Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Narazila jsemna tento nápad, co se starou, ale stále platnou lékárničkou, když místo doplnění kupujete novou.
Vymysleli to děti a teda klobouk dolů, to by mě nenapadlo ![]()
Nápad super.Jen sem vždycky nechápala proč obvazy ztrácí záruku spotřeby tak brzy?Nevíte?
.Vždyt je to jen plátno ,gáza,nužky,náplasti atd..
Ó a dokonce děti - krajané
Výborný nápad, ale do Bohumína kvůli tomu nepojedu
Nechali jsme si ji na kolo ![]()
Leda poštou to poslat? ![]()
Kamčo, není to u sterilních obvazů třeba? Že už pak nejsou sterilní, ale funkční jo? ![]()
Angua píše: Ó a dokonce děti - krajanéVýborný nápad, ale do Bohumína kvůli tomu nepojedu
Nechali jsme si ji na kolo
![]()
Leda poštou to poslat?
Kamčo, není to u sterilních obvazů třeba? Že už pak nejsou sterilní, ale funkční jo?
Mě právě přijde že jí kupuju snad každej rok a pul.Minule sem jí měla asi 3 měsíce prošlou a stálo mě to 500 ![]()
U nás se spotřebuje dětem na bebinka,s rou zárukou u obvazů ard je to jen proto,aby se mohly z řidičů takat prachy,každý si chce nahrabat.
Taky jsem viděla v TV reportáž, že starou lékárničku můžete odnést do psího útulku. Pro převazy pejsků se na datum spotřeby nehledí a většinou nějaký poblíž máte.
BlanulaK píše:
Taky jsem viděla v TV reportáž, že starou lékárničku můžete odnést do psího útulku. Pro převazy pejsků se na datum spotřeby nehledí a většinou nějaký poblíž máte.
To je dobrý nápad
Teď mě napadá, že by to možná bral i nějaký skautský oddíl, když si nacvičují zdravovědu atd… Než to vyhodit ![]()
Holky, dobré nápady, do útulků
Cokoliv, jen ne to vyhazovat.
Jinak v článku píšou, že to bude odvážet Adria, třeba by to šlo poslat jim ![]()