Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
byron píše:Baba píše:No tak zodpovědní pedosilové chodí k sexuologovi, psychologovi- tak se učí, jak svou touhu držet na uzdě..byron píše:Ale když mě by hrozně zajímalo, jak se dá v jistém smyslu vyléčit pedofílie
Přiznávám, taky chci večer nakouknout, tak trošku zklidníme, aby nám to tu nezamkli
![]()
![]()
![]()
Ono je spousta pedofilů mezi námi, ani o tom nevíme, jen mizivé procento zneužije dítě… dokonce i vrazi dětí nejsou prý většinou pedofilové, nýbrž sadisti…
No, a zodpovědný pedofil si nehledá práci u dětí…
( adefinice zneužití dítěte: všechno, co pedofila sexuálně vzruší a použije k tomu dítě- ani ne fyzicky, sakra jak to napsat)
a je nekolik tipu pedofilu, nekteri jsou celozivotne zavreni v lecebne.
ivana-domca píše:byron píše:a je nekolik tipu pedofilu, nekteri jsou celozivotne zavreni v lecebne.Baba píše:No tak zodpovědní pedosilové chodí k sexuologovi, psychologovi- tak se učí, jak svou touhu držet na uzdě..byron píše:Ale když mě by hrozně zajímalo, jak se dá v jistém smyslu vyléčit pedofílie
Přiznávám, taky chci večer nakouknout, tak trošku zklidníme, aby nám to tu nezamkli
![]()
![]()
![]()
Ono je spousta pedofilů mezi námi, ani o tom nevíme, jen mizivé procento zneužije dítě… dokonce i vrazi dětí nejsou prý většinou pedofilové, nýbrž sadisti…
( adefinice zneužití dítěte: všechno, co pedofila sexuálně vzruší a použije k tomu dítě- ani ne fyzicky, sakra jak to napsat)
Tak tam to mlže být právě spojeno se sadosmem třeba nebo s nějakou jinou deviací ![]()
byron píše:pomenkova píše:Jo to jsem četla..ono e možné, že to byla obyčejná s.vině, ale počkám si na posudek
Ted jsem cetla v blesku(mimochodem uz venku jsem na terase),ze ona zila s tim pritelem v Drazicich u Tabora,donutila ho ukrast rodicum 38.000 korun na veci-tady moc nemocna jeste jaksi nebyla
Pak chtela pry porodit v nemocnici ,aby dite mohl nekdo adoptovat-taky jeste uvazovala
Hmmm-dobry-pak porodila na zachode a pretrhla snuru a vyhodila dite z okna tady uz byla blazen a nevedela co dela???Ten pritel 14 nactilety neni otcem ditete,pry-je to jiny pritel.Pak se chudinka z toho zhroutila a prijela rychla-v te chvili uz byla samozrejme psychicky nemocna
![]()
![]()
![]()
Takze jako ukrast pres zaka rodicum prachy na to mela dost inteligence blbka.....
Tak každej, kdo někoho zabije, zcela jistě psychicky v pořádku nebude, o tom snad ani nemá smysl spekulovat ![]()
byron píše:Baba píše:No tak zodpovědní pedosilové chodí k sexuologovi, psychologovi- tak se učí, jak svou touhu držet na uzdě..byron píše:Ale když mě by hrozně zajímalo, jak se dá v jistém smyslu vyléčit pedofílie
![]()
![]()
![]()
Presne tak jsem to myslela jako lecbu.je ale znamo,ze velika procenta pedofilu pracuje nejradeji z detmi(skolky ,skoly,detske tabory)-jsou nejdriv velice mily az kdyz se pak na to zpovedi ditete prijde-vetsinou pak musi byt pod kontrolou dochazet na sexuologii,psychiatrii a mit to pod kontrolou.Pokud ani tohle nezabira-nekdy si nemocny natolik uvedomuje svoji nemoc,ze o kastraci zada sam.
Gina108 píše:byron píše:Tak každej, kdo někoho zabije, zcela jistě psychicky v pořádku nebude, o tom snad ani nemá smysl spekulovatpomenkova píše:Jo to jsem četla..ono e možné, že to byla obyčejná s.vině, ale počkám si na posudek
Ted jsem cetla v blesku(mimochodem uz venku jsem na terase),ze ona zila s tim pritelem v Drazicich u Tabora,donutila ho ukrast rodicum 38.000 korun na veci-tady moc nemocna jeste jaksi nebyla
Pak chtela pry porodit v nemocnici ,aby dite mohl nekdo adoptovat-taky jeste uvazovala
Hmmm-dobry-pak porodila na zachode a pretrhla snuru a vyhodila dite z okna tady uz byla blazen a nevedela co dela???Ten pritel 14 nactilety neni otcem ditete,pry-je to jiny pritel.Pak se chudinka z toho zhroutila a prijela rychla-v te chvili uz byla samozrejme psychicky nemocna
![]()
![]()
![]()
Takze jako ukrast pres zaka rodicum prachy na to mela dost inteligence blbka.....
No ale ja to myslela uplne jinak-ze prave byla najednou nemocna az kdyz porodila a vyhodila to dite jako ostatne kazdy vrah je vetsinou hned nemocny!!! ![]()
pritom je to vetsinou normalni surovej sadour ,ktery se pak po cinu usmiva na soudce s tim,ze on stejne jde na psycharnu-tak jsem to myslela-oni ty psychicke nemoci u kazdyho tak nejak najednou vzniknou,kdyz nekdo neco udela…jak zajimave…
Hale ja ti to napisu polopaticky-kdyz budu sadour zabiju nekoho,tak pak nebudu chtit bejt za vraha,reknu,ale ja jsem schyzofrenicek,ja za to nemuzu to me druhe ja…Jak dokazes normalnimu cloveku,ktery umyslne zabije,ze neni nejak nemocny-da se to dneska vsechno nastudovat.....
byron píše:
Ale porucha osobnosti není nemoc… To jsou dva pojmy
Samozřejmě že není, není vyléčitelná, ale léčbou se mnohdy dají „obrousit hrany“. Nicméně je to věc velmi náročná a není porucha osobnosti jako porucha osobnosti.
pomenkova píše:
Hale ja ti to napisu polopaticky-kdyz budu sadour zabiju nekoho,tak pak nebudu chtit bejt za vraha,reknu,ale ja jsem schyzofrenicek,ja za to nemuzu to me druhe ja…Jak dokazes normalnimu cloveku,ktery umyslne zabije,ze neni nejak nemocny-da se to dneska vsechno nastudovat.....
No nevím, jasně že jsou tací, co dokážou přečůrat i psychiatra, psychologa(viz Bohnice- dostal vycházky, byl dost inteligentní a zahrál to, na svých útěcích vraždil po praze ženy).
Jenže na to člověk potřebuje i inteligenci, dost deviantů má i nízké IQ a ti na to zas nemají
pomenkova píše:
Tak pokud řekneš tohle, je jasné, že schizofrenik nejsi. Schizofrenik nemá dvě a více já. A od toho je sledovačka na psychiatrii, věř, že zahrát schizofrenii není nic lehkého, řekla bych, že je to nemožné. Od toho jsou soudní znalci.
Ester13 píše:byron píše:Samozřejmě že není, není vyléčitelná, ale léčbou se mnohdy dají „obrousit hrany“. Nicméně je to věc velmi náročná a není porucha osobnosti jako porucha osobnosti.
No jasně, já mluvím ale i o zodpovědnosi za svoje činy
byron píše:Ester13 píše:No jasně, já mluvím ale i o zodpovědnosi za svoje činybyron píše:Samozřejmě že není, není vyléčitelná, ale léčbou se mnohdy dají „obrousit hrany“. Nicméně je to věc velmi náročná a není porucha osobnosti jako porucha osobnosti.
Samozřejmě, tam je věc jasná…
Jo jo jo-hale nic proti melo by to tak byt s tema posudkama,ale casto neni.mam znameho u kriminalky-kazda vrazda je z cisteho nebe udelana schyzofrenikem ikdyz na tu nemoc nikdy leceny nebyl a byl to pro ostatni normalni clovek s rodinou.Jo taky jsem se dozvedela pekny veci o tom jak pravnici jako prvni navrhnou psychickou nemoc ,kdyz jde o basu---no jo nechci si svet malovat jen ruzovyma brylema-mozna skoda…