Starou autolékárničku do Afriky :o)

31594
27.11.10 17:30

Starou autolékárničku do Afriky :o)

Narazila jsemna tento nápad, co se starou, ale stále platnou lékárničkou, když místo doplnění kupujete novou.
Vymysleli to děti a teda klobouk dolů, to by mě nenapadlo :palec:

http://ostrava.idnes.cz/…a-zpravy.asp?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3040
27.11.10 17:36

Škoda, že to není v Brně, také bychom přihodili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17019
27.11.10 17:43

Super nápad :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
27.11.10 18:06

Nápad super.Jen sem vždycky nechápala proč obvazy ztrácí záruku spotřeby tak brzy?Nevíte? :lol: .Vždyt je to jen plátno ,gáza,nužky,náplasti atd..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
27.11.10 18:10

Ó a dokonce děti - krajané :mrgreen: Výborný nápad, ale do Bohumína kvůli tomu nepojedu :-( Nechali jsme si ji na kolo :mrgreen:

Leda poštou to poslat? :think:

Kamčo, není to u sterilních obvazů třeba? Že už pak nejsou sterilní, ale funkční jo? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
27.11.10 18:12
Angua píše: Ó a dokonce děti - krajané :mrgreen: Výborný nápad, ale do Bohumína kvůli tomu nepojedu :-( Nechali jsme si ji na kolo :mrgreen:

Leda poštou to poslat? :think:

Kamčo, není to u sterilních obvazů třeba? Že už pak nejsou sterilní, ale funkční jo? :think:

Mě právě přijde že jí kupuju snad každej rok a pul.Minule sem jí měla asi 3 měsíce prošlou a stálo mě to 500 :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.11.10 19:34

U nás se spotřebuje dětem na bebinka,s rou zárukou u obvazů ard je to jen proto,aby se mohly z řidičů takat prachy,každý si chce nahrabat.

• Citovat
  • Upravit
341
27.11.10 19:58

Taky jsem viděla v TV reportáž, že starou lékárničku můžete odnést do psího útulku. Pro převazy pejsků se na datum spotřeby nehledí a většinou nějaký poblíž máte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1938
27.11.10 20:18

Hmmm, tak mam pocit, ze mame v aute proslou lekarnicku :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
28.11.10 10:07
BlanulaK píše:
Taky jsem viděla v TV reportáž, že starou lékárničku můžete odnést do psího útulku. Pro převazy pejsků se na datum spotřeby nehledí a většinou nějaký poblíž máte.

To je dobrý nápad :palec: Teď mě napadá, že by to možná bral i nějaký skautský oddíl, když si nacvičují zdravovědu atd… Než to vyhodit :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
28.11.10 13:48

Holky, dobré nápady, do útulků :palec: Cokoliv, jen ne to vyhazovat.

Jinak v článku píšou, že to bude odvážet Adria, třeba by to šlo poslat jim :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová