Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak my míváme stromek všechnobarevný, takovou splácaninku ze všeho možnýho. Modrý, zlatý a červený ozdoby, do toho pár skleněnek po babičce, pár slaměnek, nějakou čokoládu, žárovičky, lesklý řetězy a celý je to zasypaný takovou tou barevnou řezankou, kterou pak nacházím všemožně pod nábytkem a na oblečení až do Velikonoc. Prostě komerční nářez v barvách a oslnivém lesku. ![]()
My míváme od doby co nám stromek spadl a většina ozdob zařvala tento.
petra.lovosice píše:
Holky jak zdobíte stromeček…SEM JEDINÁ kdo stále zdobí barevne..myslím ruzne barvy banek atd..me se ty jednoberevky a nebo dvojbarevky nák nelíbí.....a vetšinou všichni kolem me už nezdobí barvene…tak jak jste na tom vy..v jakých barvách letos pojdete…a klidne se pochlubte lonskými stromečky..třeba to konečne letos taky prolomím
Petro mi střídáme slaměný a veselý. Veselý jsou takový chlupatý koule, plyšoví medvídci a na špičku sněhulák. Nutno ale uznat, že nemám ráda takový to zdobení vším možným, jako se zdobilo, když jsem byla malá, ale abych každý rok kupovala nový ozdoby a zařizovala výzdobu do jedný barvy…na to jsem moc líná.
petra.lovosice píše:
aspero a to sis háčkovala sama
Jojo sama, jsou to ozdoby částečně paličkované a částečně háčkované.
Zdobíme stromeček do barvy bílé a trochu zlaté, ozdoby háčkované, skleněné, látkové, bílé figurky andělíčků a řetěz děláme z popcornu a je to opravdu kouzelný. Jů, já už se tak těším.
Taková červeno-zlatá nuda,vyždycky jsem to chtěla mít všechno sladěný,ale když si tak prohlížim fota,tak je to chabý,nepřeplácaný......ale letos si Vánoce hodláme pořádně vybarvit,ať je to jako když jsme byli malí,ať se ty dětský očka pořádně rozsvítí
![]()
Tak my domáme stromek jen do jedné barvy,aby se nám hodil do obýváku,takže ho máme do zlato oranžova,je krásnej,ale přemýšlím nad tím že příští rok koupíme různobarevné ozdoby a bombony a připomeneme si dětství..Stromek hrál všemi barvami,ale mělo to přeci jenom něco do sebe.
Ted si ho všichni zdobí tak,aby ladil,ale kouzla to moc už nemá… ![]()
My máme stromek jako býval dřív. Líbí se mi stromky v kombinaci dvou barev, ale manžel mě vždycky ukecá. Prý pro děti jsou hezčí barevnější ![]()
Navíc by to bylo i dost finančně náročné, protože se mi líbí skleněné ozdoby. Takto tam máme některé baňky ze svého dětství a dokonce i pár ozdob po mé babičce. Každý rok se těším až je pověsím, takže sice esteticky nic moc, ale citová hodnota veliká ![]()
Večer když se zhasne a jen svítí barevné světýlka na stromku, to miluju. Moc díky za tuto diskuzi, konečně jsem se začala těšit i já ![]()
Příspěvek upraven 27.11.10 v 00:17
Stejně, ať je na tom stromečku cokoliv, je to prostě nádhera ![]()
My kdyz byli jeste s manzou sami, tak byl do modro-stribrna. Loni poprve kvuli Samymu do „nerozbitna“
, takze takove prirodni, slamene, susene, plysaky, nerozbitne umele banky a cokolada … ale spis ladene do hnedo-cerveno-zlata.
Tu foto … lepsi jsem nenasla:
http://sphotos.ak.fbcdn.net/…667412_n.jpg
Příspěvek upraven 26.11.10 v 20:27