Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Baba píše:
A taky by se ses mohla zamyslet nad tím, že tvoje dítě může být pedofil taky a nijak to neovlivníš, Lucko Beruško.
To si tedy Lucku pekne schodila,jako to muze byt dite kohokoliv,ale ja bych se takoveho ditet rozhodne nezastavala.Slo by se lecit a hotovo!!!!!!!!Nebo bych sama navrhla kastraci ![]()
Já mému dítěti budu od malička vštěpovat jaká je pedofiie zvrácenost a hnus, a že to nejsou lidi. ![]()
pomenkova píše:Baba píše:To si tedy Lucku pekne schodila,jako to muze byt dite kohokoliv,ale ja bych se takoveho ditet rozhodne nezastavala.Slo by se lecit a hotovo!!!!!!!!Nebo bych sama navrhla kastraci
A taky by se ses mohla zamyslet nad tím, že tvoje dítě může být pedofil taky a nijak to neovlivníš, Lucko Beruško.
Klid. Lucčino dítě to přece nebude. Ona si to zařídí ![]()
pomenkova píše:Baba píše:To si tedy Lucku pekne schodila,jako to muze byt dite kohokoliv,ale ja bych se takoveho ditet rozhodne nezastavala.Slo by se lecit a hotovo!!!!!!!!Nebo bych sama navrhla kastraci
Navrhnout ji můžeš, ale stejně to musí schválit kastrační komise…
Lucka beruska píše:
Já mému dítěti budu od malička vštěpovat jaká je pedofiie zvrácenost a hnus, a že to nejsou lidi.
Ještě mu to nezapomeň vštěpovat o homosexualitě ![]()
Kvůli lidam jako si ty, by ve škole povinná sexuální výchova být měla.
No co mám dělat jiného třeba své dítě vodit na vodítku jak psa
co Loki a říkat mu jací jsou psychopati úžasní lidi. Pak chci vidět co z vašich dětí teda vyroste ![]()
Lucka beruska píše:
Já mému dítěti budu od malička vštěpovat jaká je pedofiie zvrácenost a hnus, a že to nejsou lidi.
Vštěpovat mu to můžeš, ale bohužel když k tomu bude mít sklony, tak k tobě nebude mít takovou důvěru, aby se Ti svěřil a aspoň jste se snažili včas zahájit léčbu u sexuologa.....
Baba píše:Lucka beruska píše:Ještě mu to nezapomeň vštěpovat o homosexualitě
Kvůli lidam jako si ty, by ve škole povinná sexuální výchova být měla.
No to se neboj ![]()
Lucka beruska píše:
No co mám dělat jiného třeba své dítě vodit na vodítku jak psaco Loki a říkat mu jací jsou psychopati úžasní lidi. Pak chci vidět co z vašich dětí teda vyroste
Ja sve dite na voditku nevodim
Jde videt, ze neumis poradne cist:)Najdi si tu dizkuzi kocko a precti si to jeste jednou a P O M A L U ![]()
Lucka beruska píše:
Všechno se dá vyléčit když se chce
No…tak to jo…
Clovek by myslel, ze je uz v dnesni dobre tezke potkat nekoho takoveho, ale ono ne. ![]()
Tak jako snad uz prehanite homosexualita nikomu krome par cizich prdeli nevadi.
JJasne ,ze je to nemoc,ale pedofilie by se mela resit kastraci,jsou nekteri,ktery o to vyslovene i zadaji.
jenomze jsme odbocili slo o to dite nebohy a ne o potraty,uchylaky a homouse.
Ja tyky doufam ,ze ta nestvura bude potrestana.Stejne uz ma tres a to je ten co udelala-kez by to mela cely zivot pred ocima
![]()
Lucka beruska píše:
Všechno se dá vyléčit když se chce
Ale jak říkám ty nebudeš mít u dítěte důvěru, aby se svěřilo a dalo se ještě něco dělat.....
![]()
pomenkova píše:
Proboha driv by to byla silenost,dneska je to uz skoro normalni informace a podle toho taky reagujete.Ja vam neco napisu,kdyz kdysi tohle nekdo udelal-mluvilo se o tom roky,cim vic je vrazd a cim vic se to ukazuje,tim vic je to jakoby nezajimave a normalni-jo dite nekdo znasilnil-vzdyt on byl chudinka nemocnej.dite zabila mama-no proc ne,lepsi nez aby s ni trpelo,zabil sousedku kvuli dvacetikorune-nevadi nemel proste prachy nooo-a vas tady nechapu-jde o lidsky zivot.Driv tyhle psychouse vsechny dali do ustavu na dozivoti a bylo-Ted se vsichni omlouvaji-preci driv toho tolik nebylo a proc asi????
Zcalo to tim po revoluvi,ze se vrazi zaclai poustet z vezeni a mame tu katastrofy .Dala bych je makat v dolech dokud by nepochcipali…,jakoby uz je to normalka-no co dalsi dite v kosi,nebo hozeny z balkonu-ty blaho chtela bych vasi laxni povahu videt,kdyz by slo o Vase vlastni dite![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Loki01 píše:Lucka beruska píše:A basta fidli!Baba píše:Ne moje dítě pedofil nebude......