ze v tom poslednim tydnu se nic nedeje
pro test jdu zitra jen jsem chtela vedet zda je to mozne
ono nam by to moc ani nevadilo
prave ![]()
Ahoj ja jsem pres HA otehotnela tak ze tak
a nejsem si vedema ze bych nekdy zapomnela…ale nelituju ![]()
Mozne to je
staci i „hloupa“ vyroza a kdyz je pohlavni styk muzes otehotnet protoze jsi oslabena
Já se taky hlásím k pilulkovým maminkám kde se stala chyba do dnes nevím
a je mi to fuk neměnila bych mám krásnou dvouletou dceru
![]()
Dle rady si sedím na ruce. Když slyším slovo těhotenské příznaky v době, kdy test je zcela běžná věc, tak to prostě nechápu.
Byla jsem v praci nemela jsem cas jit do lekarny kdyz delam od rana do vecera!!!a sefa tam posilat fakt nebudu aby mi koupil tehu test
a chlap dela mimo CR takze asi nic rikam zitra jdu do lekarny jen se ptam zda je to mozne opravdu si radsi na tech prstech sedte ![]()
Ahojky mam dotaz
vsem hezky vecer
Brala jsem ted 2 platy sunya HA dohromady zapomela jsem ale dve pilulky v prvnim platu uz 2 tydny me boli prsa mela jsem to ted dostat ale je velmi ale velmi slabe spinim. V prubehu uzivani me bolelo v podbrisku myslite ze se muze jednat o tehotenstvi nebo to mam jen rozhozene z toho ze jsem neudelala pauzu. V minulosti kdyz jsem brala v kuse dve plata jsem MS normalne dostala. Moc dekuji za odpoved rypalky prosim at si sednou na ruce