Tetování na nárt

Anonymní
20.3.12 10:40

Tetování na nárt

Ahojky, mám pár dotazů ohledně tetování na nárt, přijdu si hloupě že se takhle ptám, takže raději anonym :D.
Nebudu se ptát jak moc to bolí, toho jsem si už hodně přečetla a je mi jasné že každý snáší bolest jinak, jde mi o něco jiného a jestli vám to bude připadat jako hloupý dotaz tak se moc omlouvám, ale prostě se zeptat musím :-).
Zajímají mě názory hlavně od těch co tetování na nártu mají, ale i od těch ostatních budu ráda slyšet jejich názor.

Mám vybraný tetovací salon, přibližně tak nějak vím co bych si chtěla nechat vytetovat-tak mě zajímá, když tam přijdu teď v březnu (kdy samozřejmě nosím tenisky), až budu po tetování odcházet, budu si moct ty boty normálně obout, nebo budu muset jít v nějakých například pantoflích? Nedovedu si představit že nasoukám čerstvě potetovaný nárt do tenisky, vždyť to musí bolet jak při nazouvání, tak při chůzi, takže jak jste tohle vyřešili vy?
Další věc co mě zajímá - byla bych ráda kdybyste přidali fotku vašeho tetování na nártu a napsali cenu, jakou jste platili. Jsem studentka, nechtěla bych nic velkého, ale přecejen potřebuji vědět přibližnou cenu, jestli na to vůbec budu mít peníze :D. Půjdu do Hellu v Praze, záloha je 1000 kč, tak doufám, že to pak nebude moc drahé, opravdu nechci nic velkého. Díky za vaše komentáře :-)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
46669
20.3.12 10:55

Tetování na nárt ti schvaluju, to je krásný! :P

Jen já bych měla strach, že se to nějak pokazí, když vlezeš hned do bot. Být tebou, možná bych to nechala na teplejší počasí, kdy už můžeš vlézt do pantoflí. Ta barva se musí ustálit a třením by se ti to mohlo rozlézt, kam nemá, vznikly by třeba i bílé mapy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.3.12 11:01
KPKristy píše:
Tetování na nárt ti schvaluju, to je krásný! :PJen já bych měla strach, že se to nějak pokazí, když vlezeš hned do bot. Být tebou, možná bych to nechala na teplejší počasí, kdy už můžeš vlézt do pantoflí. Ta barva se musí ustálit a třením by se ti to mohlo rozlézt, kam nemá, vznikly by třeba i bílé mapy…

No jenže právě když to nesmí na sluníčko tak je to asi blbý nechat na teplejší počasí, nebo ne? :/ Píší to i na té jejich stránce, tak nevím..

• Citovat
  • Upravit
46669
20.3.12 11:07

Já si jedno tetování nad kotníkem nechávala dělat v srpnu (už teda před lety) a nebyl to problém. Nesmíš se zrovna slunit, ale normálně fungovat můžeš. Pokud ho budeš správně ošetřovat a používat i vysoký ochranný faktor, bude to v pohodě.
Obecně je samozřejmě lepší, nechat se tetovat na podzim a v zimě, ale v tomto případě bych radši volila tepleji. To tření o boty by fakt mohlo tetování poškodit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
20.3.12 11:08

Ahoj, já tetování na nártu mám a nechala jsem si ho dělat v létě kdy jsem mohla mít jen pantofle, do tenisek bych nelezla. Ta bolest není zas tak hrozná i když je fakt že každý to snáší jinak. Mě to na moc nepřišlo dělal mi to známej je tatér. Akorát v to léto to budeš muset chvíli chránit před sluníčkem a vodou. Já jsem byla právě chvíli po porodu tak mi to bylo jedno protože jsem k vodě stejně moc nemohla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2282
20.3.12 11:12

Ahoj, mam tetovani na vnitrni strane kotniku, nechavala jsem si to delat pred par lety taky takhle na jare. Po tetovani ti nohu zabali do folie, takze se nemuze stat ze se ti obrazek rozmaze, staci tenisku povolit co to da aby bota zbytecne netlacila na tetovani. V pantoflich bych se bala zaneseni prachu a spiny a to do cerstve rany asi neni uplne idealni.
Ja jsem nosila tenisky a tetovani se mi zahojilo uplne krasne a nic se nestalo, naopak si myslim ze slunicko by tomu moc neprospelo…Hlavne musis mazat kremem a spravne se starat, ale to ti v Hellu urcite poradi, jsou to profici a nemuzu si na ne stezovat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Linnet
20.3.12 11:25

Ahoj, taky mám tetování na vnitřní straně kotníku a přecházející na nárt a souhlasím s názorem, co napsala PetulinaP :-) tenisky bych volneji rozvázala a nic se nemůže „pokazit“. Hlavně ošetřovat, pečovat a mazat.

• Citovat
  • Upravit
7797
20.3.12 11:28

Ahoj, mám tetování, které začíná nad kotníkem a pokračuje až na nárt a chůze potom byla omezená tak 2-3 dny, odešla jsem v tenisce, ale druhý den to bylo horší :mrgreen: . Cenu ti neporadím, já měla levnější tattoo u mého kamaráda - tatera.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Barushe
20.3.12 11:30

Taky chci tetování na nárt :palec: tak díky za postřehy :palec:

Jen ještě taková vsuvka: švagrová by chtěla tetování na chodidla 8) ještě se teda nikde neptala, ale mě zajímá, jestli někoho znáte, kdo má kérku na chodidlech a jestli pak může než se to zhojí chodit? 8o 8)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.3.12 11:43

Holky, moc děkuju za příspěvky, nejspíš se tam vypravím zítra na konzultaci tak se ještě pořádně poptám co a jak, ale děkuju vám :-)

• Citovat
  • Upravit
1584
20.3.12 19:10

Ahoj, ja mam tetovani na nart a jde mi az na holen, tak docela velke. Nechala jsem si ho delat v zime a nosila jsem normalne zimni boty a v pohode. Tenisky si, myslim, obujes bez problemu, jen to nech povolene. Mozna bych zkusila i balerynky. Chce to potom hodne mazat a davej si pozor na moc chlupate ponozky, at se ti do toho nezanesou chloupky. Ja to vzdy vymydlila, namazala a dala si na to takovou tenuckou bavlnenou ponozku. A takhle nekolikrat za den. Taky si v to v lete nezapomen mazat hodne vysokym faktorem. Jak se nosi otevrene boty a jde na to prime slunicko, tak by to mohlo vyblednout, Ja to trochu zanedbala a trochu mi to vybledlo. Jestli se bojis penez, tak ja osobne bych radsi pockala a nasetrila si a nechala se tetovat u nejakeho spickoveho tatera, jelikoz to budes nosit cely zivot. Lepsi, nez se na tom snazit usetrit. Ale myslim, ze s necim malym se vejdes urcite do 2500. Ja mam docela velke a stalo me 6000 kc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
565
21.3.12 05:52

Tak ja nemam na nartu, ale na zadech takze asi moc neporadim, ale tak bych radsi povolila kecky nez sla v pantoflich, kord po Praze, kde je prasno, ja byla na kerce dpoledne, zadnej pinďa to neni a zacla jsem o tom vedet az vecer, takze si myslim, ze tu chvilku v teniskach vydrzis v pohode :) akorat za me, do Hellu bych na tetovani nesla, na jakejkoliv jinej bodytuning klidne, to jsou pro me profici v pravym slova smyslu a jssem ocotna si priplatit, ale na tetovani ne, jejich prace se mi v tomhle smeru proste nelibi a prijde mi, ze jsou az prehnane drahy za takovouhle praci…a jinak bych se jich klidne poptala na pribliznou cenu, litr zaloha je celkem dost, ja teda nejsem prazska, akze s vyberem salonu jinyho moc neporadim, ale vim ze kdyz jsem to konzultovala u nas, tak v jednom salonu cheli minimalne tri kila zalohu a celkove by me vysla kerka na dva a půl, tam kde jsem byla nakonec jsem zalohu neplatila vubec a platila jsem dcanact stovek, takze je to salon od salonu, ale hell patri urcite k tem drazsim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.8.18 14:42
@Anonymní píše:
Ahojky, mám pár dotazů ohledně tetování na nárt, přijdu si hloupě že se takhle ptám, takže raději anonym :D.
Nebudu se ptát jak moc to bolí, toho jsem si už hodně přečetla a je mi jasné že každý snáší bolest jinak, jde mi o něco jiného a jestli vám to bude připadat jako hloupý dotaz tak se moc omlouvám, ale prostě se zeptat musím :-).
Zajímají mě názory hlavně od těch co tetování na nártu mají, ale i od těch ostatních budu ráda slyšet jejich názor.Mám vybraný tetovací salon, přibližně tak nějak vím co bych si chtěla nechat vytetovat-tak mě zajímá, když tam přijdu teď v březnu (kdy samozřejmě nosím tenisky), až budu po tetování odcházet, budu si moct ty boty normálně obout, nebo budu muset jít v nějakých například pantoflích? Nedovedu si představit že nasoukám čerstvě potetovaný nárt do tenisky, vždyť to musí bolet jak při nazouvání, tak při chůzi, takže jak jste tohle vyřešili vy?
Další věc co mě zajímá - byla bych ráda kdybyste přidali fotku vašeho tetování na nártu a napsali cenu, jakou jste platili. Jsem studentka, nechtěla bych nic velkého, ale přecejen potřebuji vědět přibližnou cenu, jestli na to vůbec budu mít peníze :D. Půjdu do Hellu v Praze, záloha je 1000 kč, tak doufám, že to pak nebude moc drahé, opravdu nechci nic velkého. Díky za vaše komentáře :-)

Já si dělala tetováni v únoru, do bot jsem šla hned.. nebyl to žádný problém, pokud se o to budeš dtarat jak máš tak je to v pohodě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová