Co znamená váš nick, přezdívka? :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6077
21.3.12 09:26

Já jsem Vendula a chtěla jsem, aby můj nick vycházel trochu z mého jména. Veny byla už obsazená, tak jsem za to švihla tu jedničku. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1058
21.3.12 09:37

já jsem na vysoké dva roky dělala japonštinu a tohle bylo jedno z prvních slovíček, co jsem se naučila. Suzume znamená vrabec :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65323
21.3.12 09:49

No u mě je to jasan :mrgreen:
jen to Z už neplatí.....ted jsem Petra M
jak originální že :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ArankaC.
21.3.12 09:54

Když jsem chodila do prváku, tak jsme měli dost ujetou matikářku, měla takové divné hlášky ve kterých se často objevovala postava Aranky Cincibulkové. Ptali jsme se jí s holkama jednou, kdo to je a ona že nějaká mladá holka, co před pár lety vyhrála nějakou miss erotika v Peříčku nebo tak něco. Měli jsme s toho dost srandu a pak mě napadlo, že to není špatné krycí jméno na internet, takové originální, no od té doby ho v různých obdobách používám… Je to docela sranda, protože pár lidí si kvůli tomu myslelo,že jsem příslušnicí jisté menšiny. :lol:

• Citovat
  • Upravit
5009
21.3.12 09:56

Šifra mistra Leonarda, posedlost templářskými rytíři - rosslynská kaple :mrgreen: Ale zní to jak jméno z harlekýna, což mi zezačátku nedošlo:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1726
21.3.12 09:59

Ahoj, tak můj nick vznikl už kdysi dávno. Jezdila jsem cyklistiku a tohle byl název kola od scottu :lol: Jinak je to město v USA a tuším, že ostrov v karibiku - zpívají o tom The Beach Boys a je to moc pěkný song :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
21.3.12 10:00

já se jmenuji Tea normálně, jelikož tady jedna tea už byla,tak jsem připsala datum narození syna - nůda,že :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
21.3.12 10:06

Před založením diskuze si máš zjistit, jestli už tu není náhodou stejná. Na tohle téma už tu nejméně dvě diskuze běží, odkazy už tady máš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1005
21.3.12 10:07

Ahojky,tak můj nick vznikl z dceřinýho žvatlání agi agi no a 20 je můj věk tak vzniklo Agi20 :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16247
21.3.12 10:19

Dle mojí táborové přezdívky, která pramení z vlastností mé hřívy :) 22 pak šťastné číslo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
21.3.12 10:25

Ahojky,tak moja prezívka Lillyccat vznikla takto:
lilly - moj psík
ccat - kočka (pretože som :mrgreen: )

viem síce,že sa kočka píše cat ale ked sú dve l tak som dala aj dve c aby to vyzeralo lepšie :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9018
21.3.12 10:25

Měla jsem vybráno Cassie, jenže už byl obsazený, tak jen Cassi. Je to jméno našeho pejska, kterého jsem měla v dětství. A používám jej hojně.
Jméno pro psa vzniklo při koukání na film Chorus line, kde se tak jmenovala hlavní postava.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3011
21.3.12 10:28
ArankaC. píše:
Když jsem chodila do prváku, tak jsme měli dost ujetou matikářku, měla takové divné hlášky ve kterých se často objevovala postava Aranky Cincibulkové. Ptali jsme se jí s holkama jednou, kdo to je a ona že nějaká mladá holka, co před pár lety vyhrála nějakou miss erotika v Peříčku nebo tak něco. Měli jsme s toho dost srandu a pak mě napadlo, že to není špatné krycí jméno na internet, takové originální, no od té doby ho v různých obdobách používám… Je to docela sranda, protože pár lidí si kvůli tomu myslelo,že jsem příslušnicí jisté menšiny. :lol:

To je dobré :mrgreen: :pankac:

Můj nick vznikl jednoduše z mého jména = Kateřina  ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4630
21.3.12 10:29

estrela - galicijsky hvězda ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3011
21.3.12 10:31
Raduš.ka44 píše:
Před založením diskuze si máš zjistit, jestli už tu není náhodou stejná. Na tohle téma už tu nejméně dvě diskuze běží, odkazy už tady máš.

Bu bu bu :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová