1. advent

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
11502
27.11.10 18:32

1. advent

Ahoj, nějak tomu nemůžu uvěřit, ale to už je zítra první adventní neděle 8-o ???? Nebo je až příští týden? To asi ne co? Když se počítá 4 týdny před Vánoci. Taky vám letošní rok utekl bleskovou rychlostí? Nedávno jsem rodila a už je tomu za týden rok!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13503
27.11.10 18:34

Ano prvni Advent je uz zitra a co mam malou mi roky utikaji hrozne rychle :-( (je to skoda,protoze deti jsou tak roztomile)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
27.11.10 18:52

Zrovna jsem tento týden malou přemlouvala, aby byla zase moje malé miminko :-) A ona mi na to potvůrka řekla, že miminka se vozej v kočárku a ona je čert a né miminko :lol: Čas je prostě neúprosný :cry:
Advent ani Vánoce jsem nikdy neřešila, ale letos se poprvé strašně těším a prožívám to těšení spolu s dcerou a všechno mě to tak nějak dojímá :) Na Silvestra budu strašně moc brečet (i o jiných Silvestrech jsem byla vždy naměkko), protože se toho letos událo tak strašně moc.. a na konci roku se člověk ohlédne za tím vším a přemítá si to všecko v hlavě a vzpomíná..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13256
27.11.10 19:13
Pettulle píše:
Ahoj, nějak tomu nemůžu uvěřit, ale to už je zítra první adventní neděle 8-o ???? Nebo je až příští týden? To asi ne co? Když se počítá 4 týdny před Vánoci. Taky vám letošní rok utekl bleskovou rychlostí? Nedávno jsem rodila a už je tomu za týden rok!!!

Mám to podobně, taky jsem „nedávno“ rodila a už mi tady lítá a všechno zhazuje :lol: .
Na Vánoce se jako každý rok moc těším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11502
27.11.10 19:13

Tak poslední dobou jsem na tom s těma Silvestrama stejně, vždy než se bouchne šampáňo, tak se mi zalijou oči slzama. Letos snad budu řvát i na ty Vánoce, od toho porodu jsem fakt hodně přecitlivělá a rozeřve mě skoro každá blbost :roll: natož něco takovýho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11502
27.11.10 19:15

poki, tak to jste skoro stejně staří jako my, našeho přinesli čerti a dělá tomu jen samou čest, občas se v něm nějaký ten andílek objeví, ale ty čerti fakt přebývají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13256
27.11.10 19:18
Pettulle píše:
poki, tak to jste skoro stejně staří jako my, našeho přinesli čerti a dělá tomu jen samou čest, občas se v něm nějaký ten andílek objeví, ale ty čerti fakt přebývají.

To sedí i na nás, ikdyž jsme chvilku před čertama. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová