Přezdívka/nick

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Dellynka
28.11.10 16:23

Přezdívka/nick

Ahoj,
tak si tady z nudy brouzdám po diskuzích a vidím tu spousty a spousty různorodých nicků-přezdívek a tak mě napadlo jak jste tu svoji vymyslely :wink: ?
Já tuhle přezdívku používám už hodně dlouho asi všude na netu :-)?Tenkrát jsme to vymysleli s kamarádkou a už to zůstalo :-).

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
28.11.10 16:27

chtěla jsem nějakou originální ikonku a na ploše jsem zrovna měla obal od Krtečka. Tak jsem Krteček, Linda je moje dcera. No a obal od DVD mám v ikonce. :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
28.11.10 16:28

Já tu svou taky používám absolutně všude. Vznikla už před pár lety, když mě bavilo dělat webové stránky. Gabi jako moje jméno a design od mé velké zábavy v dělání stránek. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Dellynka
28.11.10 16:29
Krteček + linda píše:
chtěla jsem nějakou originální ikonku a na ploše jsem zrovna měla obal od Krtečka. Tak jsem Krteček, Linda je moje dcera. No a obal od DVD mám v ikonce. :-P

Pěkný nápad,hlavně jak to máte sladěný :palec:

• Citovat
  • Upravit
Dellynka
28.11.10 16:33

Gabi,zrovna když jsem tady narazila na tvoji přezdívku u albumu,tak jsem si řikala,že určitě pracuješ v nějakým oboru desingu nebo stylista :-D

• Citovat
  • Upravit
26574
28.11.10 16:36

Oblíbená literární postava:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
28.11.10 16:39

ušetřím ti i nám hromadu práce - příjemné čtení pěkně se seznamte
 https://www.emimino.cz/…puvod-36587/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
28.11.10 16:39

Obdoba mého křestního jména. Malé „r“ a „ú“ uprostřed slova - je češtinářská recese :mrgreen: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11502
28.11.10 16:48

Ahoj, tak taky mě napadlo založit takovouhle diskuzi, ale nějak jsem se k tomu nedostala, taky mě zajímalo jak se někteří ke svým nickům vůbec dostali. Některý mi jsou jasný a to především ty, který maj v nicku přímo svoje jméno jako já, jenže Peťulí je tu hodně a tak mi chvíli trvalo než jsem na tuhle přišla a teď jí tak nějak používám všude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Dellynka
28.11.10 16:52
lacenka píše:
ušetřím ti i nám hromadu práce - příjemné čtení pěkně se seznamte
https://www.emimino.cz/…puvod-36587/

Díky,to jsem nevěděla,že je tu už podobná diskuze :nevim: :-)

• Citovat
  • Upravit
Dellynka
28.11.10 16:55

Pettulle já jsem taky Petra :wink:.Taky jsem si nejdřív zkoušela dát přezdívku,abych tam měla aspon kousek jména,ale po chvilce jsem to vzdala a vrátila se ke staré jistotě :mrgreen:.
S naším jménem je nás tu celkem dost :palec

• Citovat
  • Upravit
7485
28.11.10 16:57

Já už tohle používám taky hooodně douho, je to taková zkomolenina rodného příjmení :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Dellynka
28.11.10 17:16
Tejchi píše:
Já už tohle používám taky hooodně douho, je to taková zkomolenina rodného příjmení :mrgreen:
:palec:
  • Citovat
  • Upravit
5907
28.11.10 17:37

Tak můj nick byla původně přezdívka mého manžela,ale je v ní trochu i mé jméno,tak jsem jí použila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
28.11.10 17:43

Jméno africké holčičky z dokumentu :andel:

Milhaus : a jak se jmenuješ :?: :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...