Hrozná nespravedlnost!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1812
20.3.12 13:40
Ester13 píše:
byron píše:
Ester13 píše:
byron píše:
Ale porucha osobnosti není nemoc… To jsou dva pojmy
Samozřejmě že není, není vyléčitelná, ale léčbou se mnohdy dají „obrousit hrany“. Nicméně je to věc velmi náročná a není porucha osobnosti jako porucha osobnosti.
No jasně, já mluvím ale i o zodpovědnosi za svoje činy
Samozřejmě, tam je věc jasná…

Ester, muzu se jen zeptat, co děláš???Omlouvám se za odbočení od tématu, ale příjde mi, že jsi od fochu a těmto věcem rozumíš.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26842
20.3.12 13:41

Vam rikam,ze o tom vedela moc dobre akorat ji to doslo pozdeji a byla v hajzlu s nervama.tot vse.Kdo tohle udela je zruda-jako nakupovat si nekde veci za penize od jeho rodicu na to mela taky rozum az moc veliky.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6569
20.3.12 13:44

Je to děs, co se stalo, samozřejmě. Ale přemýšlet o tom, jestli věděla/nevěděla, je zodpovědná/není je na základě informací z médií (především Nova a Blesk) bezpředmětné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26842
20.3.12 14:04

Jo ale to nezmeni nic na faktu,ze ta mala je mrtva -at uz byla nemocna,nebo ne-je to zrudnej cin,ktery ja zadnou nemoci omlouvat nebudu a nebudu tomu ani verit-ikdyby to rekl samotny Chocholousek :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1812
20.3.12 14:45

Taaak a vššichni šli ven :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14015
20.3.12 14:55
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
20.3.12 14:57

No jsem venku na půl..tedy děcko je :mrgreen: No asi tak, pokud někdo hltí „informace“ z Blesku, Novy, Aha a teď už i Primy tak už se nedivím, že se něčemu divím :lol:

Jdu zas ven 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26842
20.3.12 15:04

No vis ja ziju jaksi mimo-ja to mam z internetu z blesku,kde jinde??Asi jsem ve tvem mysleni mela byt na miste cinu ne???Odkud to mas ty Rybano z doslechu-a odkud je ten doslech zrejme televize ne??Rekni mi prosim te ten rozdil,to ze je dite mrtve je asi taky blbost ne????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26842
20.3.12 15:35

Ja zase napisu cemu se divim ja,ze tolik zenskych maminek vubec uvazuje o tom,jak ona muze byt chudinka nemocna-nikdo z Vas,ktery to tady svadeji jako vzdy na nemoc,nemysli ani na chvilku na to dite a o to je to vic smutne…Zakladatelka tady napsala spravne,ze tolik lidi nemuze mit deti a takovy zrudy se jich zbavuji tim nejhorsim moznym zpusobem-o adopci vedela,vi i o boxech na deti,ne ona ji vyhodi z vokna…no a verdikt od spousty lidi-ze je chudak.Chci jenom videt situaci,kdy vam nekdo znasilni dite,nebo se stane ze muze nejaky psychopat i zabit a vy pak reknete ja to ale chapu,ja vim,ze byl nemocny??To tezko.A prave o tom to je,kdyz se to nikoho osobne nedotyka ma jen veliky reci a velikou pusu na blby reci.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3419
20.3.12 17:31

Článek jsem nečetla a ani tuhle diskuzi, jen jsem tehle případ sledovala ve zprávách. Je mi z téhle svi*ě špatně. Narvala bych jí do toho záchoda hlavu, dokud by nepřestala dýchat :cert:
Vždyť jsou babyboxy pro boha, co by za takovéhle miminečko dal jiný pár který nemůže otěhotnět :,( .
Lidi jsou tak hrozně zlí až je mi s toho někdy do pláče :,( . Dětem a zvířatům se nesmí ubližovat!
Někdy si říkám, že bych chtěla umět kouzlit, pak bych všechny dětičky a zvířata kterým chce někdo ublížit, nebo jim ubližuje mohla zachránit, ale bohužel, nejde to… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
119
20.3.12 17:40

Hellísek: Přesně tak :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3419
20.3.12 17:54

Teď jsem si diskuzi jen tak v letu pročetla, je tu i pár lidí kteří se té … zastávají. Chápu, možná je opravdu nemocná, neboť normální člověk toto neudělá, ale to by jsme mohli takhle mluvit o všech- vrazích, zlodějích, nasilnících a podobných existencích a mohli by být „nevinní“ všichni, protože nejsou normální, takže za to nemohou? :nevim:
Měla by být za to co provedla odpovědná a to v plném rozsahu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
20.3.12 17:55
Lucka beruska píše:
Baba píše:
A taky by se ses mohla zamyslet nad tím, že tvoje dítě může být pedofil taky a nijak to neovlivníš, Lucko Beruško.

Ne moje dítě pedofil nebude......protože mu od malička budu vštěpovat jaké jsou to zrůdy a že takové zvířata nepatří mezi lidi

Teda @Lucka beruska to snad ani nemyslíš vážně? :roll: Tobě to taky rodiče takhle vštěpovali nebo si k takovému nesmyslu přišla sama, že můžeš dítě naučit jak nebýt pedofil ? 8o

Jinak k tématu. Je to tragédie. Ale co mě zarazilo, že tady rozvíjíte spekulace o tom, jestli slečna byla či nebyla v pořádku.. Snad nemá smysl se ani bavit o tom, že pokud někdo někoho zabije, nemůže být úplně v pořádku.. ať je to porucha trvalá, či porucha momentální, určitě takový člověk není zcela normální.. lidská psychika je dle mého stále nedostatečně prozkoumána, člověk se nechová jako stroj, jedná zkratovitě..

K dalšímu bodu, zakladatelko, je mi líto, že k vám miminko nechce přijít, ale brát to jako nespravedlnost, že k jiným přijde a k vám né tvou situaci nevyřeší (nemám na mysli teď vraždu dítěte). Takové přirovnání celkově nemám moc ráda - „sněz tu kuří nohu co by za to dali děti v africe apod..“. Je to smutné co se jinde děje, je to mnohdy neuvěřitelné a k pláči, ale vztahovat situaci na sebe Tvé psychice myslím nijak nepomůže. Zkus se soustředit na svou pohodu.

Holčičky je mi moc líto, jak jsem už psala je to opravdu tragédie. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
20.3.12 18:10

Holky nevite co a jak, jak ta zenska dopadla u toho soudu ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1812
20.3.12 18:19
ivana-domca píše:
Holky nevite co a jak, jak ta zenska dopadla u toho soudu ?

Na netu psali, že dostala jen 15,5 roku :twisted: :twisted: :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová