Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
ahoji holky
napadlo mě,co znamenají vaše nicky,či jak vás napadli?
ten můj mě třeba napadlo úplně náhodou,jsem se chtěla zaregistrovat a všechny co jsem dávala už někdo měl,tak mě napadlo pipiinka
a hurá ten byl volnej
Příspěvek upraven 21.03.12 v 08:38
tak já jsem Milena.Nikdo my ale neřekne jinak než milo proto mila a čísla 211 číslo domu a 3 tři děti
![]()
mila2113 píše:
tak já jsem Milena.Nikdo my ale neřekne jinak než milo proto mila a čísla 211 číslo domu a 3 tři děti![]()
![]()
![]()
Už jsem to někde psala, ale můj znamemá moje jmámo a syna jméno PEtr - MIchaela = PEMI a 9, protože syn je narozený 2009. ![]()
Chtěla jsem se zaregistrovat a při už asi 5 pokusu, kdy bylo všchno obsazený jsem na stole uviděla deníček od dodavatele z práce - mají tam firemní logo : Jmenují se reca, tak jsem přidala aa bylo to - areca
Tak můj nick vznikl na základce.
Protože jsem tou dobou měla železné příjmení. železo = latinsky Ferrum nebo také FE.
Já jsem si dala svůj nick pomnenkaa, protože mám modré oči a všichni mě odmalička říkali, že mám oči jak dvě pomněnky. Dala jsem tam a navíc, protože normál byl už obsazený
![]()
protoze pandy jsou strasne roztomily zvirata, ne ze by to teda melo neco spolecnyho s moji roztomilosti ![]()
Já Anabellka, protože mě kdysi dávno při nějaké registraci taky furt počítač hlásil, že jméno už je obsazené a zrovna dávali v TV reklamu na panenku Baby Anabel. Tak jsem to zkusila a vyšlo to. Tak to teď používám hodně.
ja jsem Eva a rodice mi jako male rikala Evelínko (hlavne tata) tak jse si to malinko upravila protoze v tehle podobe se mi to libi vic a je to taky „vznesenejsi“
![]()
Izzz, protože přítel je pro všechny Izzy a já se budu brzo jmenovat po něm…