Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky jak zdobíte stromeček…SEM JEDINÁ kdo stále zdobí barevne..myslím ruzne barvy banek atd..me se ty jednoberevky a nebo dvojbarevky nák nelíbí.....a vetšinou všichni kolem me už nezdobí barvene…tak jak jste na tom vy..v jakých barvách letos pojdete…a klidne se pochlubte lonskými stromečky..třeba to konečne letos taky prolomím ![]()
Ahojky - já vždycky zdobila dvojbarevně (tmavě modrá a stříbrná) - až loni jsem to byla „nucena“ upravit, protože na přítele to bylo málo barevný
. Zkusím pohledat fotku ![]()
Ahoj. Já letos druhým rokem budu zdobit perníkem
. Krom větších 2D perníčků mám i 3D koule. Je to nádhera a jak to voní..
hm jeden rok jsem mela stromek dvoubarevny a nikdy vice, proste ty barvicky mi pripominaji detstvi, co na tom, ze kazda banka je kazdy pes, jina ves, o to je to hezci ![]()
na stromeček dávám různé barvy,ale snažim aby to sladilo,občas je to ale dost přemrskaný:-D
ozdoby máme spíše sláma, dřevo, červená jablíčka..takže je takový přírodní žluto červený..
Blýskavý a hafo barevný se mi moc nelíbí.
Ale v podstatě by si to každý měl nazdobit tak, aby byl spokojený..Takže je to jedno.
za mě - nelíbí se mi do modra.. ![]()
no já byla v obi..a tam je letos strome k barvený…ale kamarádky taky zdobí jen jednobarvu…muž mi říká že se mu taky líbí barevný…no spíš jemu to jedno.tak já jestly fakt nejsem jedina..krome duchodcu..co takto zdobí ![]()
U nas to bude jako kazde Vanoce stromecek se slamnenyma ozdobama:-)
Ahojky byla jsem vždy zvyklá na dvoubarevný stromeček. Ted jsem poprvé ve svým a plánuji nazdobit stromek zlato zeleno. tak trochu chci aby to ladilo v místnosti.ale rodiče tenhle rok nazdobí barevne-mix a teším se- připomene mi to dětství. jinak nesnášim plastový ozdoby- nakoupila jsem sklenený- krásný.
už se teším
![]()
Peti buď v klidu já ho mám jak duhu. Fakt všechny barvy co existují jsou na našem stromečku a vždy je nádherný, taky se mi nelíbí ty jednobarevné. Mojí rodiče mají se slaměnými ozdobami a je krásný, ale mi se prostě líbí ten barevný a myslím si, že pro dětské oči je ten barevný nejkrásnější. ![]()
Jediná určitě nejsi. My jsme vždycky mívali barevně zdobený stromek. Mamka se pak už těšila, až vyrosteme (a nebudeme lpět na těch dětských ozdobách), že bude moct konečně zdobit tak, aby to barevně ladilo
). Já osobně mám taky radši jedno(dvoj)barevný a nevadí mi ani modrý.
holkyalejeto užasne..aspon videt kdo jak tomá…fakt díky…začínám se tešit na tyvánoce čím dál víc
critline píše:
Ahojky byla jsem vždy zvyklá na dvoubarevný stromeček. Ted jsem poprvé ve svým a plánuji nazdobit stromek zlato zeleno. tak trochu chci aby to ladilo v místnosti.ale rodiče tenhle rok nazdobí barevne-mix a teším se- připomene mi to dětství. jinak nesnášim plastový ozdoby- nakoupila jsem sklenený- krásný.![]()
![]()
už se teším
![]()
![]()
Taky se tento rok chytám do zlata, chci zkusit bílo zlatej. Jinak mám už třetí rok červeno bílej.
hkac píše:
Ahoj. Já letos druhým rokem budu zdobit perníkem. Krom větších 2D perníčků mám i 3D koule. Je to nádhera a jak to voní..