Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, už dlouho se snažíme s přítelem o mimčo, a ono pořád ne a ne přijít.
tak brouzdám po internetu a hledam všechno možné, narazila jsem na podporující lub.gely,tak prosím piště a raďte baby ![]()
@minai ani nevím, že něco takového je..
ale přeju ti, ať to pomůže.. ![]()
Ahoj, nevim. mozna nejake specialni, ale normalni gel je zabije.
právě proto píšu, vím že klasický gel, spermie spomaluje, a ničí, ale na ostatních diskusích na internetu čtu celkem chválu, jedná se o gely který si aplikuje žena sama 10 minut před stykem, obsahuje něaké vitamínky atd… děkuji za přáníćko, snad už to vyjde,
To zas nevědí, jak by z těch mamin tahali prachy, což ![]()
K čemu jsou proboha spermiím vitamíny?
![]()
Ty vitamíny nejsou pro spermie, ale poté pro vajčko, a jsou na to od snažilek celkem dobré recenze ![]()
Ten gel je vhodný hlavně pro ty, kterým se netvoří plodný hlen. vytváří pro spermie prostředí, ve kterým jsou schopny přežít a vyčkat na vajíčko. Ja ho tento měsíc zkousim a uvidime. Vyhodila jsem už peníze za horší kravína, tohle me už nezabije. ![]()
My pouzili gel pre-seed a po nem se zadarilo, u druheho pouziju znova. Pred pouzitim tohoto gelu se nam nedarilo a po pouziti to vyslo hned na poprve ![]()
@Reana87 jj, presne napsany, nedodava zadny vitaminy, jen vytvori vhodne prostredi
@minai píše:
Ty vitamíny nejsou pro spermie, ale poté pro vajčko, a jsou na to od snažilek celkem dobré recenze
Dobré recenze jsou na kdejakou krávovinu - s prominutím.
A vitamíny pro vajíčko mi přijde ještě větší blbost než vitamíny pro spermie…
Já nevím, mějte rozum, ne? Vždyť se to podaří i bez vyhazování peněz za zbytečnosti ![]()
@minai já otěhotněla tak, že jsme měli styk každý druhý den - ráno, pak večer a furt dokola otěhotněla jsem hned a dnes jsem ve 26tt ![]()
Holky ale já už se snažím 3 roky, urcite to radsi vyzkousim a uvidim, radsi budu verit holkám které to zkusili, než jiným co koukaj jen na tom že všichni všechny vábej na prachy, a ne vždycky se to podaří bez vyhazování peněz, ty asi netušíš jaké to je cekat tak dlouho na dítě, jinak by jsi už takjy zkoušela uplně všechno, a @Bella1988 mi spolu spíme taky teměř ob den, ale prostě nám to nejde ![]()
Ahoj v dobe snazeni o miminko jsem pouzivala concieve gel
. Obcas jsem byla nucena pouzit gel pri sexu, tak jsem koupila tento at nepouzivam ty obyc co spermiim nesvedci. Jo a v dobe poceti jsem ho zrovna pouzila, jestli pomohl ale prave on, tezko rict ![]()