Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
chtěla jsem nějakou originální ikonku a na ploše jsem zrovna měla obal od Krtečka. Tak jsem Krteček, Linda je moje dcera. No a obal od DVD mám v ikonce. ![]()
Já tu svou taky používám absolutně všude. Vznikla už před pár lety, když mě bavilo dělat webové stránky. Gabi jako moje jméno a design od mé velké zábavy v dělání stránek. ![]()
Krteček + linda píše:
chtěla jsem nějakou originální ikonku a na ploše jsem zrovna měla obal od Krtečka. Tak jsem Krteček, Linda je moje dcera. No a obal od DVD mám v ikonce.
Pěkný nápad,hlavně jak to máte sladěný ![]()
Gabi,zrovna když jsem tady narazila na tvoji přezdívku u albumu,tak jsem si řikala,že určitě pracuješ v nějakým oboru desingu nebo stylista ![]()
ušetřím ti i nám hromadu práce - příjemné čtení pěkně se seznamte
https://www.emimino.cz/…puvod-36587/
Obdoba mého křestního jména. Malé „r“ a „ú“ uprostřed slova - je češtinářská recese
.
Ahoj, tak taky mě napadlo založit takovouhle diskuzi, ale nějak jsem se k tomu nedostala, taky mě zajímalo jak se někteří ke svým nickům vůbec dostali. Některý mi jsou jasný a to především ty, který maj v nicku přímo svoje jméno jako já, jenže Peťulí je tu hodně a tak mi chvíli trvalo než jsem na tuhle přišla a teď jí tak nějak používám všude.
lacenka píše:
ušetřím ti i nám hromadu práce - příjemné čtení pěkně se seznamte
https://www.emimino.cz/…puvod-36587/
Díky,to jsem nevěděla,že je tu už podobná diskuze
![]()
Pettulle já jsem taky Petra
.Taky jsem si nejdřív zkoušela dát přezdívku,abych tam měla aspon kousek jména,ale po chvilce jsem to vzdala a vrátila se ke staré jistotě
.
S naším jménem je nás tu celkem dost :palec
Já už tohle používám taky hooodně douho, je to taková zkomolenina rodného příjmení ![]()
Tejchi píše:
Já už tohle používám taky hooodně douho, je to taková zkomolenina rodného příjmení
Tak můj nick byla původně přezdívka mého manžela,ale je v ní trochu i mé jméno,tak jsem jí použila.
Jméno africké holčičky z dokumentu ![]()
Milhaus : a jak se jmenuješ
![]()
Ahoj,
?
?Tenkrát jsme to vymysleli s kamarádkou a už to zůstalo
.
tak si tady z nudy brouzdám po diskuzích a vidím tu spousty a spousty různorodých nicků-přezdívek a tak mě napadlo jak jste tu svoji vymyslely
Já tuhle přezdívku používám už hodně dlouho asi všude na netu