Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, pokud budete mít chuť sdělit ostatním, zda Vám skutečně vyšla předtucha, že jste těhotné, šup sem ![]()
Sama jsem teď v takovým zvláštním stavu
Jsem 9DPO a MS bych měla dostat za týden ve čtvtek. Tulení bylo jak den před OVU, tak den po ní. Jako většina holek jsem se minulé měsíce hrozně hlídala (s delsí přestávkou to zkoušíme od srpna)a měla dost příznaků
Pokaždý to zhatil přicházející MS
Tentokrát téměř nic. Jen ten pocit, že tam mimčo je. Jsem na vlně spokojenosti, absolutně bez stresu, nad věcí, což u mě není zrovna normál
Mám trochu vzedmuté břicho. Překvapuje mě čípek - kolem 3DPO byl dost nízko a jakoby zahnutý
Teď je už v normě, ale je pořád trošku otevřený, což by asi být neměl…ale nevím. Jsem divná ve všem, tak třeba i v tomhle
A sem tam mě bodne v podbřišku. Ale nejsilnější je ten pocit…že prostě MS už nepřijde. Tak uvidím ![]()
Tak já radši odpovím jen na otázku…Poznala jsem to jak u prvního, tak u druhého. Takový divný pocit „Něco je jinak“.
Já to třeba nepoznala.. Kozy obrovský, furt jsem spala a bylo mi blbě. Ale MS byla, tak já byla v klidu ![]()
@Věra 1986 my tedy měli styk a potom jsem byla těhotná, jinak ani nevím, o čem to píšeš, vím, že mám čípek, ale kde byl - netuším ![]()
@Věra 1986 já to nepoznala a osobně myslím, že to moc ani nejde. Jasný, že ti sem někdo napíše, že to poznal. Tak když se snažím a poctivě se tulím
a každý měsíc ten pocit mám, tak jednou to vyjde a trefila jsem se ![]()
@Berousik píše:
@Věra 1986 já to nepoznala a osobně myslím, že to moc ani nejde. Jasný, že ti sem někdo napíše, že to poznal. Tak když se snažím a poctivě se tulíma každý měsíc ten pocit mám, tak jednou to vyjde a trefila jsem se
Já to ale fakt poznala, když jsme se přestali snažit cíleně a nechala jsem snažení snažením, tak jsem se vzbudila a bylo mi „divně“. Nedokážu to popsat, prostě jinak než obvykle. A test mi ukázal to, co mi už bylo jasný. ![]()
Já když jsem si myslela, že jsem na 100% těhotná, tak jsem nebyla…dělalo se mi zle atd., ale vše jsem si vsugerovala
a když jsem byla, tak jsem si říkala: Já a těhotná? ne blbost, až mě manžel donutil udělat si test… ![]()
@Berousik Dělej si srandu
Já si každej měsíc vše vsugerovala-bolest břicha, zvracení..Pak když jsem se na to vyprdla, tak jsem to prostě cítila a vůbec nic mě nebolelo, nebylo mi zle
![]()
Já to na sobě taky poznala, ale rozhodně jsem neměla žádný z běžně popisovaných symptomů… prostě jsem se cítila jinak - návaly horka x zimnice a hrozná chuť na sex… /mimi se povedlo napoprvé/… Jinak jsem se vůbec nezkoumala, takže co čípek atd., tím nemůžu sloužit ![]()