Nedonošené děti a posazování

elizabethcorleone
4.3.11 18:23

Nedonošené děti a posazování

Zajímalo by mě, jak začínáte s posazováním, malej má 3 měsíce a stále leží a jen spí nebo jí. Jak jste začali s posazováním? Začne nějak sám? Kdy se Vám zvládal posadit sám? nebo jste nějaké období malé posazovaly samy a pak to sami uměli? Asi musíme začít přetáčením na stranu, to je mi jasné, ale zajímají mě Vaše zkušenosti a rady. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
29730
4.3.11 18:26

Ahoj, vyhledej si diskuze o posazovani je jich tady fura ;) Rozhodne neposazovat. Vetsina deti si sedne mezi 7-11 mesicem plus minus. Kdyz budes posazovat, znicis diteti pater a preskocis dulezity vyvojovy etapy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
4.3.11 18:26

Koukám,že máš spousty dotazů

Tady je zaběhnutá diskuze tak by ti holky mohly poradi t a ty se k nim připojit

https://www.emimino.cz/…ankovani/87/

jinak by si miminka měli začít sedat sami.Nejdřív jsou na všechny 4 a z toho si sednou…

A cvičíte nějakou metodu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
elizabethcorleone
4.3.11 18:54

No já na emimino chodila celé těhotenství :) Tak se ráda na toto téma poptám atd.. emimino je super věc pro mámy doma a volný čas, když nějaký je :)

• Citovat
  • Upravit
17310
4.3.11 18:55
elizabethcorleone píše:
No já na emimino chodila celé těhotenství :) Tak se ráda na toto téma poptám atd.. emimino je super věc pro mámy doma a volný čas, když nějaký je :)

myslela jsem že jsi nopváček,teda to i tak vypadá dle počtu tvých příspěvků :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5077
4.3.11 18:57

Ahoj,
buď ráda, že leží a spí :-D
Mě leželi a nespali a to bylo na budku nebo spali na střídačku :roll:
Jinak neposazuj, to ti už holky psali, vše má svůj čas a jednou to přijde. Já třeba čekala až do 12m.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
elizabethcorleone
4.3.11 19:07
verenika píše:
elizabethcorleone píše:
No já na emimino chodila celé těhotenství :) Tak se ráda na toto téma poptám atd.. emimino je super věc pro mámy doma a volný čas, když nějaký je :)
myslela jsem že jsi nopváček,teda to i tak vypadá dle počtu tvých příspěvků :wink:

No mám spoustu dotazů, protože se sem už dlouho koukám a jsem plná otázek :) Ale je toho tolik, teď jsem si objednala knížku, jak si s dětmi a v jakém věku hrát, tak se těším na ,,studování". Za chvíli mě čekají příkrmy, to už jsem tu také pročítala, ale bestak budu mít zase speciální otázky… :roll:

• Citovat
  • Upravit
elizabethcorleone
4.3.11 19:09
Laaja píše:
Ahoj,
buď ráda, že leží a spí :-D
Mě leželi a nespali a to bylo na budku nebo spali na střídačku :roll:
Jinak neposazuj, to ti už holky psali, vše má svůj čas a jednou to přijde. Já třeba čekala až do 12m.

Jestli ještě budeme mít mimi, tak doufám, že dvojčátka, ale tohle je jedna z věcí, které by nebyly košér, jedna usne, druhá piští. :andel:

• Citovat
  • Upravit
7247
4.3.11 20:00

Mě si holky taky sedly až ve 13m, byly hypotonický a zlepšilo se to až po změně rehab. pracoviště. Takže v žádným případě neposazovat! Nenutit do ničeho, co malej ještě neumí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2480
4.3.11 20:05

Ahoj!

Ať donošené nebo nedonošené, posazovat by se neměly!
Jak píšou ostatní… Většinou si sami sednou až po tom, co se naučí lézt po čtyřech.
První dvě děti se posadily kolem devátého měsíce a třetí dokonce až po roce, protože teprve po roce začal lézt po čtyřech (předtím se jen plazil).
Všichni jsou donošení.

Ale pokud je malý nedonošený, tak jste zřejmě sledovaní i na neurologii nebo ne?
A tam ti určitě řeknou, co je a není vhodné, třeba i ohledně nošení, stavění se apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
4.3.11 20:05
elizabethcorleone píše:
Zajímalo by mě, jak začínáte s posazováním, malej má 3 měsíce a stále leží a jen spí nebo jí. Jak jste začali s posazováním? Začne nějak sám? Kdy se Vám zvládal posadit sám? nebo jste nějaké období malé posazovaly samy a pak to sami uměli? Asi musíme začít přetáčením na stranu, to je mi jasné, ale zajímají mě Vaše zkušenosti a rady. :kytka:

Ahoj,myslím,že je pozdě.Posazovat už jsi měla dávno :evil:
Ne,vážně.já se zas rozčílím.Co bys chtěla od 3m dítěte?aby běhalo????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
4.3.11 20:12

momi- klid :wink: :huban: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
4.3.11 20:19
verenika píše:
momi- klid :wink: :huban: :hug:

Jooo :lol: já jsem na toto téma alerdická.Podobné téma se tu řešilo snad před pár dny.já jen nechápu,PROČ pořád všichni chtějí mimi posazovat,čím dřív tím víc zničenější záda :-? zachvilku tu bude psát mamina s 1 měsíčním dítětem-kdy posazovat :cert:
uáááá,je pravda,že jsem jaksi dneska nervní,malej před chvilkou na sebe vylil celé moje pití.
Apropo,sice mimo téma-máš krásné fotky na profilu :palec: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
4.3.11 20:21

Momi- to tě přece musí nechat chladnou,takovýhle diskuze :wink: Adam zase polil čertvě vymalovanou zeď šťávou :pocitac: :pocitac: Za chvilku jdu koukat na horor tak se uklidním :mrgreen: :mrgreen: A díky za fotečky :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
4.3.11 20:26
verenika píše:
Momi- to tě přece musí nechat chladnou,takovýhle diskuze :wink: Adam zase polil čertvě vymalovanou zeď šťávou :pocitac: :pocitac: Za chvilku jdu koukat na horor tak se uklidním :mrgreen: :mrgreen: A díky za fotečky :huban:

Já jsem starej nervák :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect