Nic si nenechá líbit - 23měsíční

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
192
4.3.11 19:22

Nic si nenechá líbit

Ahoj holky potřebuji radu.Náš malej,23 měsíců si momentálně nenechá změřit teplotu jak v konečníku tak ani pod paží,řve u toho jak protrženej což nemá vůbec žádný účinek,přitom pod paží mu to nic neudělá…Dále máme problémy ostříhat nehty jak u nohou tak u rukou,protože zase řičí,že na něj někdo šahá.Nehty u rukou jsem vyřešila tím,že mu je stříham jen při odpolednim spánku a u nohou na něj musíme tři aby ho dva drželi a jeden stříhal.Nenechá se vysmrkat,utřít nos,prostě všechno mu vadí.Už jsem z toho zoufala a vyčerpává mě to.Nejdřív mu domlouvam v klidu,ale to nezabírá tak na něj pak řvu,protože už si fakt s nim nevim rady.Všechno mu vadí :zed:
Máte taky někdo takové děti? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
merett
4.3.11 19:28

to je jak u nás :lol: :lol: hlavně to stříhání nehtu a měření teploty :cert:

• Citovat
  • Upravit
192
4.3.11 19:34

Merett a jak to prosímtě řešíš? :nevim: A kolik je tvemu dítěti?Ř :nevim: íkám si jestli to s postupem věku bude lepší nebo stejné?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
902
4.3.11 19:35

Naše malá s tímhle teď taky začala, přitom bývala na všechno taaak hodná. Dneska? Zuby: řev, nehty: řev, nočník: řev! Věřím že jak to přišlo, tak to odejde! Přes některý věci ale stejně nejede vlak :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
merett
4.3.11 19:42
janikpupik píše:
Merett a jak to prosímtě řešíš? :nevim: A kolik je tvemu dítěti?Ř :nevim: íkám si jestli to s postupem věku bude lepší nebo stejné?

malýmu je teprve 14m, ale já se to ani nijak nesnažím řešit, prostě okolo toho nedělám zbytečnej cirkus a vše dělám jen když je nezbyteně nutné, potom musí většinou zasáhnout i manžel aby jsme ho přeprali, Tak nějak čekám že to samo odejde, protože čím víc se s ním peru tím mi to připadá horší

jen jsem chtěla abys veděla že v tom nejsi sama :hug:

• Citovat
  • Upravit
rozmary
4.3.11 19:50

jejda to mi připomíná starší dceru když byla maličká,to byly taky hrozný boje a největší když jsem jí vysávala nos,když jsem s ní byla sama doma,musela jsem na ní doslova klečet abych jí udržela :zed:

• Citovat
  • Upravit
9909
4.3.11 19:51

Ahoj,no jako kdyby si psala o našem Lukášovi.Mytí hlavy řev,nehty řev,teploměr dokonce bezdotykový řev.Ještě nedávno řval u čištění zubů,teď konečně pochopil že to nebolí,ale trvalo u to půl roku.Takže si myslím že opravdu ke všemu musí dojít a že to přejde.Asi nic jiného ti nezbyde.Já to už vzdala,taky jsem na něj křičela,řval ještě víc.
Nehty se snažím ostříhat když mi usne u mlíka,ale to se bohůžel nestává často.Takže chodí s nehtama jako čarodějnice.Někdy se podaří ostříhat jenom jedna ruka.Na nohách to ani nemluvím.Když není zbytí,čapne ho manžel a já stříhám,ale je to nic moc.
Když si to tak čtu,tak se tomu musím smát.Když jsem si představovala,jaká bude rodičovská dovolená,tak tyhle problémy mě nenapadli :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4118
4.3.11 19:54

:mrgreen: Ano, máme!
Stříhání nehtů už bylo nějakou dobu v pohodě, teď už zase boj. Ani Elmovy kačenky nezabírají :zed:
Teplotu měřím jen v podpaží a minimálně. Většinou musím odhadnout, naštěstí bývám přesnější něž teploměr :pankac:
A dostat do toho mýho tvrdohlavce léky? Nadlidskej výkon :zed: Pokud použiju násilí, zvrací, ukecat ani uplatit se nedá.
Na stříhání vlasů si zvykl, babička rychle „holí“ strojkem, děda drží a odfukuje vlasy. O použití nůžek na zarovnání zbylých vlasů si můžu nechat zdát.
Oblíct ho do nový bundy nebo kalhot? To je jak oblíkat vzpouzející se 15kg chobotnici. A že se umí oblíct sám, ano, ale jen do toho, do čeho chce. Takže asi 2 trička s bleskem McQueenem a jedny tepláky s formulí :roll:
Zrovna teď se mu chlap snaží čistit zuby. Z koupelny je slyšet řev, že to bolí :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2466
4.3.11 19:59

Ahoj.
Naší Elišce je rok a půl. A je to samé.. Když nechce, jako že nechce nikdy, nic neuděláš. Medicínu na zuby, stříhání nehtů no nic.. (teď byla nemocná a dostat do ní ATB je pořádný úkol. Maskovala jsem to jogurtem v ruce :lol: )
Nehty u rukou stříhám tak, že předloktím držím lahev s mlékem malá si drží druhou rukou a rychle stříhám plus puštěná telka )
A u nohou jsem to teď začala dělat v noci, když jdu spát a vím, že má tvrdý spánek. Vemzu mobil, zapnu si světlo a stříhám :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Rose-k
4.3.11 20:08

Jooo naše malá kdysi taky pěkně spolupracovala.Ale snad horší než stříhání nehtů je mytí hlavy to je řev,takže myju rychlostí blesku a sousedi si musí myslet,že ji snad týrám v tý sprše nebo co :roll: U odsávání se sní peru a splavený jsme obě…U stříhání nehtů si k sobě tiskne oblíbenýhho plyšáka,ale někdy nezabírá ani ten.Měření teploty to je taky horor.U oblíkání nesmím říct,že pospícháme to je pak konec,to se snad naschvál začne vztekat.
Akorát u léků a toho odsávání jsem si všimla,že se vzteká při prvních akcích pak jak si zvykne tak NĚKDY spolupracuje :lol:

• Citovat
  • Upravit
9909
4.3.11 20:09
No jo na léky,jsem taky zapomněla.Takže tenhle týden měl teplotu,dostat do něj nurofen sirup,nadlidský výkon.Musela jsem to do něj násilím vpravit a pak se mi samozřejmě dávil,ale nedalo se nic dělat.V noci jsem mu to dala do UM.Když mu chci dát sirup na kašel taky násílím.Nedokážu si představit co budu dělat až bude opravdu potřebovat třeba ATB. :nevim:
Ywett píše: :mrgreen: Ano, máme!
Stříhání nehtů už bylo nějakou dobu v pohodě, teď už zase boj. Ani Elmovy kačenky nezabírají :zed:
Teplotu měřím jen v podpaží a minimálně. Většinou musím odhadnout, naštěstí bývám přesnější něž teploměr :pankac:
A dostat do toho mýho tvrdohlavce léky? Nadlidskej výkon :zed: Pokud použiju násilí, zvrací, ukecat ani uplatit se nedá.
Na stříhání vlasů si zvykl, babička rychle „holí“ strojkem, děda drží a odfukuje vlasy. O použití nůžek na zarovnání zbylých vlasů si můžu nechat zdát.
Oblíct ho do nový bundy nebo kalhot? To je jak oblíkat vzpouzející se 15kg chobotnici. A že se umí oblíct sám, ano, ale jen do toho, do čeho chce. Takže asi 2 trička s bleskem McQueenem a jedny tepláky s formulí :roll:
Zrovna teď se mu chlap snaží čistit zuby. Z koupelny je slyšet řev, že to bolí :zed:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
4.3.11 20:15
Anetta píše
A u nohou jsem to teď začala dělat v noci, když jdu spát a vím, že má tvrdý spánek. Vemzu mobil, zapnu si světlo a stříhám :lol:

Teda Anett,to tě obdivuji,já bych ho zaručeně stříhla,musím na to mít denní světlo jedině :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2466
4.3.11 20:23

Jenže ve dne už mi breberka nespí a za živa to prostě nejde :lol:
Chtěla jsem takhle dělat i ruce, ale to je moc u obličeje kam jí to světlo svítí. U nohou je to paráda. Já už nevěděla, jak to dělat, nehty měla už pěkně dlouhý a jelikož manžel se se mnou vždycky jen bavil o tom jak to uděláme a když mělo přijít na věc tak to bylo teď néé.
Takže holky rozsviťte světlo u mobilu a stříhání zdar!
:lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
4.3.11 20:23

Když mě takový to sednout si na něj přijde drastický,jsem asi srab no.Ale mytí hlavy nám teda naštěstí nevadí,to si nechá vklidu i když lape po dechu když mu jí pak splachuju :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19746
4.3.11 20:49

Myslím, že přijdou i horší věci na vztekání než je jenom stříhání nehtů nebo měření teploty :lol: .

U nás byla ještě před měsícem katastrofa umýt vlasy, kdysi se vztekala u česání o culíku nemohla být ani řeč. Před rokem mi dělala při zápalu plic scény s lékama i teploměrem… Prostě to patří k věku, bohudík se to časem lepší a lepší :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí