Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ester13 píše:byron píše:Samozřejmě, tam je věc jasná…Ester13 píše:No jasně, já mluvím ale i o zodpovědnosi za svoje činybyron píše:Samozřejmě že není, není vyléčitelná, ale léčbou se mnohdy dají „obrousit hrany“. Nicméně je to věc velmi náročná a není porucha osobnosti jako porucha osobnosti.
Ale porucha osobnosti není nemoc… To jsou dva pojmy
Ester, muzu se jen zeptat, co děláš???Omlouvám se za odbočení od tématu, ale příjde mi, že jsi od fochu a těmto věcem rozumíš.....
Vam rikam,ze o tom vedela moc dobre akorat ji to doslo pozdeji a byla v hajzlu s nervama.tot vse.Kdo tohle udela je zruda-jako nakupovat si nekde veci za penize od jeho rodicu na to mela taky rozum az moc veliky.....
Je to děs, co se stalo, samozřejmě. Ale přemýšlet o tom, jestli věděla/nevěděla, je zodpovědná/není je na základě informací z médií (především Nova a Blesk) bezpředmětné.
Jo ale to nezmeni nic na faktu,ze ta mala je mrtva -at uz byla nemocna,nebo ne-je to zrudnej cin,ktery ja zadnou nemoci omlouvat nebudu a nebudu tomu ani verit-ikdyby to rekl samotny Chocholousek ![]()
No jsem venku na půl..tedy děcko je
No asi tak, pokud někdo hltí „informace“ z Blesku, Novy, Aha a teď už i Primy tak už se nedivím, že se něčemu divím ![]()
Jdu zas ven ![]()
No vis ja ziju jaksi mimo-ja to mam z internetu z blesku,kde jinde??Asi jsem ve tvem mysleni mela byt na miste cinu ne???Odkud to mas ty Rybano z doslechu-a odkud je ten doslech zrejme televize ne??Rekni mi prosim te ten rozdil,to ze je dite mrtve je asi taky blbost ne????
Ja zase napisu cemu se divim ja,ze tolik zenskych maminek vubec uvazuje o tom,jak ona muze byt chudinka nemocna-nikdo z Vas,ktery to tady svadeji jako vzdy na nemoc,nemysli ani na chvilku na to dite a o to je to vic smutne…Zakladatelka tady napsala spravne,ze tolik lidi nemuze mit deti a takovy zrudy se jich zbavuji tim nejhorsim moznym zpusobem-o adopci vedela,vi i o boxech na deti,ne ona ji vyhodi z vokna…no a verdikt od spousty lidi-ze je chudak.Chci jenom videt situaci,kdy vam nekdo znasilni dite,nebo se stane ze muze nejaky psychopat i zabit a vy pak reknete ja to ale chapu,ja vim,ze byl nemocny??To tezko.A prave o tom to je,kdyz se to nikoho osobne nedotyka ma jen veliky reci a velikou pusu na blby reci.....
Článek jsem nečetla a ani tuhle diskuzi, jen jsem tehle případ sledovala ve zprávách. Je mi z téhle svi*ě špatně. Narvala bych jí do toho záchoda hlavu, dokud by nepřestala dýchat ![]()
Vždyť jsou babyboxy pro boha, co by za takovéhle miminečko dal jiný pár který nemůže otěhotnět
.
Lidi jsou tak hrozně zlí až je mi s toho někdy do pláče
. Dětem a zvířatům se nesmí ubližovat!
Někdy si říkám, že bych chtěla umět kouzlit, pak bych všechny dětičky a zvířata kterým chce někdo ublížit, nebo jim ubližuje mohla zachránit, ale bohužel, nejde to… ![]()
Teď jsem si diskuzi jen tak v letu pročetla, je tu i pár lidí kteří se té … zastávají. Chápu, možná je opravdu nemocná, neboť normální člověk toto neudělá, ale to by jsme mohli takhle mluvit o všech- vrazích, zlodějích, nasilnících a podobných existencích a mohli by být „nevinní“ všichni, protože nejsou normální, takže za to nemohou? ![]()
Měla by být za to co provedla odpovědná a to v plném rozsahu.
Lucka beruska píše:Baba píše:
A taky by se ses mohla zamyslet nad tím, že tvoje dítě může být pedofil taky a nijak to neovlivníš, Lucko Beruško.Ne moje dítě pedofil nebude......protože mu od malička budu vštěpovat jaké jsou to zrůdy a že takové zvířata nepatří mezi lidi
Teda @Lucka beruska to snad ani nemyslíš vážně?
Tobě to taky rodiče takhle vštěpovali nebo si k takovému nesmyslu přišla sama, že můžeš dítě naučit jak nebýt pedofil ? ![]()
Jinak k tématu. Je to tragédie. Ale co mě zarazilo, že tady rozvíjíte spekulace o tom, jestli slečna byla či nebyla v pořádku.. Snad nemá smysl se ani bavit o tom, že pokud někdo někoho zabije, nemůže být úplně v pořádku.. ať je to porucha trvalá, či porucha momentální, určitě takový člověk není zcela normální.. lidská psychika je dle mého stále nedostatečně prozkoumána, člověk se nechová jako stroj, jedná zkratovitě..
K dalšímu bodu, zakladatelko, je mi líto, že k vám miminko nechce přijít, ale brát to jako nespravedlnost, že k jiným přijde a k vám né tvou situaci nevyřeší (nemám na mysli teď vraždu dítěte). Takové přirovnání celkově nemám moc ráda - „sněz tu kuří nohu co by za to dali děti v africe apod..“. Je to smutné co se jinde děje, je to mnohdy neuvěřitelné a k pláči, ale vztahovat situaci na sebe Tvé psychice myslím nijak nepomůže. Zkus se soustředit na svou pohodu.
Holčičky je mi moc líto, jak jsem už psala je to opravdu tragédie. ![]()
ivana-domca píše:
Holky nevite co a jak, jak ta zenska dopadla u toho soudu ?
Na netu psali, že dostala jen 15,5 roku
![]()