Nic si nenechá líbit - 23měsíční

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Rose-k
4.3.11 23:33

Ono to bude všude podobný :lol: Malá je jinak hodná a šikovná a chytrá někdy až moc-to,abych jí pořád nepomlouvala :lol: Ale když jí to čapne,tak mám blízko infarktu,nejhorší je když je nějaký podezřelý ticho,to cejtím nějaký pr.ser..Taky bych musela počítat do sta..jednu věc zatrhnu za vteřinu vyvede další,to jsem večer zralá na studenej obklad na čelo nebo na panáka :mrgreen: :lol:

• Citovat
  • Upravit
4239
4.3.11 23:33
christy píše:
Jo,ale co mě vytáčí víc než řev u výše psaných věcí je…že jí musím 73× volat než přijde apak teda jde,ale těsně u mě se otočí a zdrhá a já jí honím s věcma po bytě a dělá to hlavně když pospícháme :lol: to fakt pěním.Když počítám do tří počítá se mnou,takže tohle mě točí asi ještě víc.A tajně doufám,že to zase přejde :mrgreen: :lol: nebo to rovnou volným stylem přejde do puberty :roll: :lol:

Jo tak pod tohle se můžu podepsat-stejně jako u všech předešlých věcí…
taky nám všechno vadí-oblíkat, svlíkat-nehty ani nemluvim-řve už když beru nůžky…všechno :hug: :hug: :hug: Dostat do ní ATB-nemožný-musim položit, spíš povalit na zem-přikleknout a násilím za hysterickýho řevu-třeba i ve 2 ráno násilím stříknout do krku :zed:
naše malá je sabotér, provokatér, vztekloun a ignorant v jednom a přesně ví, co mi vadí a už to dělá schválně-třeba topení dává stále na 5.stupeň :zed: :pocitac: máme přetopíno-asi se nedoplatim, ale hlavně, že má malá zábavu…a to jsem jí pozorovala, jak u toho, když s tim kroutí-tak na mě provokativně s gustem kouká-co tomu říkám :srdce: :huban: :twisted:
denně 30 krát záchvat hysterickýho vzteku-protože chce bonbon.......prostě furt dokola......
A to se ještě ve 2 letech neustále po mně sápe a se řevem se domáhá nošení :zed: :zed: :zed:
A přesně vždycky, když fakt nemůžu-třeba vařím.....
Miluju jí-ale občas si říkám, že kdyby se narodila jako první-už bych si druhý asi nepořídila :mrgreen: :-P

Ale jsou i hezký chvilky-dneska si malá oblíkla spoďárky a šla do koupelny-vzít si moje intimky-mám je na pračce-no a jednu vytáhla, sloupla pásku a už jí cpala do svých kalhotek :srdce: :srdce: :-P :-P :-P a ten výraz v obličeji :srdce: :srdce: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Rose-k
4.3.11 23:39

Dito to je pěkný :lol: :lol:
Jj já řikám je to andílek s dáblem v těle.A to provokativní pokukování co já na to,když dělá něco zakkázanýho znám.. se normálně docela děsím puberty 8-o :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
9909
4.3.11 23:42
:palec: :palec: No supr zážitky.Já taky miluju,když se na mě dívá tím potutelným úsměvem a u toho něco vyvádí.Někdy se mi chce smát,protože ten jeho pohled je fakt na oscara.
Ditta77 píše:
christy píše:
Jo,ale co mě vytáčí víc než řev u výše psaných věcí je…že jí musím 73× volat než přijde apak teda jde,ale těsně u mě se otočí a zdrhá a já jí honím s věcma po bytě a dělá to hlavně když pospícháme :lol: to fakt pěním.Když počítám do tří počítá se mnou,takže tohle mě točí asi ještě víc.A tajně doufám,že to zase přejde :mrgreen: :lol: nebo to rovnou volným stylem přejde do puberty :roll: :lol:

Jo tak pod tohle se můžu podepsat-stejně jako u všech předešlých věcí…
taky nám všechno vadí-oblíkat, svlíkat-nehty ani nemluvim-řve už když beru nůžky…všechno :hug: :hug: :hug: Dostat do ní ATB-nemožný-musim položit, spíš povalit na zem-přikleknout a násilím za hysterickýho řevu-třeba i ve 2 ráno násilím stříknout do krku :zed:
naše malá je sabotér, provokatér, vztekloun a ignorant v jednom a přesně ví, co mi vadí a už to dělá schválně-třeba topení dává stále na 5.stupeň :zed: :pocitac: máme přetopíno-asi se nedoplatim, ale hlavně, že má malá zábavu…a to jsem jí pozorovala, jak u toho, když s tim kroutí-tak na mě provokativně s gustem kouká-co tomu říkám :srdce: :huban: :twisted:
denně 30 krát záchvat hysterickýho vzteku-protože chce bonbon.......prostě furt dokola......
A to se ještě ve 2 letech neustále po mně sápe a se řevem se domáhá nošení :zed: :zed: :zed:
A přesně vždycky, když fakt nemůžu-třeba vařím.....
Miluju jí-ale občas si říkám, že kdyby se narodila jako první-už bych si druhý asi nepořídila :mrgreen: :-P

Ale jsou i hezký chvilky-dneska si malá oblíkla spoďárky a šla do koupelny-vzít si moje intimky-mám je na pračce-no a jednu vytáhla, sloupla pásku a už jí cpala do svých kalhotek :srdce: :srdce: :-P :-P :-P a ten výraz v obličeji :srdce: :srdce: :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Rose-k
4.3.11 23:57

Jj ty její ksichtíky,a když dostane sprdunk jak zahlíží :lol: se taky musím někdy smát.
Ale nedávno mě naštvala,pořád lítala s mým telefonem a mačkala až ho zablokla,ajá na to přišla až za pár dnů,když mi máma řiká co mám s telefonem,že se mi nikdo nemůže dovolat.A já jsem zrovna čekala docela důležitej hovor :cert:

• Citovat
  • Upravit
115
5.3.11 10:28

U nás to bývá podobné v mnoha směrech, tak jsem ráda, že v tom nejsme sami. Ale na ty nehtíky nám zabírá zatím: „tak, ty si nechceš ostříhat nehtíky??? Tak já si je ostříhám…“ začnu si stříhat nehty nad vanou a už tam stojí, nataženou ručičku a křičí „JÁ JÁ“ a už stříháme :lol: . To samé, když se nechce vysmrkat. S oblékáním- máme už pár věciček s milovanýma autama tak to si oblíká dobrovolně…jenže to pak nechce sundat :lol: Zoubky si taky šmrdlá jedině sám…odemně se nenechá a spíš kouše kartáček :roll: Když se nechce odstrojit, řeknu, že pokud se neodstrojí sám, svlíknu ho já…chvíli počkám, pak povím, že ho jdu teda odstrojit a už křičí „JÁ JÁ“ a začne se svlékat. Je to s nim boj, ale stejně nechci aby vyrostl :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
5.3.11 11:34
Ditta77 píše:

naše malá je sabotér, provokatér, vztekloun a ignorant v jednom a přesně ví, co mi vadí a už to dělá schválně.

Taky si říkám jak ty děti už v necelých dvou letech jsou chytrý neboli vychcaný :mrgreen: a vědi co nám vadí a co ne a ještě se nám vysmějou. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí