Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Prosím kde se dá večer parkovat v Holešovicích, blíž k Libeňskému mostu?
no tam jeto teď složitější, protože je libeňský most částečně uzavřen… v holešovicích je P+R a myslím, že potom na palmovce zaparkuješ se štěstí u některého z baráků…
Vážně je zavřený? A projedu od Palmovky do Hol.? Kde je P+R, neznám to tam, díky.
Tusim ze manzel parkovaval bud na libenaku u palmovky a nebo pod libenakem za „lajthausem“
a nebo v kauflandu pod libenakem ![]()
Eliška píše:
Vážně je zavřený? A projedu od Palmovky do Hol.? Kde je P+R, neznám to tam, díky.
Od Palmovky kterym smerem, nebo odkud presne pojedes ![]()
Teda nevím jak je to s tím parkovištěm, ale před Lidlem naproti 02 Aréně je parkoviště a to by snad mělo být večer volné, ne?
Sjíždím u Palmovky vpravo z toho okruhu či co, vpravo na Libeňský most do Holešovic.
Já se tam nevyznám, O2 aréna jsem myslela, že je na Českomoravské.
Eliška píše:
Sjíždím u Palmovky vpravo z toho okruhu či co, vpravo na Libeňský most do Holešovic.
no ted nevim jestli jedes vrchem po Spojovaci ul., nebo po ceskomoravsky kolem O2 a nebo ze zizkova ci karlina, ono je toho kolem palmovky docela dost
nebo vis aspon priblizne nejakej zachytnej bod? ![]()
Nejspíš přijedu z Proseka Čuprovou přes Palmovku. Už jsem tam jela, ale podle navigace, nevím přesně ty ulice, přijela jsem tak, že jsem měla vpravo Libeň. most a sjela jsem na něj z ulice rovnoběžné s Vltavou.
Na P+R (u metra v Holesovicich) to jde ve vsedni den tak do pul 7 rano a pak vecer. O vikendu to jde v pohode. V pracovni dobu to je bez sance.
Pak jde zaparkovat primo u libenskeho mostu, kousek od tramvaje Palmovka. A dale primo na metru Palmovka, byla tam driv velka konecna autobusu, ted tam jich konci jen par a zytek je parkovani pro auta. Tam se da chytnout docela dobre.
Dale je primo parkoviste P+R take na Palmovce, tam jsem ale nikdy neparkovala, tak nevim, jak moc je plne. Jinak jsou v Holesovicich parkovaci zony, v zelene a oranzove jde zaparkovat take.
Radši bych parkovala na Palmovce nebo jetš blíž k Holešovicům, nechce se mi od auta ještě mhd, jedu do La Fabriky.
Ale jestli jde o vecer, tak od 18 hod jsou zelena a oranzova zona zdarma. Podivej se na internet, kde zony jsou, ty jsou vecer volne bez problemu. A kolem la Fabriky je oranzovych a zelenych zon dost.