Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, chtěla jsem se s Vámi poradit, protože jsem z toho trošku zmatená
Začnu od začátku, červen 2013 potrat a kyretáž, potom 3 měsíce pauza, pak pomalu snažení…a od Listopadu 2013 jsem nasadila na 2 měsíce kontryhel na sliznici ( vždy do poloviny cyklu) V prosinci už jsem měla cyklus upravený na 28 dní, jako předtím. Poslední MS 21/12 2013 do 24/12 2013, 25/12 opět kontryhel 2× denně do 28/12 2013.Pak jsem kontryhel vysadila a 31/12 a 1/1 jsem měla bolesti břicha, narůžovělý výtok, 1× i krev a pak 2/2 ještě hnědé špinění. 2/2 jsem měla BT 37,3 což je u mě teplota po ovu. Takže teď moje otázka, mohla to být posunutá ovu na 11 nebo 12DC, když normálně ji mívám až 17DC? CZN včera a dnes opět bolest břicha jako při ovu, ale ovu test negativní, teplota 37,2. Už jsem z toho magor
Může být ta včerejší a dnešní bolest nidace o ovu opravdu posunutá a ovlivněná tím kontryhelem? Miminko moc chceme. Stalo se to někomu??
Holky, poraďte. Snažíme se o mimi od července. Cykly mám teď tak 36-37 dní. Pozitivní ovu testy 23-25DC.
Všude sem se dočetla, pít kontryhel do ovulace.Co když jí mám ale tak pozdě? Můžu ji pít do toho 23 dne? Není to dlouho? Aby to spíš neuškodilo. Díky