Ovulace po 40DC?

Anonymní
10.1.14 19:06

Ovulace po 40DC?

Ahoj,
chtěla bych se zeptat jestli jste některá měla takhle dlouho ovulaci?
Omlouvám se za naturalistický popis, slabší povahy prominou.
Mám cykly 35-36 dní, tentokrát jsem měla cca 12DC bílkový hlen, pak už nic, poslední týden, tedy od 36DC mě pobolívá podbříšek, mám vodnatý hlen a zkoušela jsem měřit BT a pohybuje se kolem 36,5. Čípek krátký, měkčí a s hmatatelnou dírkou, ale prst tam nezasunu. Vlastně očekávám už týden menstruaci, ale podle symptomů to vypadá spíš na ovulaci?
Jsem po dvou měsíčním zánětu průdušek, několika atb a léčbě kortikoidy, je možné, že by se až takto posunula ovulace? Uprostřed nemoci proběhla ms normálně a teď nic.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2597
10.1.14 19:11

Antibiotika to mohla posunout. Jen mě zajímá jak si kontroluješ ten čípek, už jsem to tu párkrát četla, tak mi to nedalo a zkusila jsem a prd jsem poznala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.1.14 19:14

@Gabulle nedělám to nijak poctivě, spíš občas, když mě to zajímá.
Někdy je dlouhý a tvrdý a hned na něj dosáhnu, někdy na něj dosáhnu hůř a někdy jako teď jedině při podsazení pánve a je měkký. Třeba to dělám úplně blbě.

• Citovat
  • Upravit
14637
10.1.14 19:34

@Gabulle Velmi zjednodušeně zde: http://www.rodina.cz/clanek3775.htm , asi bys našla lepší články. Každopádně je třeba to hlídat delší dobu, z pár dní nic moc nemusíš poznat. Já si tam nerada sahám, ale když mi nějak nesedí graf, tak to občas zkusím a když už víš, na co se zaměřit (tvrdý/měkký, dlouhý/krátký), tak se z toho dá poznat dost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16939
10.1.14 20:18

Podle popisu čípku, to opravdu vypadá na ovulaci, i když já ho měla měkký i těsně před MS. Jinak ovulace klidně může být i takhle pozdě, já když jsem jí už měla, tak okolo 35DC. Zkusi si ještě udělat ovulační test, je přesnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85381
10.1.14 20:23

Mam pocit, ze tesne pred menses zase cipek mekne. Podle me se ti spis blizi ta menses, kdyz mivas cykly 36 dni. Antibiotika ovu posunou, ale ze by o tolik? Ale nadalku se tezko radi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí