Hrozná nespravedlnost!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8814
20.3.12 12:04

Tak na jednu stranu damy Pavlovi rikate, ze je precitlively a na druhou stranu ze nemuze mit jako otec dost empatie aby se vcitil do toho co matka citi kdyz je tehotna.
Nejak vam ta vase „teorie“ nesedi. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8814
20.3.12 12:06
Lucka beruska píše:
Loki01 píše:
Lucka beruska píše:
Táta Pavel píše:
pomenkova píše:
potrat je o nicem jinem,neni to jeste celistve dite
Po zákroku to skutečně není celistvé dítě. Ale před ním jo… :,(
Stejně se do toho nemůžeš tak vžít, protože nejsi žena a nenosil jsi dítě pod srdcem. Jasný miluješ své děti, ale mateřský cit je strašně silný, proto nemůžeš vědět jak moc to v nás některých vře ta zlost na ni ano opravdu si myslím, že je zralá na šibenici :cert:
To je tak trosku prasteny argument ne?
Ale i tak, ja matka jsem a to co chtel Pavel rict chapu a souhlasim s tim.
Když s ním souhlasíš tak u mě nejsi dobrá matka!!!!!

Tak nad tim se da opravdu jen usmat.
A ta co sla na potrat je? :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.3.12 12:08
Loki01 píše:
Tak na jednu stranu damy Pavlovi rikate, ze je precitlively a na druhou stranu ze nemuze mit jako otec dost empatie aby se vcitil do toho co matka citi kdyz je tehotna.
Nejak vam ta vase „teorie“ nesedi. ;)

No mě příjde, že s těma potratama hraje jen na city a najednou dělá jak je z toho špatný tak jsem to myslela zle jsem to napsala.......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.3.12 12:09

Ano pořád si myslím, že nemá tu empatii jako žena s mateřským citem. A jestli se ho zastáváte kvůli tomu, že ta paní je chuděra tak u mě nejste dobrá matka tak jsem to myslela!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
20.3.12 12:10
Lucka beruska píše:
RyBANA píše:
Lucka beruska píše:
RyBANA píše:
Senorito: pověz mi, kterej blázen by o sobě dobrovolně řekl, že je blázen? :mrgreen:Pokud si to vůbec uvědomila, že je možná (nebo spíš určitě) psychicky narušená myslíš, že se sama od sebe půjde léčit - kolik takových je? To spíš okolí mělo být vnímavější, takto nemocný člověk prostě nemusí vědět co dělá.
Jo asi neví co dělá, ale říkám já s ní soucit fakt nemám. No jo to je u nás normální ten pseudohumanismus vy to jenom potvrzujete...........
A já snad říkám, že ji lituji? :roll: Lituji jen a jen to miminko, o tom žádná.
Jinak asi tě už dorazím, ale i pedofil je jen nemocný člověk. A to, že je pedofil neznamená, že půjde a skočí na první dítě, které potká…ale o tom diskuze není.
Pedofil není pro mě člověk, ale zvíře jo odsuzuju je všechny, protože už jen to že na to dítě pomyslí je hnus!!!!!!!!!!

Hnus je někoho odsuzovat na základě své hlouposti  :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.3.12 12:12

Tomu vašemu pseudohumanismu se opravdu musím smát  :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
20.3.12 12:12

A taky by se ses mohla zamyslet nad tím, že tvoje dítě může být pedofil taky a nijak to neovlivníš, Lucko Beruško.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26842
20.3.12 12:13

Proboha driv by to byla silenost,dneska je to uz skoro normalni informace a podle toho taky reagujete.Ja vam neco napisu,kdyz kdysi tohle nekdo udelal-mluvilo se o tom roky,cim vic je vrazd a cim vic se to ukazuje,tim vic je to jakoby nezajimave a normalni-jo dite nekdo znasilnil-vzdyt on byl chudinka nemocnej.dite zabila mama-no proc ne,lepsi nez aby s ni trpelo,zabil sousedku kvuli dvacetikorune-nevadi nemel proste prachy nooo-a vas tady nechapu-jde o lidsky zivot.Driv tyhle psychouse vsechny dali do ustavu na dozivoti a bylo-Ted se vsichni omlouvaji-preci driv toho tolik nebylo a proc asi????
Zcalo to tim po revoluvi,ze se vrazi zaclai poustet z vezeni a mame tu katastrofy .Dala bych je makat v dolech dokud by nepochcipali…,jakoby uz je to normalka-no co dalsi dite v kosi,nebo hozeny z balkonu-ty blaho chtela bych vasi laxni povahu videt,kdyz by slo o Vase vlastni dite :zed: :zed: :zed: :roll: :roll: :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.3.12 12:15
pomenkova píše:
Proboha driv by to byla silenost,dneska je to uz skoro normalni informace a podle toho taky reagujete.Ja vam neco napisu,kdyz kdysi tohle nekdo udelal-mluvilo se o tom roky,cim vic je vrazd a cim vic se to ukazuje,tim vic je to jakoby nezajimave a normalni-jo dite nekdo znasilnil-vzdyt on byl chudinka nemocnej.dite zabila mama-no proc ne,lepsi nez aby s ni trpelo,zabil sousedku kvuli dvacetikorune-nevadi nemel proste prachy nooo-a vas tady nechapu-jde o lidsky zivot.Driv tyhle psychouse vsechny dali do ustavu na dozivoti a bylo-Ted se vsichni omlouvaji-preci driv toho tolik nebylo a proc asi????
Zcalo to tim po revoluvi,ze se vrazi zaclai poustet z vezeni a mame tu katastrofy .Dala bych je makat v dolech dokud by nepochcipali…,jakoby uz je to normalka-no co dalsi dite v kosi,nebo hozeny z balkonu-ty blaho chtela bych vasi laxni povahu videt,kdyz by slo o Vase vlastni dite :zed: :zed: :zed: :roll: :roll: :roll: :roll:

Přesně tak souhlasím s tebou!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.3.12 12:16
Baba píše:
A taky by se ses mohla zamyslet nad tím, že tvoje dítě může být pedofil taky a nijak to neovlivníš, Lucko Beruško.

Ne moje dítě pedofil nebude......protože mu od malička budu vštěpovat jaké jsou to zrůdy a že takové zvířata nepatří mezi lidi

Příspěvek upraven 20.03.12 v 12:18

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
20.3.12 12:17
Lucka beruska píše:
RyBANA píše:
Lucka beruska píše:
RyBANA píše:
Senorito: pověz mi, kterej blázen by o sobě dobrovolně řekl, že je blázen? :mrgreen:Pokud si to vůbec uvědomila, že je možná (nebo spíš určitě) psychicky narušená myslíš, že se sama od sebe půjde léčit - kolik takových je? To spíš okolí mělo být vnímavější, takto nemocný člověk prostě nemusí vědět co dělá.
Jo asi neví co dělá, ale říkám já s ní soucit fakt nemám. No jo to je u nás normální ten pseudohumanismus vy to jenom potvrzujete...........
A já snad říkám, že ji lituji? :roll: Lituji jen a jen to miminko, o tom žádná.
Jinak asi tě už dorazím, ale i pedofil je jen nemocný člověk. A to, že je pedofil neznamená, že půjde a skočí na první dítě, které potká…ale o tom diskuze není.
Pedofil není pro mě člověk, ale zvíře jo odsuzuju je všechny, protože už jen to že na to dítě pomyslí je hnus!!!!!!!!!!

Prosím tě, zkus si o pedofilii něco najít a přečíst. Možná by ses divila, kolik takových lidí máš kolem sebe :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
20.3.12 12:17
Lucka beruska píše:
Baba píše:
Ne moje dítě pedofil nebude......

To neovlivníš.
A když bude, tak ho zavrhneš, necháš vykastrovat a zavřít nadosmrti do ústavu? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8814
20.3.12 12:18
Lucka beruska píše:
Baba píše:

A basta fidli!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1812
20.3.12 12:18

Holky, myslím, že hádky a vzájemné urážení je zbytečné…To, co udělala ta ženská, je naprosto neomluvitelné, je to hrozný hnus…ale pokud by nebyla psychicky narušená, může tohle normální ženská udělat????Asi jen těžko, ne????Ikdyž jak říkám, nijak ji to neomlouvá, protože to omluvit nejde…Doufám, že už dušička miminka má klid… :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
20.3.12 12:19
Loki01 píše:
Lucka beruska píše:
Baba píše:
A basta fidli!
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová