Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zajímalo by mě, kolik je vás tu svobodných matek. Protože jestli tohle mají doma vaši chlapi tak potěš koště opravdu
Slepičárna hadr ![]()
Makyna87 píše:
Zajímalo by mě, kolik je vás tu svobodných matek. Protože jestli tohle mají doma vaši chlapi tak potěš koště opravduSlepičárna hadr
A co chceš jinýho na diskuzích dělat než slepičit?
Aspoň že tu je ten jeden kohout…
RyBANA píše:Makyna87 píše:A co chceš jinýho na diskuzích dělat než slepičit?
Zajímalo by mě, kolik je vás tu svobodných matek. Protože jestli tohle mají doma vaši chlapi tak potěš koště opravduSlepičárna hadr
Aspoň že tu je ten jeden kohout…
Makyna87 píše:
@RyBANA - nastal čas přeměnit si profilovku ![]()
Kallkapa píše:Makyna87 píše:@RyBANA - nastal čas přeměnit si profilovku
ajooo ty já nevím jestli ji najdu
zkusím…
pomenkova píše:
Uz je to jednoJa bych se v tom nepatlala,uz je stejne pozde a trest uz dostala-to vis,ze mohla dite treba klepnout do zad,urcite by naskocilo,zatrepat s nim ,zavolat rychlou,dat mu dychani ,ja nevim mohla ,ale neudelala-bylo pro ni vyhodnejsi dite vyhodit nic jineho celou dobu tehotenstvi zrejme ani neplanovala.Bohuzel…
Co se tyce vrazd ne jednou je prave premira inteligence u vrahu-jako u Behringa Breivika,ktery dokazal postrilet 85 deti .Tady neprisli psychologove na nic na zadnou narusenost-proste sel za svym cilem(nechtel zadne cizince atd…Planoval to velice dlouho)Presne tak si myslim,ze sa da naplanovat i cele tehotenstvi jak se pak ditete zbavit.....
s tímhle souhlasím… ale… podle mě ona to moc naplánovaný dopředu neměla… Nebo měla a byla fakt tak blbá… Protože kdyby to plánovala, myslíš, že by jen malou hodila z okna a normálně si šla sednout na pohovku? To by člověk, kterej by o tom těch x měsíců, co ví, že je těhotnej, podle mě neudělal
I průměrně inteligentnímu člověku přece musí dojít, že to dítě najdou a přijdou na to, kdo to udělal… ![]()
Nechápu, jak to matka může svýmu dítěti udělat ať už plánovaně nebo neplánovaně. Ale tohleto na mě zrovna promyšleně nepůsobí… ![]()
kate02 píše:pomenkova píše:
Uz je to jednoJa bych se v tom nepatlala,uz je stejne pozde a trest uz dostala-to vis,ze mohla dite treba klepnout do zad,urcite by naskocilo,zatrepat s nim ,zavolat rychlou,dat mu dychani ,ja nevim mohla ,ale neudelala-bylo pro ni vyhodnejsi dite vyhodit nic jineho celou dobu tehotenstvi zrejme ani neplanovala.Bohuzel…
Co se tyce vrazd ne jednou je prave premira inteligence u vrahu-jako u Behringa Breivika,ktery dokazal postrilet 85 deti .Tady neprisli psychologove na nic na zadnou narusenost-proste sel za svym cilem(nechtel zadne cizince atd…Planoval to velice dlouho)Presne tak si myslim,ze sa da naplanovat i cele tehotenstvi jak se pak ditete zbavit.....s tímhle souhlasím… ale… podle mě ona to moc naplánovaný dopředu neměla… Nebo měla a byla fakt tak blbá… Protože kdyby to plánovala, myslíš, že by jen malou hodila z okna a normálně si šla sednout na pohovku? To by člověk, kterej by o tom těch x měsíců, co ví, že je těhotnej, podle mě neudělal
Nechápu, jak to matka může svýmu dítěti udělat ať už plánovaně nebo neplánovaně. Ale tohleto na mě zrovna promyšleně nepůsobí…I průměrně inteligentnímu člověku přece musí dojít, že to dítě najdou a přijdou na to, kdo to udělal…
Jasne u ni to byl skrat zrejme. Taky uz me napadlo ze planovat ,by znamenalo vic domyslet to mas pravdu…Jen proste mohla planovat ,ze to dite nechce uz od zacatku ,ze ho nenavidi,protoze je toho pritele se kterym uz neni a domu se nesmi vratit-proto take jako tehotna bydlala u toho pritele (14 let
)aby to skryla pred rodinou-proste to nedomyslela.Pri porodu uz pak jen reagovala skratove…A nehorazne!!!