Nidace x Menstruace

854
11.1.14 19:45

Nidace x Menstruace

Ahoj holky mám takový dotaz. Někde čítám že nidační krvácení je slabší nebo jen špinění, jinde zase píši že to ženy zaměňuji s menstruaci (přitom menstruace není zas až tak slabé krvácení - teda jak u koho) jaké máte tedy zkušenosti, že jste krváceli (jak moc) před termínem MS a pak byli těhotné?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6024
11.1.14 19:47

Ja spinila, ale jen malinko. Normalne na to netrpim, tak jsem. Vedela, ze se neco deje. O 2 dny pozdeji jsem nasla ducha.
Drzim palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
11.1.14 19:49

No já už tomu moc nevěřím. 7 den od ovulky jsem špinila (to bylo úterý) špinila jsem ale slabě až do pátku a v pátek se mi rozjelo silné krvácení, ale není to jak ms, je to světlá krev, myslím si, že je to dřívější MS (měla jsem jí dostat 14.) ale jen tak ze zvědavosti se ptám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11296
11.1.14 20:08

No…já trpím na špinění před Ms hodně, klidně i týden a více před Ms…a tak jsem tak začala opět špinit, špinila jsem 10 dní, sem tam i zakrvácela…a pak to přestalo…na // čumím momentálně jak péro z gauče 8o :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
11.1.14 20:14

Luci tak to gratuluji, ono kdyby to bylo jen špinění, tak bych tomu asi dávala ještě naději, ale když už silněji krvácím i když čistě, tak moc nevěřím, že bych tam // mohla objevit. Ale tobě mocmoc gratuluji- tedy pokud je to chtěné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2978
11.1.14 20:32

V TERMINU MS PAR CERVENYCH NITEK + DVA DNY A BYLO TO TAM…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1380
2.10.17 10:12

Ahoj, mela bych dotaz na zkusenejsi. Dnes jsem s velkym prekvapenim po ranni toalete zjistila, ze spinim. Menstruaci ocekavam az za 5-6 dni. Jsem 22 DC. Kolem ovulace jsme meli s manzelem dvakrat prerusovany styk. Tak nevim, delala jsem si test a byl negativni. Je mozne, ze jde o nidacni spineni a test by se jeste pozitivni neukazal? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1380
2.10.17 10:16

Nenapada me o co jineho nez o tehotenstvi by se mohlo jednat, menstruaci mivam pravidelnou jako hodinky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
2.10.17 10:33

@klenott ano, muze to byt nidace - test by byl ještě bily ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1380
2.10.17 10:36

@Tichošlápek Diky za reakci. Jsem trochu vyplasena, protoze barva je hneda az cerna, to taky normalne nemivam. No, asi mi nezbyde nez cekat a za par dni testovat znovu. Hlavne aby to nebyl zadny zdravotni problem :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
2.10.17 10:42

@klenott no ta barva ale na nidaci nevypadá. To je spis jak nějaký malý hematom nebo tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1380
2.10.17 10:53

@Tichošlápek no nejsem z toho vubec moudra, precetla jsem uz par diskuzi a nekdo udava ruzove spineni a nekdo dokonce krvaceni nebo hnede spineni.. Asi mi nezbyde nic nez cekat. Rozhodne bych byla radsi pro tehotenstvi nez nejaky problem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
2.10.17 10:59

@klenott to chápu. Tak uvidíš - jestli to je od nidace, tak by ten test za nějaké tři dny uz mohl neco ukázat. Nebo se ti rozjede dříve ms

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.1.18 21:18

Prosím o anonymitu. 25 listopadu jsem měla klasickou menstruaci po 32 dnech, prostě normální menzes. Ale 9.12 jsem začla krvácet zase, několik dní akorát ta ms nebyla tak silná, ale nebylo to spinení, regulerne jsem krvacela. A ted už meškám a nic se neděje. Jen mě bolí docela prsa, ale obcas to tak mam pred ms. Moje otázka je, uhnizdovani toho 9.12 to asi byt nemohlo, že když to bylo krvácení. Nikdy se mi tohle nestalo, že bych dostala ms za dva tydny po první. Bohužel jsem si nestihla koupit test :roll:

• Citovat
  • Upravit
3409
13.1.18 22:13

Může být krvácení i já to tak měla klasicky po 14 ti dnech prostě krátký cyklus

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat