Hrozná nespravedlnost!

119
19.3.12 21:33

Hrozná Nespravedlnost!!!

Tohle je je hrozně nespravedlive, proč žensky ktery tohle dělaji mohou mit dite?čím si to zasloužila?Tohle mě tak hrozně štve a vytačí :cert: :cert: :cert: :cert: Co by za její holčičku dala jedna z nas?jedna z nás ktera se moc snažíme o miminko?dali bychom mu všechnu lásku??Proč pane bože, tohle by se nemělo dít :pocitac:

http://www.novinky.cz/…-20-let.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4780
19.3.12 21:38

Taky jsem si to říkala.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
AnetinkaKopretinka
19.3.12 21:38

Takový člověk by neměl žít :pocitac: . Někdo se snaži o dítě a nemůže ho mít a ona udělá tohle :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
6569
19.3.12 21:39

Je to hnus, ale podle informací z médií ta ženská nebude úplně zdravá :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
AnetinkaKopretinka
19.3.12 21:42
Ester13 píše:
Je to hnus, ale podle informací z médií ta ženská nebude úplně zdravá :/

Stačí se na ní podívat a víš, že normální není :poblion:

• Citovat
  • Upravit
119

Miliony paru po celem svete touží po detatku, nekomu se to povede a nekomu ne,nekdo si musi dite adoptovat,a někdo si toho nevazí a porodí dite do zachodu a vyhodi z okna :zed: :zed: :zed: takový lidi maj bejt neplodný takovy nestvury a ne my co bychom za miminko dali cokoliv :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1592

kdyby to šlo, vymáchala bych jí v tom wc a taky prohodila oknem :x , někdo takový by se neměl k dětem ani přiblížit, natož je mít. :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hodaka
19.3.12 21:43

Je to moc smutný, ale může být nemocná, nebo ji přeskočilo při tom porodu :nevim:

Senorito trochu mimo, ale kdo je na tvé profilovce?

• Citovat
  • Upravit
1907
19.3.12 21:45

Vaňková se před soudem zodpovídá i z pohlavního zneužívání. Už jako těhotná si našla nového přítele, u kterého bydlela už v době porodu, a bylo mu pouhých čtrnáct let. Přestože chodil ještě na základní školu, opakovaně s ním souložila. „Jeho sestra mi říkala, že se to nesmí. Mně to bylo jedno, milovala jsem ho,“ podotkla k dalšímu bodu obžaloby Vaňková.

Je to smutný… já nebudu soudit. Neznám jí …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
AnetinkaKopretinka
19.3.12 21:48
ivouš77 píše:
kdyby to šlo, vymáchala bych jí v tom wc a taky prohodila oknem :x , někdo takový by se neměl k dětem ani přiblížit, natož je mít. :pocitac:
:palec:
  • Citovat
  • Upravit
119
19.3.12 21:51

Zítra má rozsudek jsem zvedava kolik pak dostane :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
AnetinkaKopretinka
19.3.12 21:56
Senorita píše:
Zítra má rozsudek jsem zvedava kolik pak dostane :cert:

Doufám, že nejvyšší možný trest :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
5277
19.3.12 22:00

U čtení takových článků se mi chce brečet :,( Vždy, když někde slyším, nebo čtu, že někdo ubližuje dětem, tak svou půlroční dcerku k sobě přivinu a opusinkuju…aby věděla, že ji miluju nadevšechno na světě a řeknu jí, že nedopustím, aby se jí cokoliv stalo…i když tomu chuděrka nerozumí, ale i tak :hug:

Příspěvek upraven 19.03.12 v 22:00

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3544

pani je asi nemocna a dusevne zaostala :(
je to obrovska tragedie, je mi moc lito te holcicky, snad uz je jeji dusicce dobre

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759

Ta nebude vubec normalni. Ach jo, ja vim, ze nekteri to nemaji v hlave v poradku a chapu to, ale co je moc, to je moc :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová