Pocit 'jsem těhotná' - kolika z vás to vyšlo? :-)

68
8.1.14 18:53

Pocit "jsem těhotná" - kolika z Vás to vyšlo? :-)

Ahoj holky, pokud budete mít chuť sdělit ostatním, zda Vám skutečně vyšla předtucha, že jste těhotné, šup sem :-)
Sama jsem teď v takovým zvláštním stavu :-) Jsem 9DPO a MS bych měla dostat za týden ve čtvtek. Tulení bylo jak den před OVU, tak den po ní. Jako většina holek jsem se minulé měsíce hrozně hlídala (s delsí přestávkou to zkoušíme od srpna)a měla dost příznaků :lol: Pokaždý to zhatil přicházející MS :zed: Tentokrát téměř nic. Jen ten pocit, že tam mimčo je. Jsem na vlně spokojenosti, absolutně bez stresu, nad věcí, což u mě není zrovna normál :-) Mám trochu vzedmuté břicho. Překvapuje mě čípek - kolem 3DPO byl dost nízko a jakoby zahnutý :?: Teď je už v normě, ale je pořád trošku otevřený, což by asi být neměl…ale nevím. Jsem divná ve všem, tak třeba i v tomhle :-) A sem tam mě bodne v podbřišku. Ale nejsilnější je ten pocit…že prostě MS už nepřijde. Tak uvidím :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Run
20807
8.1.14 18:56

Tulení? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nejhodnější
8.1.14 18:56

8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o mazec :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
26716
8.1.14 18:57

@Sibyla0 :mrgreen: já nechtěla být první, ale tulení? :nevim: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lindsay15
8.1.14 18:58

Tak já radši odpovím jen na otázku…Poznala jsem to jak u prvního, tak u druhého. Takový divný pocit „Něco je jinak“.

• Citovat
  • Upravit
Run
20807
8.1.14 18:58

Já to třeba nepoznala.. Kozy obrovský, furt jsem spala a bylo mi blbě. Ale MS byla, tak já byla v klidu :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
8.1.14 18:59

@Věra 1986 my tedy měli styk a potom jsem byla těhotná, jinak ani nevím, o čem to píšeš, vím, že mám čípek, ale kde byl - netuším :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
8.1.14 19:01

@Věra 1986 já to nepoznala a osobně myslím, že to moc ani nejde. Jasný, že ti sem někdo napíše, že to poznal. Tak když se snažím a poctivě se tulím :mrgreen: a každý měsíc ten pocit mám, tak jednou to vyjde a trefila jsem se :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lindsay15
8.1.14 19:05
@Berousik píše:
@Věra 1986 já to nepoznala a osobně myslím, že to moc ani nejde. Jasný, že ti sem někdo napíše, že to poznal. Tak když se snažím a poctivě se tulím :mrgreen: a každý měsíc ten pocit mám, tak jednou to vyjde a trefila jsem se :nevim:

Já to ale fakt poznala, když jsme se přestali snažit cíleně a nechala jsem snažení snažením, tak jsem se vzbudila a bylo mi „divně“. Nedokážu to popsat, prostě jinak než obvykle. A test mi ukázal to, co mi už bylo jasný. ;)

• Citovat
  • Upravit
1952
8.1.14 19:08

Já když jsem si myslela, že jsem na 100% těhotná, tak jsem nebyla…dělalo se mi zle atd., ale vše jsem si vsugerovala :mrgreen: a když jsem byla, tak jsem si říkala: Já a těhotná? ne blbost, až mě manžel donutil udělat si test… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
8.1.14 19:08

@Lindsay15 dobře, dobře, jsi vyjímka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.1.14 19:09

Sibyla0 : ty jsi mela pri tehu ms

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lindsay15
8.1.14 19:10

@Berousik Dělej si srandu :lol: Já si každej měsíc vše vsugerovala-bolest břicha, zvracení..Pak když jsem se na to vyprdla, tak jsem to prostě cítila a vůbec nic mě nebolelo, nebylo mi zle :think: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
26716
8.1.14 19:12

@Lindsay15 :hug: já jsem si zcela vyjímečně srandu nedělala :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8056
8.1.14 19:12

Já to na sobě taky poznala, ale rozhodně jsem neměla žádný z běžně popisovaných symptomů… prostě jsem se cítila jinak - návaly horka x zimnice a hrozná chuť na sex… /mimi se povedlo napoprvé/… Jinak jsem se vůbec nezkoumala, takže co čípek atd., tím nemůžu sloužit ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí