Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Antibiotika to mohla posunout. Jen mě zajímá jak si kontroluješ ten čípek, už jsem to tu párkrát četla, tak mi to nedalo a zkusila jsem a prd jsem poznala
@Gabulle nedělám to nijak poctivě, spíš občas, když mě to zajímá.
Někdy je dlouhý a tvrdý a hned na něj dosáhnu, někdy na něj dosáhnu hůř a někdy jako teď jedině při podsazení pánve a je měkký. Třeba to dělám úplně blbě.
@Gabulle Velmi zjednodušeně zde: http://www.rodina.cz/clanek3775.htm , asi bys našla lepší články. Každopádně je třeba to hlídat delší dobu, z pár dní nic moc nemusíš poznat. Já si tam nerada sahám, ale když mi nějak nesedí graf, tak to občas zkusím a když už víš, na co se zaměřit (tvrdý/měkký, dlouhý/krátký), tak se z toho dá poznat dost.
Podle popisu čípku, to opravdu vypadá na ovulaci, i když já ho měla měkký i těsně před MS. Jinak ovulace klidně může být i takhle pozdě, já když jsem jí už měla, tak okolo 35DC. Zkusi si ještě udělat ovulační test, je přesnější.
Mam pocit, ze tesne pred menses zase cipek mekne. Podle me se ti spis blizi ta menses, kdyz mivas cykly 36 dni. Antibiotika ovu posunou, ale ze by o tolik? Ale nadalku se tezko radi.
Ahoj,
chtěla bych se zeptat jestli jste některá měla takhle dlouho ovulaci?
Omlouvám se za naturalistický popis, slabší povahy prominou.
Mám cykly 35-36 dní, tentokrát jsem měla cca 12DC bílkový hlen, pak už nic, poslední týden, tedy od 36DC mě pobolívá podbříšek, mám vodnatý hlen a zkoušela jsem měřit BT a pohybuje se kolem 36,5. Čípek krátký, měkčí a s hmatatelnou dírkou, ale prst tam nezasunu. Vlastně očekávám už týden menstruaci, ale podle symptomů to vypadá spíš na ovulaci?
Jsem po dvou měsíčním zánětu průdušek, několika atb a léčbě kortikoidy, je možné, že by se až takto posunula ovulace? Uprostřed nemoci proběhla ms normálně a teď nic.