Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Pavle,ja nad tvym prispevkem je nkroutim hlavou,jak muzes srovnavat potrat v cca 3 tydnu s potratem na konci tehotenstvi,a jeste vyreseno matkou,ze hodi dite z okna?kurnik chlape,to nemyslis vazne? ![]()
Jinak k tematu.Je to az neuveritelne,co se deje,jeste neuveritelnejsi je,ze si nekdo pusti do bytu ke svemu ctrnactiletemu synovi ,tehotnou dacitku.No ale verim ,ze v jiste casti nasich obyvatel se to deje
Usmrceni miminka,bych resila podvazanim vajecniku,tohle se nedela.dvacet let v krimu,je taky trest,ale podle meho ne dostatecny.
Takže bych chtěla reagovat-…potraty-já bych na něj nešla,pouze ze zdrav.důvodů..pro jiného je to jeho volba a každý se s tím musí vyrovnat???Zejména nechápu pána co zde reagoval-myslím si že to co udělá každý se svým životem do toho mu nic není…
O rodince co nechá svého syna žít pohlavním životem se starší a ještě těhotnou přítelkyní jsme už svůj názor napsala…A osobně mi to rozum nebere…
A k ženám a i mužům co mají nízké IQ bych nechala soudně nařídit kastraci,protože nezlobte se na mně pokud je matka dement a vychová dítě opět dementa tak naše společnost na to musí dělat-tento příklad bydlí kousek ode mně…matka je dementní z prvního syna vychovala něco co se v 6 letech počurávalo do plínek,neznalo to základní sociální návyky,to druhé jí naštěstí hned v porodnici sebrali…A co vím údajně je zase těhotná,takže bez komentáře…
marra píše:
Pavle,ja nad tvym prispevkem je nkroutim hlavou,jak muzes srovnavat potrat v cca 3 tydnu s potratem na konci tehotenstvi,a jeste vyreseno matkou,ze hodi dite z okna?kurnik chlape,to nemyslis vazne?Jinak k tematu.Je to az neuveritelne,co se deje,jeste neuveritelnejsi je,ze si nekdo pusti do bytu ke svemu ctrnactiletemu synovi ,tehotnou dacitku.No ale verim ,ze v jiste casti nasich obyvatel se to deje
Usmrceni miminka,bych resila podvazanim vajecniku,tohle se nedela.dvacet let v krimu,je taky trest,ale podle meho ne dostatecny.
Marro, a proč myslíš, že to byli cikáni?
Souhlasím s tím, že je rozdíl mezi potartem zárodku a vyhození z okna čerstvě porozeného dítěte- která z nás ,,normálních,, žen vyhodila byť mrtvé dítě? Ani to bych nedokázala…
Ta holka musí být sociopat nebo psychopat nebo nevím…
Každopádně má právo na sparvedlivej soud a psychologický a psychiatrický vyšetření..
Celá rodina je asociální, fuj…
Snad by měli bejt trestně stíhaný za to, že věděli o tom, že souloží s 20ti letou a nechali ho?
Už raději nebudu přispívat.
Souhlasím s názory většiny tady, že okolnosti a celý případ je jeden velký hnus. Rozhodně bych nesrovnávala miniiterrupci s takovým zvířeckým činem, to fakt ne.
Jinak k tomu případu dementů v okolí. Já včera potkala jednu silně dementní rodinu na zastávce. dvě malé děti, otec cigaretu v puse – na zastávce a mezi dětma, matka ani nepopisuji a starší holčička, asi tak 5–6 let dudlík v puse
. Tak mě jen napadlo, že do první třídy mají dudlík a v deváté už souloží…
Táta Pavel píše:
Tohle mě opravdu rozčiluje - kdo se tu odvažuje soudit psychicky narušenou ženu, která prostě vyřešila svůj problém, že nechtěla dítě, tím nejpřirozenějším způsobem. Ta chudák narušená žena je vláčena soudními síněmi jako vražedkyně a přitom jen provedla přerušení těhotenství po svém. A tisíce vzdělaných žen jen z důvodu kariéry, pohodlnosti, nevhodného výběru partnera, špatných bytových podmínek nechají své dítě rozmydlit kyretou jen o pár měsíců dříve. Je mi naz těch, kteří tuto nemocnou ženu soudí a nevidí ty tisíce zbytečně usmrcených zdravých dětí. Omlouvám se za expresivnost, ale z toho je mi do pláče.
Ty si chytrej jak radio-podle tebe se ho zbavila nejprirozenejsim zpusobem???Ty taky nejsi z nejchytrejsich ne??Jak tohle muzes napsat-kyretaz potrat je o nicem jinem,neni to jeste celistve dite(neuznavam potraty tez),ale srovnavat tyhle dve vec nejde.Dite ,ktere zije a je vyhozene z okna to je vrazda.Podle tebe byla chudinka jeste…Ty blaho zadnej div,ze kdyz maji lide takovyhle nazory jako inteligence-nemuzeme se divit ,ze zena bez IQ neco takoveho udela
![]()
Je jasny,ze byla nejaka narusena,ale i tak jde o moralku,vzdyt tohle neudela ani zvire
![]()
Podle me se to pak az moc schazuje na psychiku,vsechno,kazdej vrah je nejak potom i psychicky naruseny jen aby nemusel jit sedet..Kdyz mela ta krava odvahu su…s mladym klukem asi toho strachu taky moc nemela.Ne, tahle zenska patri do vezeni a natvrdo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
pomenkova píše:
Je jasny,ze byla nejaka narusena,ale i tak jde o moralku,vzdyt tohle neudela ani zvire![]()
![]()
Podle me se to pak az moc schazuje na psychiku,vsechno,kazdej vrah je nejak potom i psychicky naruseny jen aby nemusel jit sedet..Kdyz mela ta krava odvahu su…s mladym klukem asi toho strachu taky moc nemela.Ne, tahle zenska patri do vezeni a natvrdo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Stejně tak by se měli řešit rodiče toho kluka…byl přece nezletilý a rodiče za něj mají zodpovědnost, tak jak mu můžou dovolit si nastěhovat do bytu holku? To by mělo být nějaké mravní ohrožení mládeže, nebo jak se tomu říká…
No tak zas čučím, co tady z některých padá za moudra ![]()
Evidentně celá „rodinka“ nebyla moc normální ale teda pochybuju, že to byli cikáni a pokud ano tak rozhodně nevěděli o těhotenství té dotyčné, cikáni rodiny ctí a děti nejvíc (to je snad vidět v každém městě
)
Je to hrozný, tu „matku“ rozhodně nic neomlouvá za její čin, ale na druhou stranu pokud je fakt nemocná na hlavu, tak s tím nikdo nic moc nenadělá.
Táta Pavel píše:
Tohle mě opravdu rozčiluje - kdo se tu odvažuje soudit psychicky narušenou ženu, která prostě vyřešila svůj problém, že nechtěla dítě, tím nejpřirozenějším způsobem. Ta chudák narušená žena je vláčena soudními síněmi jako vražedkyně a přitom jen provedla přerušení těhotenství po svém. A tisíce vzdělaných žen jen z důvodu kariéry, pohodlnosti, nevhodného výběru partnera, špatných bytových podmínek nechají své dítě rozmydlit kyretou jen o pár měsíců dříve. Je mi naz těch, kteří tuto nemocnou ženu soudí a nevidí ty tisíce zbytečně usmrcených zdravých dětí. Omlouvám se za expresivnost, ale z toho je mi do pláče.
Pavle jdi se léčit proboha ty proto že jestli tohle bereš jako normální řešení tak mám dost strach o tvé děti
verjanku píše:pomenkova píše:Stejně tak by se měli řešit rodiče toho kluka…byl přece nezletilý a rodiče za něj mají zodpovědnost, tak jak mu můžou dovolit si nastěhovat do bytu holku? To by mělo být nějaké mravní ohrožení mládeže, nebo jak se tomu říká…
Je jasny,ze byla nejaka narusena,ale i tak jde o moralku,vzdyt tohle neudela ani zvire![]()
![]()
No to bude rodinka plná dementů
bych se nedivila kdyby spolu spali všichni jako to není nic neobvyklého takové zvrácenosti
![]()
marra píše:
Pavle,ja nad tvym prispevkem je nkroutim hlavou,jak muzes srovnavat potrat v cca 3 tydnu s potratem na konci tehotenstvi,a jeste vyreseno matkou,ze hodi dite z okna?
Pro mě je to úplně stejné. A stejně jako neodsuzuju ženy za to, že využívají zákonného práva na umělé přerušení, stejně tak nedokážu oproti většině diskutujících šmahem odsoudit evidentně mentálně a emočně těžce narušenou ženu. Ta žena potřebuje buď léčbu (což v jejím případě asi ani nemá smysl) nebo spíše kvalifikovaný dozor. Myslím, že v jejím případě selhalo okolí. Prostě se mi hrubě nelíbí takové názory, které by ji hned posílaly na šibenici.
No ta žena bude pravděpodobně potomek dvou sourozenců jinak to nevidím ![]()
Kamča.dalmatinka píše:
Pavle jdi se léčit proboha ty proto že jestli tohle bereš jako normální řešení tak mám dost strach o tvé děti
Nikde jsem nenapsal, že to považuju za normální řešení, pouze za přirozené jednání z pohledu její mentální úrovně. Ta naše „normální“ společnost se taky v řadě věcí chová tak, že budoucí generace nás nejspíš budou považovat za barbary zabíjející vlastní potomky stejně jako my za barbary považujeme lidožrouty.
O mé děti se fakt bát nemusíš, ale děkuji za péči…
monatkoo, dobrý
.
K tématu: Je to tragédie, možná se prokáže, že miminko nežilo už při porodu.