Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ja jsem takovy pacifista. Jsem napriklad zasadne proti trestu smrti atd. Nicmene lidi, kteri se dopusti podobneho cinu, bych proste vykastrovala/podvazala. Bez ohledu na jejich jakakoliv prava. Ja verim, ze kdo tohle udela jednou, muze to udelat i podruhe. Ukazuje to na naprostou citovou oklestenost, nulovou empatii. Nemyslim, ze by nekdo takovy mohl byt v budoucnosti dobrym rodicem. Nechat takovemu cloveku moznost mit jeste deti mi prijde jako strasny hazard s zivotem a zdravim tech prtousku. Tahle holka muze dostat 5 let, za tri bude venku, za ctyri ma dalsi mimino.
Gina108 píše:jesenka33 píše:Taky bych řekla, že tohle je nejpravděpodobnější. Ústavní léčbu bych nařídila celý povedený rodince, stejně to budou nejspíš cikáni.
Také jsme o tom přemýšlela celé je to takové divné a postavené na hlavu??Nikdy bych nedovolila aby můj nezl.syn si nastěhoval domů přítelkyni,o tolik starší a že si nikdo nevšiml že je těhotná??Tomu nikdo nemůže věřit??Co jeho rodiče-máma,táta…spíš bych dala ruku do ohně že tam spolu žili tak nějak všemožně dohromady…každej s každým…je to sice nechutný ale normální rodina to fakt není???Jsem zvědavá na zítřek…nu co,typuju to tak na 5 let + ústavní péči protože se lékařsky potvrdí že je totální dementka!!!!!![]()
![]()
Raději se zdržím komentáře, abych nenapsala něco hnusného…
Tohle mě opravdu rozčiluje - kdo se tu odvažuje soudit psychicky narušenou ženu, která prostě vyřešila svůj problém, že nechtěla dítě, tím nejpřirozenějším způsobem. Ta chudák narušená žena je vláčena soudními síněmi jako vražedkyně a přitom jen provedla přerušení těhotenství po svém. A tisíce vzdělaných žen jen z důvodu kariéry, pohodlnosti, nevhodného výběru partnera, špatných bytových podmínek nechají své dítě rozmydlit kyretou jen o pár měsíců dříve. Je mi na
z těch, kteří tuto nemocnou ženu soudí a nevidí ty tisíce zbytečně usmrcených zdravých dětí. Omlouvám se za expresivnost, ale z toho je mi do pláče.
To snad nemyslíš vážně co jsi teď napsal!!!??? Mě je do breku z tvého názoru. Je to svině a že je narušená a co jako? Stejně neměla právo se takto zachovat
Já bych ji taky pomohla tím nejpřirozenějším způsobem...........
Lucka beruska píše:
To snad nemyslíš vážně co jsi teď napsal!!!??? Mě je do breku z tvého názoru. Je to svině a že je narušená a co jako? Stejně neměla právo se takto zachovatJá bych ji taky pomohla tím nejpřirozenějším způsobem...........
Zkus si to precist jeste jednou. Tady prece nikdo nerika, ze to co udelala bylo spravne. Tady se mluvi o tom jaci jsou lide hypokrati.
Lucka beruska píše:
Když čtu takové podobné články jako je tento tak lituju toho, že u nás není povolený trest smrtí!!!!!!!!!!!!!
No, tak to by to bylo vsechno vyresena raz dva. Protoze to se strasne osvedcilo v Americe, ze?
Táta Pavel píše:
Tohle mě opravdu rozčiluje - kdo se tu odvažuje soudit psychicky narušenou ženu, která prostě vyřešila svůj problém, že nechtěla dítě, tím nejpřirozenějším způsobem. Ta chudák narušená žena je vláčena soudními síněmi jako vražedkyně a přitom jen provedla přerušení těhotenství po svém. A tisíce vzdělaných žen jen z důvodu kariéry, pohodlnosti, nevhodného výběru partnera, špatných bytových podmínek nechají své dítě rozmydlit kyretou jen o pár měsíců dříve. Je mi naz těch, kteří tuto nemocnou ženu soudí a nevidí ty tisíce zbytečně usmrcených zdravých dětí. Omlouvám se za expresivnost, ale z toho je mi do pláče.
Opovažujem se ji soudit z postu matek. To že asi není v pořádku rozumově, chápem. Ale nikdo z nás nechápe její okolí. Jak to mohli dopustit její rodiče a rodiče jejího „přítele“??????
Loki01 píše:Lucka beruska píše:No, tak to by to bylo vsechno vyresena raz dva. Protoze to se strasne osvedcilo v Americe, ze?
Když čtu takové podobné články jako je tento tak lituju toho, že u nás není povolený trest smrtí!!!!!!!!!!!!!
Ameriku ráda nemám. Ale konkrétně trest smrti bych u nás zavedla už kvůli takovým jedincům jako je dotyčná!!!!!!!
![]()
Loki01 píše:Lucka beruska píše:Zkus si to precist jeste jednou. Tady prece nikdo nerika, ze to co udelala bylo spravne. Tady se mluvi o tom jaci jsou lide hypokrati.
To snad nemyslíš vážně co jsi teď napsal!!!??? Mě je do breku z tvého názoru. Je to svině a že je narušená a co jako? Stejně neměla právo se takto zachovatJá bych ji taky pomohla tím nejpřirozenějším způsobem...........
No, ale z jeho příspěvku se to jeví tak, že se jí snad ještě bude zastávat nebo co, napsal že chudák narušená žena
chudinka se musí vláčet po soudech opravdu nechápu…soud je pro ni ten nejmenší trest
![]()
Prostě mi můj názor v tomto nikdo nevymluví. Myslete si o mě co chcete, ale takový člověk si prostě nezaslouží žít…toť vše už se k tomu nemíním vyjadřovat........
Ta paní pochází asi z dost divného prostředí a vůbec
.
Trošku mě rozčiluje že se hned píše: co by jiná za to dala- to s tím až zas tak nesouvisí, ne?
Tak pročítám diskuzi…achjo…
Holčičky(?) je mi hrozně líto, snad už je její duše v klidu a v pokoji.
A emimčo se zase vycajchnovalo… Většina by hned lynchovala, navíc zmínka o cikánech
.
Souhlasím, že nechápu a štve mě, že nikdo nezabránil tomu ,že 20ti letá žena mohla obcovat se 14ti letým klukem, snad spolu i žili- rodina a nejbližší měli snad zasáhnout, ne? Jenže asi jsou taky ,,jinde,, a dopadlo to, jak to dopadlo.
niki2 píše:Kočislava píše:? mně to přijde v pohodě…Senorito trochu mimo, ale kdo je na tvé profilovce?Řekla bych, že tam je panenka nebo jedna z těch chudáků holčiček, které je teď móda namaškařit jako missUž podle obrázku každý bl..c pozná, že je to panenka. Každý snad na profilovce může mít co chce. Senorite se líbí panenka, tak jí tam má. Kdyby se mi líbil drákula, tak si ho tam dám taky. Nevím o co ti jde.
![]()
![]()
O te zenske jsem to cetla, ale ani jsem to nedocetla, jak se mi udelalo spatne
![]()
Doufam, ze dostane nejvyssi mozny trest
![]()
Jinak zakladatelko, mas peknou profilovku, mala vypada jak panenka
![]()
A ted si prijdu jako chvalic profilovek, vcera jsem uz pochvalila profilovku Byron
![]()
byron píše:niki2 píše:Kočislava píše:? mně to přijde v pohodě…Senorito trochu mimo, ale kdo je na tvé profilovce?Řekla bych, že tam je panenka nebo jedna z těch chudáků holčiček, které je teď móda namaškařit jako missUž podle obrázku každý bl..c pozná, že je to panenka. Každý snad na profilovce může mít co chce. Senorite se líbí panenka, tak jí tam má. Kdyby se mi líbil drákula, tak si ho tam dám taky. Nevím o co ti jde.
![]()
![]()
Byron, ted pisu, ze jsem ti vcera chvalila profilovku a ty mas zrovna prispevek nademnou
![]()
![]()